dieta cu banane si lapte?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
10 Iun 2006, 21:240 0am citit de o dieta in care timp de 10 zile se mananca banane,maxim 6-8 pe zi.si se bea cate un pahar cu lapte degresat pentru fiecare banana.
te scapa de 4-5kg/sapt.
sa fie real?
-
11 Iun 2006, 12:52Eu nu am tinut cu lapte ci cu iaurt. Cam doua banane si doua iaurturi mici (sau unul mare) la fiecare masa. Asta acum cativa ani. M-a ajutat foarte mult regimul asta, nu mai stiu exact cat am slabit dar oricum am dat cateva kg bune jos si nu mi-a fost greu deloc sa-l tin. Nu aveam ameteli si nici senzatia de foame tot timpul.
-
11 Iun 2006, 23:25Nu mai stiu exact cat timp am tinut, oricum in toata perioada mai mancam si alte produse permise intr-o dieta. In orice caz, aveam 64 kg si am ajuns la 57 si nu le-am mai pus la loc.
-
13 Iun 2006, 22:23cum e dieta asta mai exact? mi-o poti da si mie detaliat pls? mersic! tu o tii? nu e grea?
mie imi plac la nebunie bananele daca e adevarat si slabesti 5 kg intr-o sapt ar fi super. -
14 Iun 2006, 08:24In primul rand nu slabesti 5 kg intr-o saptamana si nici nu e recomandat. Poate decat daca ai foarte multe kg (peste 100) atunci poate nu ar insemna asa mult. Insa daca te apropii de o greutate normala nici sa nu te gandesti. Eu am spus ca e o dieta care se poate tine usor si nu mi-a cauzat ameteli si nu imi era foame. Nici pofta de dulciuri nu prea aveam. Eu am slabit insa in cateva luni. E drept ca nu am mancat zilnic chiar numai banane si iaurt. Acestea erau alimentele de baza, pe langa care se mai strecura cate o salata sau alte alimente dietetice.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness