Supa de varza
-
0 0Nu stiu daca s-a mai discutata subiectul dar vreau sa va intreb daca voi ati incercat cura cu supa de varza?
Eu as vrea sa incerc pt ca am o prietena care a tinut cura asta 2 saptamani si a slabit 7 kg.
As vrea sa slabesc cu ea macar 5 kg...dar sa mai mananc si pe langa ea.
Voi ce spuneti, a dat rezultate? -
Nici eu n-o recomand. Am incercat-o pe pielea mea si intr-adevar la inceput ti se pare super buna dar dupa o zi - doua pur si simplu n-o mai puteam inghiti, mi se facea rau de la ea. Plus de asta, pui tot la loc dupa ce incetezi aceasta dieta. Nu e deloc echilibrata. Mai bine banane cu iaurt sau dieta South Beach!
-
Eu am tinut-o acum 4 ani ca eram mireasa si trebuia, este adevarat ca am slabit dar sa stii ca nu este chiar usor primele 3 zile.
Sa ne intelegem mananci supa in fiecare zi cat de mult te tine(pt.mine a fost foarte diuretica) si in rest:
1. prima zi fructe;
2. a II a zi legume de preferat spanac,stevie,salata verde..........si mai ai voie un cartof copt
3. a IIIa zi le combini pe primele 2;
4. a IV a zi lapte si banane(eu mancam cam 3 banane si 1 litru de lapte);
5. a V a zi (este de bine) mananci gratar de pui sau peste
6. a VI a zi , ziua a V a cu ziua a IIa;
7. a VII a zi orez(de preferat Uncle Bens) cu legume si bonus suc de fructe.
Asa am tinut eu acest regim si am slabit 5 Kg in 7 zile.
Succes. -
Reteta supa:
Iei o varza o tai marunt si o pui la fiert cu ardei gras, cu rosii,ceapa, frunze de telina, si daca iti place ardei iute, cica un secret ar fi ca ciorba sa fie si iute, si cam atat,O fierbi pana se inmoaie varza si asta este supa.Acum cand este cald afara o sa mearga mai mult rece(poate si cu o ceapa verde langa ea).
POFTA BUNA SI SPOR LA TREABA !!!!!!!