merge c.de slabire cu..

•  
    asa
    • 86 mesaje
    9 Iun 2006, 09:18
    0 0
    fac cura de slabire ,nu f agresiva ,nu mai maninc paine si grasimi si ma limitez pana la 800 cal pe zi.este recomandat sa iau uei de peste(omega 3 si 6) in perioada asta?
  •  
    • 481 mesaje
    12 Iun 2006, 07:08
    0 0
    nu te supara,dar tu stai culcata in pat toata ziua cu ochii pe pereti?
    maxim 800 de calorii este foarte putin si deloc sanatos cred eu
  •  
    asa
    • 86 mesaje
    12 Iun 2006, 09:16
    0 0
    pai uite cam ce manacim o cafea (inka din cereala)fara zahar sau adausuri . castraveti fara sare, fara ninic (7cal per 100gr).mai am varza fiarta cu un pic de vegeta. un lapte batut si cam 100gr de carne pe zi(sau deloc) nu la mananc intr-o anumita ordine. mananc la 2 ore dar moderat.atat
  •  
    • 1037 mesaje
    12 Iun 2006, 09:45
    0 0
    de cand esti pe cura asta agresiva?(este,degeaba zici ca nu...la 800cal).Nu cred ca ti-ar placea...dupa o luna sa pici jos...pt ca prin alimentatia asta reduci considerabil si aportul vitaminelor si mineralelor.Cat despre omega..e ok dar mai ia in paralel si alte vitamine.....dar de fapt vei vedea reactia organismului in timp "cum urla" daca nu-i dai bunataturi
  •  
    • 841 mesaje
    12 Iun 2006, 10:36
    0 0
    cafeaua nu e mancare, vegeta nu stiu ce cauta acolo pt ca nu ajuta pe nimeni cu nimic, varza fiarta si castravetii... o doamne, tu vrei sa te sinucizi?
    dupa ce vei inceta aceasta "dieta" si o sa incepi sa mananci si alte alimente se va produce efectul yo-yo... te vei ingrasa muuult mai rapid, deoarece corpul obisnuit cu nimicurile pe care i le dai tu acum va depozita tot ce ii dai in plus ca grasime.
    e foarte gresit sa incerci sa slabesti foarte repede, recomandat e sa ai o dieta pe care sa o tii toata viata, cat mai sanatoasa, iar rezultatele apar in timp.
    in felul in care frunzaresti tu acum, de mancat nu poate fii vorba, o sa iti dai intreg organismul peste cap.
  •  
    • 271 mesaje
    12 Iun 2006, 11:08
    0 0
    eu incerc sa profit de sezon si sa mananc cat mai multe salate, fructe, apoi putine lactate, fierturi, gratar ca sa mai variez daca tot tin un fel de regim, si cu toate astea ma simt slabita, ametita, efort fizic nu prea pot sa fac intodeauna ptr ca parca n-am putere suficienta. simt ca organismul meu are nevoie de macar 1 masa pe zi mai consistenta.
  •  
    asa
    • 86 mesaje
    13 Iun 2006, 07:46
    0 0
    in 2000 am mancat 6 luni numai mazare de la cutie.am slabit 15 kg dar apoi nu m-am tinut de un regim .din prostie si neinformatie.sunt la 2 sapt de regim si mie bine acum pot urca scarile fara sa ma opresc.nu stiu cat am slabit nu se vede pt ca stiu ca la si prima cura intai a inceput din interior apoi la sani si apoi la sold
  •  
    • 841 mesaje
    13 Iun 2006, 11:18
    0 0
    deci tu esti tot timpul in cura de slabire si te chinui cu chestiile astea drastice. nu mai bine adopti un alt stil de a manca, sanatos si care nu ingrasa decat sa te autodistrugi asa? poate acum poti urca scarile si nu ametesti dar crede-ma pe termen lung stresul la care iti supui organismul se va simti.
  •  
    asa
    • 86 mesaje
    13 Iun 2006, 17:59
    0 0
    nu draga mea .imi e bine deocamdata.am30 kg in plus asa ca nu sufar prea mult.sunt grad de obezitate extrem adica am tens si nu pot face nici un efort .in afara de a face gim in casa, sa urc 3 etaje ,sa plimb catelu ,in momentul asta cam atat pot face pt mine.de fapt cred ca a fost si faptul ca a fost primul an cand am fost somera. dar sunt grasa din 1991 de cand am nascut .inainte aveam 50 kg in 9 luni.dupa aceea am inceput sa pun pe mine constant 3-4 kg pe an.fac trat endo cu medic.
  •  
    • 1037 mesaje
    13 Iun 2006, 19:32
    0 0
    asa,nu vreau sa te descurajez de la curele tale dar vreau sa-ti spun doar doua vorbe.Am avut o prietena(da,am avut pt ca acuma nu o mai am)care timp de 5 ani se plimba prin cure de slabire drastice.In al 6 lea an a inceput sa oboseasca tot mai des,a revenit la alimentatia normala,nu mai putea manca,avea febra.....nu mai vorbesc...si verdictul....leucemie galopanta...si in 3 saptamani s-a dus pe lumea cealalta
  •  
    • 3248 mesaje
    14 Iun 2006, 14:22
    0 0
    Leva,imi pare rau..e socant ce a patit prietena ta..

Am citit un articol intr o revista cum ca o adolescenta din USA a tinut regimul Atkins(probabil stiti k e un regim foarte restrictiv),a inceput sa slabeasca,i a placut cum arata si l a tinut pana cand,atat de tare i s a dezechilibrat organismul,incat a facut stop cardiac.Dupa 6 luni de Atkins,la doar 17 ani...tragic...
  •  
    • 841 mesaje
    14 Iun 2006, 17:44
    0 0
    da regimul atkins e periculos pentru ca sunt crescute mult si grasimile, iar asta nu e tocmai preilnic pentru inima...anumite grasimi...
    insa foarte restrictiv nu mi se pare fata de alte regimuri... doar ca reduci mult numarul de carbo....
  •  
    • 244 mesaje
    15 Iun 2006, 00:34
    0 0
    Leva si mie imi pare sincer rau pentru prietena ta.

La fel ca fetele iti spun si eu, nu este cea mai buna dieta, sunt atatea retete de slabit, mult mai sanatoase care nu-ti distruge organismul...mai consulta-te cu fetele care cunosc mai multe despre diete, parerea mea.