Prostie sau nu....
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
9 Iun 2006, 08:030 0Fetelor,stiti voi cumva daca are legatura scaderea in greutate cu fazele lunii...Adica daca luna e in crestere si tii o dieta nu slabesti deloc,pe cand daca tii o dieta cand luna e in descrestere cica atunci slabesti(si chiar destul de mult).E adevarata faza sau e doar o prostie....Stie careva...
-
9 Iun 2006, 19:05Eu am inteles (si am si simtit pe pielea mea) ca atunci cand esti la ciclu nu prea slabesti.
Asta e tot ce stiu.
Pupici -
9 Iun 2006, 19:27"Daca incepeti o cura de slabire, cea mai propice perioada este atunci cand luna este in descrestere (intre luna plina si luna noua). Nu incepeti si nu tineti cura de slabire cand luna este in crestere, nu veti avea rezultate notabile, ci dimpotriva, organismul va avea nevoie de mai multa mancare ca de obicei, senzatia de foame crescand.".Ce e scris mai sus e luat de pe un site de astrologie si se pare ca e reala faza.Asa ca....pt evele care vor sa scada in greutate e f bine sa urmariti si fazele lunii,ca sa nu munciti degeaba.Succes.
-
9 Iun 2006, 21:15Ajung la concluzia ca femeile sunt foarte credule.Mi se pare o aberatie toata treaba si ca argument vin cu precizarea ca medicii nutritionisti sau, cel mai bine, culturistii, nu tin cont de tampenia asta.Atat timp cat ai cunostintele,planul de actiune si vointa necesara de a te tine de el, nu ai cum sa dai gresi.E valabil pentru toata lumea.Cand vreau sa ma definesc nu incep sa ma uit pe calendar ca sa imi planific perioada in functie de luna, soare si mai stiu eu ce.Am mai auzit una...
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness