Dar o reteta de ingrasare n-are nimeni?

•  
    • 63 mesaje
    5 Iun 2006, 14:34
    0 0
    Nu pot spune ca sunt slaba dar am doar 51 de kg.Consider ca arat destul de binisor dar un nutritionist mi-a spus ca la varsta pe care o am acum(18 anisori)si la inaltimea de 1.71 trebuia sa am cu 10 kg mai mult.Pupici pentru cele care ma ajuta ca deja am inceput sa-mi pun intrebari daca am sau nu probleme de sanatate
  •  
    • 40 mesaje
    5 Iun 2006, 16:53
    0 0
    iti recomand sa folosesti lemn dulce.am avut o verisoara care avea cam aceleasi "probleme" si i-a fost de ajutor.il gasesti la plafar si iti spune tot de acolo cum trebuie folosit
  •  
    • 38 mesaje
    5 Iun 2006, 18:38
    0 0
    Eu zic sa stai linistita si sa nu-ti faci probleme. Daca ai cat zici tu, esti super ok. N-are sens sa te gandesti. In plus daca te simti bine fizic si esti sanatoasa e cel mai important.
  •  
    • 63 mesaje
    5 Iun 2006, 19:28
    0 0
    Pupici cu siguranta am sa-l incerc.Si inca un lucru:este vreo problema daca desi mananc multisor nu se depune aproape deloc?o prietena mi-a spus ca s-ar putea sa am probleme cu glanda.Este adevarat?
  •  
    • 3248 mesaje
    5 Iun 2006, 20:51
    0 0
    nu,pur si simplu esti fericita posesoare a unul metabolism GT
    nu ai nici o problema cu glanda
  •  
    • 249 mesaje
    6 Iun 2006, 09:18
    0 0
    Si eu zic ca la varsta ta esti destul de bine...eu am facut o socoteala si mi-am dat seama ca in fiecare an am mai adugat un kg incepand de la 20 de ani. Deci, la 20 de ani aveam 1.75 si 51 kg iar acum, la 30 de ani, am 61 kg. Totusi daca as avea 65 ar fi destul de grav....la 40 de ani cat o sa am???? Asa ca stai linistita, nu-ti mai face probleme degeaba..daca chiar vrei sa te ingrasi incearca Spirulina, 2 pastile de 3 ori pe zi .
    V-am pupat!
  •  
    • 63 mesaje
    7 Iun 2006, 00:23
    0 0
    he he si adica mai trebuie sa mai astept inca 10 ani?..spirulina nu am incercat merci mult pentru sfat.Stie cineva despre ingrasatul cu Naposim?Sunt si voleybalista si antrenorul ne sfatuieste sa luam cate 3 pastile pe zii.Am mai incercat si Claritina dar tot degeaba..Fara nici un rezultat.Pleaseeeeeeeee
  •  
    • 374 mesaje
    7 Iun 2006, 00:27
    0 0
    Naposimul e anabolizant...tu 18 ani + stero...pt ce iti tre'...treaba ta
  •  
    • 551 mesaje
    7 Iun 2006, 17:11
    0 0
    chiar vrei sa slabesti???? :o ca tu esti manechin, fato!! noi ne chinuim de zor sa ajungem la kilogramele tale!! peste ani oricum o sa mai pui, acum profita ca poti sa te imbraci cu ce vrei tu si sa arati traznet! si profita la maxim de anii pe care ii ai!!