masaj anticelulitic acasa
-
0 0Evelor, cunoasteti vreo maseoza buna? as vrea sa incep masaj anticelulitic dar acasa ,nu la salon.
Va multumesc -
in cazul meu masaju` acasa este cel mai potrivit asta datorita faptului k nu necesita deplasare
.CA SFAT:roaga`ti prietenul sau sotu` sa iti acorde putzin timp pentru a`ti face masaj.Te ajuta poate mai mult decat un masseuz profesionist.Cine jtie cat de priceput e..nu se jtie niciodata,poate sa te uimeasca mult,cu multa radbare,indemanare ji creme de care preferi u(e ff bun supliform)efectele sunt miraculoase
))pup`z -
da exista anumite tehnici :rulaj, ciupituri, etc....trebuie respectata o anumita directie sau o anumita ordine astfel incat sa nu te invinetesti( am citit ca o vanataie de genul asta ar fi un posibil varice in timp - ceva cu sensibilitatea vaselor de sange...nu ma pricep prea bine)...daca nu aveti tip sa mergeti la saloane, si nu vreti sa chemati acasa pe cineva, puteti cumpara carti despre masaj in care sunt expuse tehnicile.Succes!
-
Eu am facut masaj inainte cu ciupituri si batai si tot felul. Eram plina de vanatai in prima luna pe burtica si pe coapse in interior, inclusiv dureri. Fata care facea terminase facultate de chimioterapie si lucra de multi ani in domeniu. Dupa prima luna, au disparut total cu toate ca ea facea cu aceeasi intensitate iar rezultatele... uimitoare. A trebuit sa opresc sedintele pt ca am plecat din tara. Acum imi fac singura dar problema e ca trebuie sa ia multa putere in degete. Nici un gel nu m-a ajutat inainte sa scap de colaceii de pe burta. Toate astea combinate cu tae bo.
Eu zic sa incercati, merita. -
Fetelor, pentru masajul anticelulitic efectuat acasa aveti grija ca e foarte importanta si crema anticelulitica folosita la masaj. Maseuza respectiva vine cu crema ei? Ati fost atente la ce foloseste? Mai mult, daca va ia ca pret tot ca la un salon de masaj si nu vine cu o crema profesionista nu prea merita.
-
eu nu cred asa de mult in efectul cremelor folosite ci in efectul masajului, pentru simplul motiv ca o crema fara masaj are rareori efect dar un masaj fara crema anticelulitica are efect, asa ca nu e o problema daca masajul anticelulitic ar fi facut cu ulei anticelulitic sau chiar cu ulei de masline...daca e bine facut masajul in mod sigur are efect