Baile fierbinti
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
1 Iun 2006, 16:180 0Fetelor, va rog imi spuneti si mie daca sunt bune atunci cand vrei sa slabesti, am auzit ca da, dar si opusul, voi ce parere aveti?
-
1 Iun 2006, 16:28conny,din cate stiu eu nu sunt benefice slabitului,caci de la apa fierbinte apare celulita.
-
1 Iun 2006, 17:40Baile fierbinti deshidrateaza foarte tare pielea, poate ai observat ca dupa ce ai iesit dupa o baie fierbinte esti super obosita.Este gresita ideea ca apa fierbinte pune in circulatie sangele.Ceea ce se intampla de fapt ...se dilata venele...Cel mai bine este sa foloseste apa de mare cand faci baie in cada, sarea de mare elimina surplusul de apa fara sa deshidrateze, si ajuta la slabit.Daca vrei sa scapi de celulita cel mai bine functioneaza dusurile finlandeze(alternarea de apa rece apa calda,si termini cu apa rece neaparat).Din cauza schimbarii de temperatura rapid , corpul accelereaza circulatia sangvina, iar apa rece da fermitate pielii , de aceea e bine sa termini chiar si baia cu apa rece.Acelasi lucru foloseste si pentru sanii lasati...
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness