VREAU SA SLABESC DAR AM PROBLEME

•  
    • 16 mesaje
    1 Iun 2006, 08:30
    0 0
    Eu trebuie neaparat sa slabesc (dureri de coloana ...), dar din pacate nu stiu cu ce.Am o colita hemoragica si nu am voie lactate, fructe, legume.Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi.Vreau sa slabesc!!!
  •  
    • 186 mesaje
    1 Iun 2006, 08:45
    0 0
    Incearca dieta hiperproteica..la mine a mers...sau dieta pe puncte unde iti alegi tu ce sa mananci calculandu-ti nr de carbohidrat/zi...A mers si asta la mine ptr ca ma bazam mai mult pe proteine...depinde de organismul tau...
    Elly
  •  
    • 627 mesaje
    1 Iun 2006, 08:47
    0 0
    Daca organismul nu iti permite sa mananci alimentele specificate d etine ,incearca cu supe ,gratare si salate.Bea multe lichide (ceai si apa). Fa miscare ,daca ai dureri de coloana este periculos sa faci fitness sau alt sport care iti solicita coloana f mult ,dar incearca inotul ,bicicleta si gimnastica usoara ,o poti face chiar acasa.
    Si daca timpul si bugetul itit permite , combina cu masaj anticelulitic( elimina celulita si produce scaderea in circumferinta taliei si a coapselor) , impachetari cu parargil ( elimina toxinele ,elmina celulita ,amelioreaza si previn vergeturile , ajuta la scaderea in greutate).Si multa ,multa vointa ,ambitie si rabdare.
    SUCCES!
  •  
    • 16 mesaje
    1 Iun 2006, 08:51
    0 0
    Draga danaelly da-mi si mie te rog dieta hiperproteina, pentru ca eu nu o cunosc.Poate este si pe site insa nu am apucat sa o caut deoarece abia m-am inscis.Mersi mult.
  •  
    • 16 mesaje
    1 Iun 2006, 08:52
    0 0
    OK.Sunt de acord cu salatele dar din ce sa le fac daca eu nu am voie deloc sa mananc cruditati.Mersi.
  •  
    • 186 mesaje
    1 Iun 2006, 09:04
    0 0
    anymaria, da-mi adresa ta de mail sa ti-o trimit...dar mai intai sa ocaut in ce fisier o am...pana cand o gasesc afiseaza-ti adresa
  •  
    • 508 mesaje
    1 Iun 2006, 09:32
    0 0
    si eu sunt pentru cea hiperproteica, merge, o sa-ti explice elly ce si cum ca ea a avut rezultate si alte fete de pe topicul nostru: "Dieta Catalin Crisan", citeste pe acolo, gasesti detalii si despre cea hiperproteica.
    elly sper sa nu te superi ca m-am "bagat" peste tine.
    succes la slabit si fugi cat poti de alimentele interzise.
  •  
    • 186 mesaje
    1 Iun 2006, 09:41
    0 0
    Cristiana, nu ma supar...se poate?
    I-am recomandat dieta superproteica ptr ca cea care o tinem noi acum (CC-disociata)contine perioade cu lactate si legume si anymaria a specificat ca nu le tolereaza...Si apoi cu dieta asta am reusit eu sa demarez procesul de slabire acum cateva luni si cauza a fost tot durerile mari de spate, de coloana de fapt coroborate cu stari de oboseala permanente si probleme respiratorii si lipotimii...

Astept adresa de mail anymaria
  •  
    • 16 mesaje
    1 Iun 2006, 10:54
    0 0
    Draga danaelly iata adresa mea:anymaria2004@yahoo.com
  •  
    • 186 mesaje
    1 Iun 2006, 11:14
    0 0
    Anymaria ti-am trimis pe mail. Citeste atenta si daca ai nelamuriri astept intrebari. Elly
  •  
    • 77 mesaje
    1 Iun 2006, 13:31
    0 0
    Draga anymaria,eu stiu un regim care seamana cu cel disociat,dar e ceva mai drastic.Dureaza 10 zile si tre sa mananci asa:cumperi de la piata 1,5 kg de telina si 1,5 kg de cartofi si le imparti pt 3 zile;fierbi jumatate de kg de cartofi si jumatate kg de telina(cat vine pt o zi) si le amesteci(o sa iasa ca un pire) si mananci asta timp de 3 zile.Dupa astea 3 zile mananci timp de o saptamana numai orez fiert(ar fi mai bine daca ar fi orez natur care e un pic cam scumput,dar poate fi si orez normal)-cam un sfert de kg pe zi.Sa nu mananci macar dupa ora 19 si tre sa bei cam 2l de lichid(cel mai recomandat ceaiuri).Mama mea a slabit cu acest regim si de atunci nu s-a mai ingrasat deloc,chiar daca a mancat normal.Am uitat sa mentionez ca in primele 2 zile tre sa iei cate o lingurita de sare amara(pe care o gasesti la orice plafar si costa cam 1leu)dimineata,pe stomacul gol,aceasta fiind buna pt purgatie si detoxifiere a organismului.Este un regim care regleaza metabolismul.Daca te hotarasti sa-l incerci iti urez mult succes.
  •  
    • 119 mesaje
    1 Iun 2006, 18:37
    0 0
    suna interesanta cura asta cu cartofi si telina, se pare ca mananci, totusi, nu te infometezi. merita incercata !
  •  
    • 16 mesaje
    2 Iun 2006, 09:12
    0 0
    Elly sa stii ca pana acum nu am primit nimic pe mail.Te rog mai incearca.Mersi mult!
  •  
    • 186 mesaje
    2 Iun 2006, 12:17
    0 0
    Send again!
    Sorry for this error...
    Bye.Elly
  •  
    • 188 mesaje
    3 Iun 2006, 11:43
    0 0
    Anymaria, dat fiind faptul ca ai probleme medicale nu ar fi mai bine sa vorbesti cu un medic nutritionist?Mi se pare riscant, poti sa-ti faci mai mult rau cu o dieta improvizata de un neprofesionist.
    Asta e parerea mea.
    Pupici
  •  
    • 5 mesaje
    13 Iun 2006, 01:36
    0 0
    buna , vreau si eu dieta pe puncte dc o are cineva va rog sa imi trimiteti si mie pe adresa coryina0205@yahoo.com
    multumesc
  •  
    • 1188 mesaje
    13 Iun 2006, 14:06
    0 0
    anymaria, nici eu nu pot manca legume/fructe din cauza colitei, dar parca si dietele cu carne (proteine) imi stau in gat!
    Daca nu te sperie totusi ideea , poti tine dieta disociata cu carne, oua, peste - si repeti, dar nu mai mult de doua saptamani. La mine chiar functiona, slabeam cam 3 kg intr-o saptamana si nu-mi trebuia mai mult.
    Pentru ca mi se acreste repede de carne , prefer totusi salatele - cu de toate, dar in care evit sa pun legume. Adica numai salata verde cu diverse combinatii : cubulete de branza sau de sunca, ou, ton din coserva, porumb (nu chiar toate o data!). Adaug si o lingura ulei de masline.
    In paralel, te poti ajuta cu ceaiuri depurative.
    Nu te astepta sa vezi rezultate chiar in primele 3 zile, vei slabi incet dar sigur si mai ales sanatos .
    Sunt foarte bune exercitiile fizice , mai ales cele gen pilates , te ajuta sa slabesti si atenueaza in acelasi timp durerile de coloana.
    Sanatate multa!
  •  
    • 39 mesaje
    15 Iun 2006, 14:35
    0 0
    anymaria, exista niste produse pe baza de aloe vera care iti detoxifica organismul si te ajuta sa slabesti fara se te infometezi si fara sa lesini pe strada. Le-am folosit si eu , am slabit 10 Kg si nu le-am mai pus la loc chiar dc nu mai folosesc produsele de 2 ani aproape. Vreau sa precizez ca am facut si exercitii fizice de 2-3 ori pe saptamana in perioada cand luam produsele, dar apoi m-am cam lasat din lipsa de timp.
  •  
    • 2 mesaje
    7 Iul 2006, 21:07
    0 0
    buna
    as dori mai multe informatii despre produsele cu aloe.in cat timp ai slabit si daca ai folosit doar aceste produse sau ai mancat si altceva?adresa mea de e-mail este raresdania@yahoo.com.merci mult de tot.
  •  
    • 16 mesaje
    8 Iul 2006, 09:43
    0 0
    M-ar interesa produsele astea cu aloe.Astept detalii la adresa mea:anymaria2004@yahoo.cxom.Merssi mult.