nota asupra inhibitorilor apetitului

•  
    • 1070 mesaje
    31 Mai 2006, 18:24
    0 0
    Exista suplimente nutrivite pe baza de plante care pot juca sanatos in devierea dorintei de a manca:
    1. L-5HTP poate fi util in suprimarea apetitului.Luati 500 -1000 mg.de 2 ori pe zi, inainte de masa.
    2.HCA micsoreaza rata de transformare a zaharului in grasimi si ajuta la controlarea crizelor de foame.(luati 500 mg. de 2 ori pe zi).
    3.L-carnitina (un aminoacid0 ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange si intensifica metebolismul.Luati 2000 mg. pe zi, cantitate impartita egal intre cele trei mese principale: mic-dejun, pranz si cina.
  •  
    • 344 mesaje
    31 Mai 2006, 18:31
    0 0
    Salut,esti tare draguta ca ne pui la curent,dar tu ai incercat asemenea suplimente si inca ceva, de unde le procuram si cam la ce pret.Pupici
  •  
    • 1070 mesaje
    31 Mai 2006, 18:47
    0 0
    ce va scriu este dintr-o carte care se cheama:'esti ceea ce mananci' si din cate am inteles sa gasesc la plafar.Eu nu am cautat inca, dar banuiesc ca la mine in oras nu voi gasi, poate in Bucuresti sau orasele mai mari.
  •  
    • 1070 mesaje
    31 Mai 2006, 18:58
    0 0
    Tabelul asocierii alimentelor

gresit

cereale cu produse lactete sau carne=gaze
    fructe cu legume=gaze
    fructe cu carne=gaze
    fructe cu cereale sau produse lactate=gaze

corect

doar fructe=nu se produc gaze, o digestie eficienta
    cereale cu legume=nu se produc gaze
    paste cu legume=nu se produc gaze
    leguminoase cu legume=nu se produc gaze
    peste sau carne rosie cu legume=nu se produc gaze
    fasole boabe/pastai cu cereale=nu se produc gaze.

nota pentru combinatia cu leguminoase si cereale: vegetarienilor le este mai usor sa asocieze corect alimentele.Leguminoasele(boabe si pastai) contin un amestec de amidon si proteine care pare a fi o problema.Totusi, amidonul este componenta dominanta a celor mai multe tipuri de leguminoase , cu exceptia boabelor de soia si fasole de gradina.In concluzie, puteti asocia majoritate boabelor si pastailor de leguminoase cu cereale, ca si cu salate sau cu alte legume.
  •  
    • 1070 mesaje
    31 Mai 2006, 19:07
    0 0
    Asocierea alimentelor este o modalitate excelenta de controlare a greutatii.Ideea este ca, daca mancati un singur tip de alimente sau mai multe alimente asociindu-le corect, capacitatea dumneavoastra de digestie si abilitatea de a descompune eficient hrana ajung la parametrii maximi.Aceasta inseamna ca organismul nu retine fragmente de alimente nedigerate, care sa se transforme apoi in bulgari de grasime, plini de toxine, si in celulita.
    Combinarea adecvata a alimentelor ii permite organismului sa arda complet grasimile.Asocierea corecta a alimentelor este una dintre cele mai eficiente cai de slabire si de mentinere a greutatii.
  •  
    • 67 mesaje
    31 Mai 2006, 20:32
    0 0
    L-carnitina are efect doar daca este asociata cu sportul, in special cardio. Fara sport in ritm sustinut este luata degeaba. Se ia inainte de antrenament cu o jumatate de ora (parca) si intensifica arderea grasimilor in timpul antrenamentului.
  •  
    • 508 mesaje
    1 Iun 2006, 09:38
    0 0
    L-carnitina se gaseste prin ceva preparate ptr. slabit, dar in concentratii mai mici.
    o gasesti la farmacie sub forma de fiole, este recomandata cardiacilor, sunt cate 10 fiole de 10 ml parca si costa cam 500.000 (eu am luat acum 2 ani) ce-i drept le am si acum pe acasa.
    au un gust dulceag si se dilueaza in 100 ml apa fiarta si racita. stiu ca au actiune asupra musculaturii si ptr. slabit se recomanda sa faci si sport. ajuta la canalizarea energiei in musculatura (se arde ce trebuie si nu scade masa musculara). incercati sa cereti ptr. bunici ptr. ca altfel nu stiu daca se da.

sper sa va fie de folos.
  •  
    • 1070 mesaje
    6 Iun 2006, 10:57
    0 0
    L-CARNITINA -40 CAPSULE(72 000).0 gasesti si la laboratoarele medica
    SC Medica Farmimpex SRL
    Otopeni, Jud. Ilfov
    Str. Frasinului nr.11
    Tel 021 351 47 77
    Fax 021 351 47 78
    e-mail: medica@softnet.ro