urgent! 7 kg intr-o luna!

•  
    • 1450 mesaje
    31 Mai 2006, 11:45
    0 0
    fetele,am nevoie de ajutorul vostru!
    am un chef mare la vara si nu mai intru in tzoale.am 65,trebuie sa ajung la 58.
    Vreau o dieta-minune,fara prea multe proteine,ca nu-s carnivora.
    va tzuc!
  •  
    • 220 mesaje
    31 Mai 2006, 14:17
    0 0
    Incearca dieta disociata. In fiecare zi alta grupa de alimente. O prietena a slabit asa 8 kg intr-o luna. Poti sa mai iei si Clarinol si BioChrom ca adjuvante.
  •  
    • 592 mesaje
    31 Mai 2006, 17:32
    0 0
    North am avut in martie 67-68kg si cu ajutorul ceaiului verde antiadipos am ajuns la 59-60kg acum..in rest am mancat absolut de toate..si la orice ore...ma ajuta enorm la digestie si nu am avut probleme cu stomacul decat vreo 2 zile la inceput..
    Beau cate o cana pe zi de ceai si ma simt foarte bine..il recomand din suflet desi stiu persoane care nu au observat nicio schimbare de la ceai..
    Si eu as mai vrea sa slabesc vreo 4kg..Succes!!! te poop
  •  
    • 1450 mesaje
    1 Iun 2006, 08:11
    0 0
    multumesc pentru sfaturi,fetele!
    voi incerca o combinatie intre dieta si ceai!si io va tzuc!
  •  
    • 27 mesaje
    1 Iun 2006, 09:07
    0 0
    eu am facut ipachetari cu argile in fiecare zi timp de 3 saptamanisi am luat capsule cu guarana cate 4 pe zi mam dat cu supliform si seara dupa 6 nam mai mancat.am mancat de toate dar disociat:carne cu legume,paste si cartofi cu legume,dulce dar de dimineta adica pana in ora 11 nu am mancat prajeli si sosuri cu faina ca nu le suport am si vomitat cand a facut vecina de sub mine si a intrat mirosul in bucatarie la mine si nu am mancat dupa ora 7.
    rezultat:mi sa dus fff mult de pe picioare incap in blugii din liceu-doamne ajuta-am 24 de ani-dar cel mai fain mi sa dus din celulita adica aveam noduli de grasime-yukkkiiii-si inca un trucaca vrei sa nu mai mananci anumite feluri iti trebuie 21 de zile ca organismul sa se obisnuiasca.nu am mancat 21 de zile cartofi prajiti si acum nu mai suport nici mirosul cu sucurile acidulate la fel.scuze ca a fost asa lung.
    succes