incep dieta disociata 2

•  
    • 77 mesaje
    29 Mai 2006, 12:23
    0 0
    Salut,fetelor.Eu sunt Crina si sunt noua in breasla.V-am urmarit zile in sir pe topicul celalalt "incep dieta disociata" si am ramas cam dezamagita cand am vazut ca de cateva zile nu a mai postat nimeni.Incepusem si eu aceasta dieta si ma uitam zilnic sa vad ce mai fac fetele....dar fetele cred ca au renuntat la dieta si nu au mai scris nimic .Am inceput dieta saptamana trecuta,dar nu am putut sa o tin cum trebuie caci cam aveam pofte dar m-am hotarat ca de saptamana sa o tin cat se poate de corect si pe langa asta am sa fac si ceva sport:alergat,role,genoflexiuni si orice alte exercitii care imi pot tonifia muschii.Am ajuns la concluzia ca asa nu se mai poate si vreau(ca tot a venit vara) sa arat cat mai bine,ca sa ma simt excelent in propria piele.Daca vreti sa faceti si voi la fel va astept sa vorbim mai multe aici.Va pup.
  •  
    • 3 mesaje
    29 Mai 2006, 12:32
    0 0
    mult succes....
  •  
    • 220 mesaje
    29 Mai 2006, 15:19
    0 0
    Draga Cristinuzza, bine ai venit si multa bafta! Eu sunt una dintre cele care a postat o perioada acolo, dar am renuntat. Daca zici ca ai citit stii si de ce.
    Eu una nu am renuntat la dieta, asta e a treia saptamana, deja sunt destul de slaba, dar inca nu renunt.
    Nu ma asteptam sa dea roadele astea dieta, dar se pare ca e una eficienta. Si eu m-am mai abatut de la ea, dar tot a mers.
    Daca te tii de treaba mai discutam!
    Pupici!
  •  
    • 28 mesaje
    29 Mai 2006, 17:13
    0 0
    salut! sunt noua si scriu pt prima data, sper ca asa o sa dea si la mine rezultat o dieta ca altfel ma pierd pe drum....si eu vreau sa tin regimul disociat, voi pe care il tineti pe ala cu un aliment pe zi sau trei zile aceiasi grupa de alimente? si de cand ati inceput? eu l-am inceput azi cu zi de fructe..
  •  
    • 77 mesaje
    29 Mai 2006, 19:20
    0 0
    buna,dalis.Si eu am inceput tot de astazi si am mancat doar fructe.Eu am mai incercat dieta asta si altadata si stiu sigur ca e f eficienta si da rezultate sigure si rapide.Totul e sa mananci intr-o zi aceeasi grupa de alimente si sa consumi cat mai multa apa.Cica apa are un rol important in eliminarea grasimilor.Daca mai faci si nitel sport e si mai bine.Eu maine am sa mananc tot fructe dar asta nu inseamna neaparat ca o sa tin dieta cu 3 zile aceeasi grupa de alimente.Poti sa mananci fructe sau ce vrei tu mai mult sau mai putin de 3 zile,f f important e sa mananci acelasi lucru in ziua respectiva.SUCCES si sper sa mai discutam si zilele urmatoare despre cum ne mai simtim,ce mai mancam...Poate asa ne incurajam una pe alta si reusim sa dam kilele astea jos,ca tare-s enervante...O avem ca ex pe nanna care a reusit sa se tina de dieta asta si chiar a slabit.Pupici
  •  
    • 220 mesaje
    29 Mai 2006, 22:19
    0 0
    Crinuzza, in primul rand scuze ca te-am "botezat" si felicitari pt prima zi de cura. Am indoieli referitor la hotararea ta de a manca si maine tot fructe. S-ar putea sa ai probleme cu aciditatea si sa nu mai poti continua din acest motiv cura.
    Oricum succes in continuare.
    Eu am mancat azi peste, iar maine o sa consum lactate.
    Pe maine!
  •  
    • 77 mesaje
    29 Mai 2006, 23:00
    0 0
    buna,nanna.Cred ca ai dreptate cu ziua de maine asa ca nu am sa mananc iar fructe ci am sa mananc niste carnita la gratar.Multumesc pt sfat si multumesc ca imi esti alaturi.Tocmai am venit de la un pic de alergat si sunt tare incantata ca am reusit sa-mi urnesc fundul la nitica miscare si sper sa reusesc asta in fiecare zi.noapte buna si mai vorbim maine.Pa.Te pup.
  •  
    • 175 mesaje
    29 Mai 2006, 23:36
    0 0
    fetelor lamuriti-ma si pe mine ce e cu dieta asta ca vreau si eu sa slabesc vreo..20 kg!!!am nascut acum 4 luni si sunt super grasa...plsss help!!!
  •  
    • 1 mesaje
    30 Mai 2006, 09:29
    0 0
    Nana, am inteles ca tu ai reusit cu dieta. A fost suficient? Vreau sa incerc si eu, am o luna la dispozitie sa scap de 3-4 Kg. Imi poti da ceva sfaturi? Cu dulciurile o sa-mi fie cel mai greu. Te pup.
    Bijbi
  •  
    • 56 mesaje
    30 Mai 2006, 09:36
    0 0
    spuneti-mi si mie cu ce se poate incepe dieta disociata (cu carne,cu fructe si legume sau lactate)si daca da randament cu cate o zi din fiecare si daca puteti sa mi dati cateva detalii despre aceasta dieta.Cafeaua este o piedica ?eu beau vreo doua trei cafele pe zi.
  •  
    • 16 mesaje
    30 Mai 2006, 09:44
    0 0
    Si eu am inceput cura de ieri cu lactate, azi mananc fructe, e tare greu, dar sper sa rezist. Am 30kg in plus, sper sa scap macar de cateva.
  •  
    • 56 mesaje
    30 Mai 2006, 10:42
    0 0
    revin si va spun ca de azi incep dieta dar o incep cu carne .are ceva?o zi carne,o zi legume si fructe si o zi lactate.stiti cumva cam cate kg se pierd?
  •  
    • 28 mesaje
    30 Mai 2006, 12:04
    0 0
    hei! sunt la a doua zi de cura dar aciditatea e cam mare din cauza fructelor si ma cam doare stomacelul(am si un ulceras de toata frumusetea...) oricum rezist!!!!
    am gasit o alta cura si vreau sa va cer parerea:este oarecum similara cu Dieta Daneza (sau Dieta Definitiva), dar cu oarecare diferente, rezultate din alimentele folosite la crearea meniului.

Ziua 1
    mic dejun: cafea neagra
    pranz: 2 oua, 1 pahar de suc de rosii
    cina: peste (gratar sau fiert)
    Ziua 2
    mic dejun: cafea neagra,
    pranz: salata de legume cu foarte putin ulei, peste
    cina: 200 gr. de carne de vita (macra, fara grasime),
    Ziua 3
    mic dejun: cafea neagra,
    pranz: legume la gratar sau fierte, 1 mar
    cina: 200 gr. de carne de vita (macra, fara grasime), 1 ou, salata de varza
    Ziua 4
    mic dejun: cafea neagra
    pranz: 1 ou, 3 morcovi fierti, 15 gr. de branza
    cina: 200 gr. de carne de vita
    Ziua 5
    mic dejun: limonada, 1 morcov
    pranz: 1 portie mare de peste
    cina: peste si suc de rosii
    Ziua 6
    mic dejun: ceai
    pranz: 250 – 300 grame de pui
    cina: 250 – 300 grame de pui, salata verde
    Ziua 7
    mic dejun: cafea
    pranz: peste si suc de rosii
    cina: orice cina, in afara de cina nr. 3
    CUM VI SE PARE? a tinut-o cineva?
    sper sa rezist si sa trec si de ziua de azi....daca nu o sa incep regimul de mai sus.....voi ce ziceti?
  •  
    • 77 mesaje
    30 Mai 2006, 13:15
    0 0
    buna,dalis si bun venit in breasla si tie si celorlalte eve.Asa cum am mai spus o data eu am mai tinut dieta asta si mi se pare ca e una din cele mai eficiente diete.Daca o urmezi corect si consumi si suficienta apa poti sa pierzi f multe kg intr-un timp f scurt.Eu am slabit atunci fara sa-mi dau seama,iar in momentul in care am imbracat o pereche de bluji care atunci cand i-am cumparat nu imi veneau,acestia imi erau putin cam largi si am ramas surprinsa.Mie mi se pare mai eficienta dieta asta decat cea care ai expus-o tu pe forum,caci la acea dieta tre sa respecti exact ce scrie acolo si nu poti sa te abati de la nimic,adica tre sa papi exact ce scrie acolo,pe cand la asta,daca iti este pofta de ceva poti sa iei o bucatica(nu prea mare insa) ca nu se intampla nimic dezastruos,pe cand la cealalta daca ai gustat altceva decat scrie acolo ai stricat toata dieta.
  •  
    • 77 mesaje
    30 Mai 2006, 13:39
    0 0
    nina_dragutza,dieta suna cam asa:
    ziua 1:fructe
    ziua 2:carne slaba(de pui,vita sau peste)
    ziua 3:legume in starea lor naturala(adica nu fierte)
    ziua 4:lactate(cu cat mai putine grasimi)
    ziua 5:oua fierte(maxim 6)
    ziua 6:cartofi fierti(nu mai mult de un kg)
    Din ziua a 7-tea incepi sa repeti;nu conteaza ordinea ci poti sa mananci a doua zi ce crezi tu ca ai vrea,de ce anume ti-ar fi mai pofta.Cafeaua nu cred ca are vreun efect nasol asupra dietei caci,din cate stiu eu taie pofta de mancare;numai sa o bei cu miere de albine sau indulcitor.Iar daca ai probleme cu pofta de dulce,incearca sa bei o cana de ceai calduta cu miere,caci e sanatoasa si te ajuta sa te mentii in forma(mie asa imi trec poftele).Succes.
  •  
    • 220 mesaje
    30 Mai 2006, 16:00
    0 0
    Buna fetelor! Raluca, bine ai venit in mod special! Asta pt ca si eu in urma cu 2 ani eram in aceeasi situatie. M-am ingrasat in timpul sarcinii 35 kg, am nascut in noiembrie, iar in vara eram mai slaba decat inainte de sarcina. Eu atunci nu am slabit cu aceasta dieta, acum e prima oara cand o tin. Sa stii ca dieta este eficienta, dar tu nu mai alaptezi? Daca nu, in mod sigur vei reusi sa slabesti!
    Pofta de dulciuri poate fi tinuta in frau cu Bio Chrom, l-am incercat!
    Eu am evitat sa pun ziua de fructe dupa cea de legume sau invers din cauza aciditatii.
    Mai discutam! Multa bafta!
    Pupici
  •  
    • 1198 mesaje
    30 Mai 2006, 17:30
    0 0
    Buna, fetelor! Nanna, cu ce dieta ai slabit atunci dupa ce ai nascut? Eu mai am de dat jos vreo 14 kg, tot dupa o sarcina cu multe kg in plus. Oricum, acum incep si eu dieta disociata cu fetele de maine, dar totusi spune-mi si mie ce dieta ai tinut.

Roxi.
  •  
    • 220 mesaje
    30 Mai 2006, 19:43
    0 0
    Buna Rorox! Eu atunci nu am tinut o dieta anume, ci asa dupa capul meu.Principalul a fost ca eram super disperata si uram felul in care aratam, nu mi-am cumparat nimic de imbracat care sa imi vina bine( pt dimensiunile mari de atunci) am refuzat total gandul de a arata ca dupa sarcina. In principiu nu am mai mancat carne, paine, dulciuri si ff putin pe zi. principalul era un iaurt mare de baut de la Danone plin cu cereale musli si cel mult un fruct doua in plus. Cand nu mancam iaurt imi faceam cerealele cu lapte sau mancam o salata mare de cruditati. Asta era o masa principala cand nu mai puteam de foame, pe la 4-5 si daca ma mai lua rau seara si nu rezistam mai mancam un mar sau alt fruct( nu banana). In unele zile mancam doar fructe cat puteam de multe. Cam atat. Am slabit f mult si f repede, aveam vreo 45 kg la 1m70. Parca eram o stafie. De atunci s-au mai pus si acu am luat-o de la capat de data asta cu disociat.
    Oricum multa bafta si sper ca veti reusi sa dati jos cat vreti, nimic nu se compara cu satisfactia aceea!!!
    Multi pupici!
  •  
    • 1198 mesaje
    30 Mai 2006, 19:46
    0 0
    Merci, Nanna! Multa bafta la slabit tuturor!
  •  
    • 2 mesaje
    30 Mai 2006, 22:23
    0 0
    Buna evelor,
    vreau sa stiu si eu cat de eficienta este dieta voastra. Cam cat se slabeste, in cat timp. Si eu m-am ingrasat mult mai mult decat decat mi-as fi inchipuit vreodata dupa nastere. Trebuie sa pierd cel putin 25 de kg ca sa arat cat de cat ok si cu maxima urgenta trebuie sa slabesc 15 kg pentru a intra in tinuta de vara din sifonierul meu. Chiar nu mai am cu ce sa ma imbrac si refuz in mod constant sa-mi fac alte costume pentru volumul meu actual. Help!!!!!!