solutie pt. slabit
-
0 0nu stiu daca ati folosit solutie pt. slabit. se gaseste la sticlute, este vanduta de o firma din Buc. eu am facut comanda acum cateva zile, dar pers. care mi-a dat nr. de telef. al firmei (si care a urmat cura de slabire cu aceasta solutie) mi-a spus ca a slabit 30 kg. intr-o luna.
-
Mda ! Si eu sunt F. curioasa. Nu cred in asa ceva. Noua generatie de medicamente minune pentru slabit ce vor aparea pe piata in urmatorii ani contin o substanta naturala denumita Hoodia Gordonii, e o seva dintr-un cactus ce creste numai in desertul Kalahari si este un inhibitor natural al apetitului, ce actioneaza asupra centrului foamei din creier, dar fara efectele secundare ale Regenonului, de ex.
Substanta asta, (daca e originala) reduce f. mult apetitul, deci sa zicem ca mananci cu 1000 cal. mai putin pe zi, deci intr-o saptamana slabesti 1 kg de grasime. Asta inseamna 4 kg mai putin pe luna, hai sa zicem maxim 5, dar nu atatea cate spui tu....
Parerea mea: E ceva in neregula cu solutia asta de slabit.... -
Saluti!
Eu m-am pacalit cu niste pastile minune "201" care promiteau ca la o pastila luata la doua zile se da jos un kg.
O pacaleala! Erau mari cat supozitoarele (trebuiau mestecate) si aveau gust de creta cu sare de lamaie. Efect: NIMIC. Nici macar scaderea apetitului.
Am luat si clarinol fara nici un efect.
M-am convins ca sunt bani aruncati pe produse "minune".
Va pup si spor la slabit! -
imi spunea cineva mai sus ca ma distrez pe seama fetelor care vreau sa slabeasca. cred ca ar trebui sa-ti fie rusine pt. ceea ce ai spus, pt. ca nu ma distrez deloc. si daca nu va intereseaza si nu credeti, atunci, ce rost mai are sa va spun de ea? si pt. tipa care a scris ca eu vand asa ceva, domnisoara, te inseli amarnic. NU EU O VAND ! si eu am facut la randul meu comanda. dar oricum , ce-mi bat eu capul cu una ca tine?
-
Marano, hooo bre, shezi bland mandro.
Ce sari de partea dorsala in sus?
Daca ai fi mijit mai bine ochii si ai fi citit cu atentie ai fi vazut ca fata nu a avut nici cea mai vaga intentie de rautate.
Sfatul meu:
In timp ce iei solutia minune de slabit adauga si putin litiu in ea.
poate asa te mai calmezi si tu.
Peace