regenon

•  
    • 56 mesaje
    26 Mai 2006, 19:22
    0 0
    fetelor spuneti-mi si mie ce parere aveti despre regenon ati luat careva?eu as vrea sa iau fara prescriptie medicala am auzit ca se slabeste cu el dar as vrea sa aud si parerile voastre .va rog nu ma ocoliti.
  •  
    • 309 mesaje
    27 Mai 2006, 22:20
    0 0
    Eu am auzit ca se slabeste,dar,o farmacista mi-a spus ca d.p.d.v.medical trebuie sa fii sanatos tun!!!!!!!Acum, nu stiu ce sa zic,oricum cred ca nu se da fara reteta asa ca tot la medic s-ar putea sa ajungi.
  •  
    • 655 mesaje
    29 Mai 2006, 11:21
    0 0
    Eu am luat o folie.Iti taie foamea de tot, nu se da fara prescriptie medicala si iti face numai rau.Nu ai voie sa conduci (masina) cand iei si are in comp[onenta substante care actioneaza la nivelul creierului si inhiba centrul "foamei". De-aia se da numai cu reteta.Nu ai voie sa iei mai mult de 3 luni, 10 zile pe luna.Sunt daunatoare...
  •  
    • 1 mesaje
    29 Mai 2006, 16:53
    0 0
    da,face parte din grupa amfetaminelor si din aceasta cauza nu se poate cumpara regenon decat cu prescriptie medicala,daca este luat in cadrul unui tratament ca "ajutator", iar dozajul zilnic este stabilit de medic atunci reactiile adverse nu o sa-ti creeze probleme...
  •  
    • 16 mesaje
    31 Mai 2006, 09:27
    0 0
    buna! eu am luat si inca mai iau regenon, una pe zi, la indicatiile doctorului cu care am slabit
    iti trece foamea imediat, dar daca nu tii regim si nu ai vointa nu face minuni si am citit si eu pe net ca face rau luat in doze mai mari
    nu se da fara reteta
  •  
    • 23 mesaje
    7 Iun 2006, 00:13
    0 0
    legat de ceea ce vrei u sa jtii pot sa iti zic un singur lucru,dc iti doresti aja mult sa slabesti ia regenon numai daca este pt 1 oara.(se slabeste ff mult)deoarece nu mai simti nevoia sa mananci absolut nimic.Eu am luat acest fel de pastile ji la inceput mai ajutat dar dupa ceva timp am simtit nevoia sa mai iau ji nu si`a mai facut efect(mi`as mai dori sa iau dar nu se dau fara reteta..intradevar is periculoase ji de asta nu le recomand.pe pielea ta o faci..u ejti singura care decide bye& :*
  •  
    • 56 mesaje
    7 Iun 2006, 11:48
    0 0
    mersi pt sfaturi dar cred ca am sa merg la un endocrinolog,nu stiu ce sa mai fac am luat si clarinol asta fiind ultimul medicament luat pt asa ceva am luat nenumarate pastile dar degeaba.voi stiti vreun endocrinolog bun? ar fi bine sa stiu sa nu ma duc la orice doctor .va multumesc inca o data si astept un raspuns din partea voastra .va pupic
  •  
    • 410 mesaje
    8 Iun 2006, 10:04
    1 0
    a mai fost o discutie pe tema asta....regenon-ul e doar pt obezi si se ia doar cu prescriptie medicala...iti spun din experienta ....am slabit 10 kg cu el in cca 1 luna dar m-am imbolnavit...am luat de 2-3 ori si acum iau tratament pt sistemul nervos....

regenon-ul ataca sistemul nervos...fac tratament de cca 1 an si crede-ma ca nu e prea placut...aveam 65 kg si doream sa ajung la 55 kg...am ajuns dar...mai bine imi vedeam de treaba mea...
  •  
    • 51 mesaje
    22 Mai 2013, 22:32
    0 0
    ceao, daca mai doresti regenon gasesti aici relaticlienti@yahoo.com eu de la aceasta adresa mi-am luat.

papa