eu..as vrea sa ma ingras.
-
0 0stie cineva cu
-
Uite ce te-as sfatui eu pentru a te ingrasa.Stiu din multe studii pe care le-am citit si care le-am incercat si pe mine , ca corpul slabeste atunci cand se reduc carbohidratii si zaharurile.Eu nu sunt romanca , sunt din Chisinau si am acces la presa ruseasca si acum la ei e o furoare cu dieta pe baza de proteine.Tu in schim ca sa te ingrasi foloseste efectul invers , adica consuma multi carbohidrati , paine , paste , dulciuri combinate cu proteine.Adica daca pana acum (spre exemplu) mancai 2 felii de paine la o masa, de acum mananc 4.Si tot asa, uitate la combinatia alimentelor si alegele pe cele care au un continut de carbohidrati mai mare si au indicele glicemic foarte mare , cel putin peste 40.A da. si seara mananca paine cu miez de nuca si miere .Amesteca miezul de nuca cu miere unge-ti pe una doua felii de paine.Acum nu pot sa-ti promit nimic, dar daca vrei sa te ingrasi , trebuie si tu , ca si cele care vor sa slabeasca, sa depui eforturi.Dar ai grija, sa nu regreti dupa aia.Mult succes.
-
Am postat si eu acum doua zile cu aceiasi problema:ca nu ma pot ingrasa orice as face.Am incercat shake-uri,proteine,carbohidrazi,intr-un timp luam chiar si naposim(daca stiti ce este)dar degeaba.Nimic nu se punea.
.Dar acum depinde si de varsta pe care o ai.Eu 18 ani 51kg si 1.71 inaltime.Slaba exagerat nu par deoarece sunt posterior dotata foarte bine>pot spune ca am forme destul de rotunjite.Ca sanii imi sunt cam mici si asta exact din cauza ca-s slaba..........noroc cu sfaturile evelor(cu tinctura de patrunjel)pe care am si inceput sa o fol.Sper sa mearga.Asa ca daca ai niste forme dragutze ......nu te mai chinui degeaba si multumeste-te cu ce e al tau.
))))Pupicei multi si noroc la ingrasat.
P.S:sala ai incercat sa faci? -
Mai fata tu iei NAPOSIM ca vrei sa te ingrasi...mananca juma' de porc si daca nu te ingrasi eu ma arunc de pe turnul de televiziune.
Eu zic sa vezi in ce consta procesul de castig in greutate,care sunt factorii care contribuie apoi vei sti unde anume sa plusezi.Nu mai face teste de aiurea,mai ales cand ai o varsta...nu te juca cu hormonii,sa nu ai surprize neplacute mai tarziu. -
am fost cu o prietena la un concurs de miss sa participam..acolo am gasit un instructor care ne`a pus capac la toate fetele de acolo(vreo 20 eram)!La toate a comentat cate ceva,la unele ne`a zis sa mai slabeasca la altele sa se ingrasam ji am aflat un lucru VIZAVI DE CEEA CE VREI TU SA JTII pt ingrasat exista un ulei din cartilaj de rechin sau peste.Se gaseste ji in farmacii sub forma de pastile.Se iau dimineata..VEZI DETALII
-
Draga kitzisor, eu am niste produse foarte bune pentru reglarea metabolismului pe baza de ulei de peste marin.Odata reglat metabolismul, organismul ajunge sa functioneze bine si atunci nu vor mai fi probleme de genul pe care le ai. Daca vrei sa discutam mai mult si sa-ti dau mai multe amanunte da-mi o adresa de email pe care pot sa-ti scriu. Imi cer scuze fata de celelalte eve.