Mi-e foame tot timpul. HELP!!!!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
24 Mai 2006, 07:340 0Evelor, dragelor, dati-mi un sfat, o idee, ceva, caci ma confrunt cu o foame absolut nebuna. As manca tot timpul si nimic nu-mi face rau sau greata.
Acum cativa ani am reusit sa slabesc 20 kg in 2 ani, doar mancand putin. Acum nu ma mai pot abtine. Cand sunt in bucatarie innebunesc usa frigiderului. Din cele 20 kg pierdute, m-am ingrasat inapoi 7. 2 le-am dat jos cu dieta Atkins, am luat si Clarinol - fara efect.
Poate stiti voi ceva pastile sau ceaiuri care taie pofta de mancare.
Va multumesc! -
24 Mai 2006, 09:54incerca viaredin. stiu sigur ca taie pofta de mancare. la mine functioneaza chiar si cu spirulina.
-
24 Mai 2006, 11:39In primul rand ti-as recomanda sa iti faci o analiza a glicemiei. Si eu ma confruntam cu aceasta problema, si facandu-mi analizele am observat ca am tendinte hipoglicemice. Cand sunt la scoala ma apuca o foame nebuna si nu ma pot controla, trebuie sa imi cumpar ceva , si de obicei ma arunc pe dulciuri.
In ultimele 2 saptamani am incepul sa tin dieta Montignac, care in prima faza iti cere sa renunti la zahar sub toate formele. Si ma simt muuuult mai bine. Cand ma apuca foamea in oras, am intotdeauna in poseta un pachetel de fulgi de grau expandat. Sunt un fel de placintele care pot inlocui painea, dar eu le mananc goale. Ma ajuta mult si sunt satioase.
Nu iti recomanda sa o iei pe calea medicamentelor si a tratamentelor minune. Am inceracat si eu si mai rau m-am ingrasat. Fara un regim bun nu poti slabi .
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness