Am citit intr-o revista ca 15 min.de sarit cu coarda consuma 1500 cal.A incercat cineva?A dat rezultate? Eu dupa 2 min.simt ca nu mai pot,ba chiar in primele zile am facut si o intindere,de-am mers schiopatanda cateva zile.Astept pareri ale celor mai experimentate
e foarte bine sa sariti coarda dar sa tineti si putin regim, eu am sarit cam 2 luni aproximativ 20-30minute (nu continuu) si s-au vazut rezultatele. Cu coarda, regim si Detoxifiant am slabit din ianuarie pana acum 13 kg.
rezisti... 5 min acuma, 5 peste 3 ore si se fac 15... Mie mi se pare f mult 1500... 1500 trebuie sa mananci intr-o zi ca sa nu te ingrasi, daca fac 15 min cu coarda e ca si cum nu as manca deloc? Post negru? pai intr-o sapt ma fac bat daca ii pe asa. maine imi cumpar coarda.
precis e vorba de o greseala de tipar. n-ai cum sa pierzi 1500 de calorii intr-un sfert de ora, sorry, fetelor !!! probabil ca au vrut sa zica 150 de kcal.
Saritul corzii se recomanda si celor care au osteoporoza pentru mentinerea coloanei vertebrale , muschilor coloanei intr-o anumita forma de sanatate.Si sportul nu strica la orice virsta.
Fetelor,am citit ieri intr-un supliment al revistei Ioana ca se consuma 150 cal in 15 min. de sarit cu coarda.Cred ca in cealalta revista a fost o greseala de tipar.Prea frumos ca sa fie adevarat.Mai bine fac 20 min.bicicleta si consum 150 cal.si nu e nici ft. obositor.
15 min de sarit coarda te ajuta sa pierzi 250-300 calorii. NU MAI MULT! Am citit mai multe art.pe tema asta si toate spuneau acelasi lucru Eu am slabit vara trecuta 5Kg sarind zilnic coarda si tinand un pic de regim. SPOR LA TREABA!pa