slabit cu reactii adverse
-
0 0Fetelor, am o problema dupa ce am slabit, sunt disperata.
Nu am tinut o dieta speciala, dar inntotdeauna am vrut sa mai slabesc putin. Asta a fost mai mult declarativ, pentru ca inafara de o dieta cu supa de varza o saptamana nu am incercat nimic. Nici nu am slabit mai mult de 2 kg.
Acum vreo 2 luni am inceput sa beau multe lichde( mai ales ceai , apa) si sa nu mai mananc dlciuri decat foarte rar. Nu am vrut intentionat sa slabesc, dar am ajuns sa mananc mai putin din cauza oboselii ( am vut niste teste pentru a studia in strainatate) si a certurilor cu prietenul meu( de care m-am despartit ). Am slabit de la 57 la 53 , deci nu foarte mult.
Acum vine problema: sanii s-au facut mult mai mici( nu erau foarte mari inainte, erau normali) si cand pun mana pe ei nu mai sunt tari. Sunt foarte speriata, nu stiu ce sa fac. Precizez ca am mancat in continuare proteine( am citit pe undeva ca daca nu mai mananc se lasa sanii). Efort fizic nu am facut foarte mult, niste abdomene si exercitii pentru picioare , acasa. Ce sa fac? Sunt disperata. Nu mai indraznesc sa ies din acsa decat cu sutien. Care si asa mi-e mare. Ma simt mai putin feminina.
Ce solutie ar fi? Nu vreau sa ma ingras din nou( dar daca nu este alta , asta o sa fac). Sa merg la endocrinolog? Mai precizez ca am 19 ani. -
Eu am 32 ani si am avut mereu sanii mici iar dupa o cura de slabire nu-i mai am deloc.Se intimpla,nu esti unica.Si mie imi scade volumul sanilor in momentul in care slabesc.Ia-ti o crema de fortificare a sanilor eventual.Sau pune-ti un sutien cu pernute,nu e chiar asa grav.Eu m-am simtit mereu feminina chiar si cu sani mici,depinde de tine.
-
Lucia , lasa corpul sa se obijnuiasca cu noua greutate, nu intra in panica,exerciti poti face pt miini si brate, la sala cu un antrenor,el te invata cum sa lucrezi ca sa poti reduce micile defecte, dar ai numai 19 ani , stresul te face sa slabesti dar lipsa in lui lucrurile vor reveni la normal lasa un pic de timp ,sunt destui baieti care considera sini mici sexi si obraznici iar fetele slabe frumoase.
-
Poti incerca la un salon de intretinere corporala un tratament cu vacuum...eu stiu un salon care s-a deschis de curand in Mosilor, are promotii bune cu reduceri de 50% si eu merg acolo pt terapii anticelulitice. stiu ca au un aparat f bun pt celulita care poate trata si sanii, sa ii tonifice. Trebuie discutat. Daca vrei detalii scrie-mi pe marababyblue@yahoo.com.