slabit cu reactii adverse

•  
    • 295 mesaje
    21 Mai 2006, 00:06
    0 0
    Fetelor, am o problema dupa ce am slabit, sunt disperata.
    Nu am tinut o dieta speciala, dar inntotdeauna am vrut sa mai slabesc putin. Asta a fost mai mult declarativ, pentru ca inafara de o dieta cu supa de varza o saptamana nu am incercat nimic. Nici nu am slabit mai mult de 2 kg.
    Acum vreo 2 luni am inceput sa beau multe lichde( mai ales ceai , apa) si sa nu mai mananc dlciuri decat foarte rar. Nu am vrut intentionat sa slabesc, dar am ajuns sa mananc mai putin din cauza oboselii ( am vut niste teste pentru a studia in strainatate) si a certurilor cu prietenul meu( de care m-am despartit ). Am slabit de la 57 la 53 , deci nu foarte mult.
    Acum vine problema: sanii s-au facut mult mai mici( nu erau foarte mari inainte, erau normali) si cand pun mana pe ei nu mai sunt tari. Sunt foarte speriata, nu stiu ce sa fac. Precizez ca am mancat in continuare proteine( am citit pe undeva ca daca nu mai mananc se lasa sanii). Efort fizic nu am facut foarte mult, niste abdomene si exercitii pentru picioare , acasa. Ce sa fac? Sunt disperata. Nu mai indraznesc sa ies din acsa decat cu sutien. Care si asa mi-e mare. Ma simt mai putin feminina.
    Ce solutie ar fi? Nu vreau sa ma ingras din nou( dar daca nu este alta , asta o sa fac). Sa merg la endocrinolog? Mai precizez ca am 19 ani.
  •  
    • 127 mesaje
    21 Mai 2006, 03:08
    0 0
    Eu am 32 ani si am avut mereu sanii mici iar dupa o cura de slabire nu-i mai am deloc.Se intimpla,nu esti unica.Si mie imi scade volumul sanilor in momentul in care slabesc.Ia-ti o crema de fortificare a sanilor eventual.Sau pune-ti un sutien cu pernute,nu e chiar asa grav.Eu m-am simtit mereu feminina chiar si cu sani mici,depinde de tine.
  •  
    • 295 mesaje
    21 Mai 2006, 13:27
    0 0
    Nu exista nici un fel de exercitii? Daca trebuie sa mananc mai mult, o voi face. Nu as vrea ca mai tarziu, cand o sa-mi permit, sa apelez la chirurgia estetica. Sunt chiar disperata
  •  
    • 2538 mesaje
    21 Mai 2006, 18:48
    0 0
    un corp frumos lucrat si intretinut,cu sani mici dar ingrijiti arata foarte sexide ce trebuie sa ai neaparat sani mari?presupun ca la corp arati foarte bine la 53,depinde si ce inaltime ai acum...
    Si oricum ,cea mai sexi si frumoasa femeie este cea sigura pe ea.
  •  
    • 295 mesaje
    21 Mai 2006, 23:51
    0 0
    Am 1,73. totusi mi-ar place sa fiu ca si inainte...mi-a mai spus cineva ca " nu mai am forme".Trebuie sa fie ceva!Incerc sa ma ingrijesc, dar mi as vrea sa am un pic de sani( niic inainte nu erau f mari)
  •  
    • 2538 mesaje
    22 Mai 2006, 07:42
    0 0
    la 1.73 cred ca iti poti permite 3-4 kg chiar in plusimportant este sa combini cu sala ca sa nu te ingrasi exact unde nu trebuie.Si foloseste cu incredere sutienele push-uppupici,succes
  •  
    • 10 mesaje
    22 Mai 2006, 12:30
    0 0
    Sanii s-au lasat din cauza ca ai slabit relativ brusc si oarecum necontrolat. Proteinele intr-adevar ajuta, dar ar fi trebuit sa mananci cel putin 80 g de proteine zilnic. Poti incerca sa mergi la sala, ajuta foarte mult la refacerea corpului, sau sa faci niste exercitii acasa.
  •  
    • 295 mesaje
    22 Mai 2006, 13:15
    0 0
    Ce gen de exercitii imi recomandati? Mersi mult.
  •  
    • 140 mesaje
    29 Sep 2006, 15:51
    0 0
    Sfatul meu - desi cam tarziu - exista exercitii pt sani si brate - la sala sau gasesti si pe net, de ex serii de cate 10, mainile la piept, palma in palma, impingi palmele una in alta.. este f bun pt sani, eu fac cate 50 in fiecare zi..
    mai sunt o groaza de ex. gasesti pe net.
  •  
    • 2487 mesaje
    29 Sep 2006, 18:05
    0 0
    Lucia , lasa corpul sa se obijnuiasca cu noua greutate, nu intra in panica,exerciti poti face pt miini si brate, la sala cu un antrenor,el te invata cum sa lucrezi ca sa poti reduce micile defecte, dar ai numai 19 ani , stresul te face sa slabesti dar lipsa in lui lucrurile vor reveni la normal lasa un pic de timp ,sunt destui baieti care considera sini mici sexi si obraznici iar fetele slabe frumoase.
  •  
    • 4 mesaje
    4 Oct 2006, 15:58
    0 0
    Poti incerca la un salon de intretinere corporala un tratament cu vacuum...eu stiu un salon care s-a deschis de curand in Mosilor, are promotii bune cu reduceri de 50% si eu merg acolo pt terapii anticelulitice. stiu ca au un aparat f bun pt celulita care poate trata si sanii, sa ii tonifice. Trebuie discutat. Daca vrei detalii scrie-mi pe marababyblue@yahoo.com.
  •  
    nem
    • 17 mesaje
    15 Oct 2006, 19:41
    0 0
    Eu iti recomand electrostimulare( pt sani, ultrasono si termoshock) .
    Intra pe www.bodyland.ro si uite-te la pachetele/preturile de unde merg eu.
    Eu nu am facut tratament la sani, dar am intalnit acolo 2 tipe care erau multumite de rezultate...!!!Pup fetele!!!