dieta Teo

•  
    • 21 mesaje
    18 Mai 2006, 15:29
    0 0
    Fetelor ,am inteles ca Teo a urmat dieta dr.Bilic care presupune o dieta variata.M-ar interesa mult!
    Va roaga o luptatoare cu kilogramele.
  •  
    • 331 mesaje
    18 Mai 2006, 16:13
    0 0
    Salutare la toata lumea !
    Ma bucur ca cineva a postat un topic despre dieta dr. Bilic, intrucat eu cred ca merita toata atentia.
    Eu am incercat-o pe propria-mi piele, ca sa zic asa, si pot sa spun ca "mi-a placut", in masura in care poate sa-ti placa o dieta.
    Am fost multumita de rezultate, am slabit 2 kg in prima saptamana, cand am tinut-o ca la carte, adica mi-am facut timp, am stat la cratita si am gatit tot ce scrie acolo. Dar ceea ce mi s-a parut cel mai important a fost ca n-aveam pofte in cursul zilei si chiar imi era suficienta mancarea din meniu, cateodata nici nu mancam tot.
    Sunt curioasa daca au tinut-o si alte Eve si care le-au fost rezultatele.
    Va pup
  •  
    • 70 mesaje
    18 Mai 2006, 16:40
    0 0
    SYLVI TE ROG TRIMITE SI MIE DIETA .......AM INCERCAT SUTE ,CRED DE RETETE PLEASEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!adresa mea e roxy77_s@yahoo.com
  •  
    • 188 mesaje
    18 Mai 2006, 17:08
    0 0
    Vreau si eu dieta va rog.Adresa mea e uzita_2006@yahoo.com.
    Pupici
  •  
    • 42 mesaje
    18 Mai 2006, 17:12
    0 0
    si eu pleaseee pruna_gabriela@yahoo.com
    merci mult si jos cu kg ca vine vremea de mare,strand....
  •  
    • 309 mesaje
    18 Mai 2006, 18:19
    0 0
    N-ar fi mai bine s-o scrii direct aici?Asa am gasi-o si noi ,celelalte eve, si n-ai mai trimite nici tu atatea mesaje.Sunt convinsa ca multe dintre noi sunt interesate de ea.Parerea mea!
  •  
    • 331 mesaje
    18 Mai 2006, 20:47
    0 0
    Buna, fetelor !
    WOAU, sunt impresionata de interesul vostru pentru aceasta dieta. De fapt, ea e menita sa devina un stil de viata in final (aici vreau sa ajung si eu !!!). Tot asta e si recomandarea autoarei dietei: "trebuie tinuta minim 3 luni pentru un rezultat durabil".
    O sa dureze putin pana o postez pe forum, intrucat nu o am in format electronic, (eu i-am cumparat cartea, care e super, v-o recomand !!!), dar in cursul serii incerc s-o scriu si sa v-o trimit, caci vad ca sunteti tare nerabdatoare...
  •  
    • 13910 mesaje
    18 Mai 2006, 20:53
    0 0
    Pe idieta.ro gasiti ceva la "Dieta vedetelor".
  •  
    • 331 mesaje
    18 Mai 2006, 22:09
    0 0
    Fetelor, v-am trimis atasat fisierul, sper ca l-ati primit.
    Lenti, spune-mi adresa de mail si ti-o trimit cu placere.
    Succes si knock down the kilos !!!
  •  
    • 309 mesaje
    18 Mai 2006, 22:14
    0 0
    mersi frumos!adresa este me_bruneta@yahoo.com
  •  
    • 31 mesaje
    18 Mai 2006, 22:19
    0 0
    salut pot sa te rog sa imi trimiti si mie reteta?mersi mult de tot.Adresa mea este adelina_flori@yahoo.com
  •  
    • 21 mesaje
    18 Mai 2006, 22:23
    0 0
    Silvia,te rog din suflet sa-mi trimiti si mie dieta.Adresa mea este vasilica_stanciu@yahoo.com
    Multumesc frumos!
  •  
    • 331 mesaje
    18 Mai 2006, 22:44
    0 0
    lenti, adresa ta de mail nu functioneaza. sorry
  •  
    • 21 mesaje
    18 Mai 2006, 22:58
    0 0
    Sylvia,am primit mesajul cu dieta !Multumesc inca o data .Acum trec la prima etapa -citesc cu atentie dieta. viky
  •  
    • 70 mesaje
    19 Mai 2006, 08:20
    0 0
    silvia , am primit dieta .iti multumesc din suflet si bafta !!!
  •  
    • 553 mesaje
    19 Mai 2006, 09:51
    0 0
    mai bine pasezi dieta pe forum.

cam asta am gasit eu;

"De cand ati vazut-o pentru prima data, cu ani buni in urma, Teo a slabit peste 50 de kilograme – fara interventii fulger sau medicamente-minune. Kilogramele in plus au disparut treptat, sub ochii vostri, iar ceea ce a inceput ca o dieta i-a devenit acum mod de viata.

1. Ce tip de dieta alimentara ai ales pentru a reusi sa slabesti si pentru ce fel de activitate fizica ai optat in completarea curei alimentare?

Eu nu tin un simplu regim alimentar, eu am adoptat un alt mod de viata. In doua cuvinte, eu am grija ce mananc. Mananc de fiecare data cand mi-e foame, chiar daca a trecut de ora 18.00, insa numai lucruri care nu ingrasa: fructe (mai putin banane si struguri), legume (fara cartofi, fasole, mazare), carne fiarta (de pui, fara pielita). Apa in care fierb carnea o arunc, pentru ca este plina de colesterol.

Imi fac ciorbe din zarzavat, cu rosii, cartofi, toate legumele si cu multa verdeata. Folosesc numai ulei de masline, dar in cantitati mici. Nu beau niciodata sucuri, nici macar fara zahar. Pe scurt: fara grasimi, alcool, zahar. Si mult sport. Mi-am cumparat o bicicleta pe care “alerg” in fiecare dimineata si, de trei ori pe saptamana merg la sala.

2. Care a fost motivatia ta principala pentru a incepe sa tii o dieta?

A fost ceva nou pentru mine, o provocare. M-am gandit ”Ia sa vad! Oare pot sa fac asta?” Si am putut.

3. Care sunt lucrurile care te motiveaza sa continui dieta chiar si atunci cand te simti descurajata?

In tot acest timp, lucrul cel mai ingrozitor care mi s-a intamplat a fost sa mi se faca foame noaptea. In acest caz, ma trezesc si beau o cana de lapte degresat sau iaurt degresat. Cantaritul in fiecare zi, la aceeasi ora, pe acelasi cantar este in aceeasi masura necesar. Ai o satisfactie uriasa care iti tine loc si de foame si de sete cand vezi cat ai mai slabit. La fel actioneaza si complimentele pe care le primesti de la oamenii din jurul tau sau de la telespectatori… "

Mihaela Bilic este sotia medicului Constantin Stan si lucreaza impreuna, nr tel;0234 571 202 Bacau
    212 00 33 Bucuresti

mai bine va faceti o programare la ea si dupa analize va da un meniu in functie de metabolism, inaltime, greutate, varsta, o sa incerc si eu
  •  
    • 119 mesaje
    19 Mai 2006, 10:03
    0 0
    sport, fetelor
    Acest mesaj a fost editat de către carlavoda: 29 Mar 2014, 19:32
  •  
    • 331 mesaje
    19 Mai 2006, 10:28
    0 0
    Klarisse, am o retinere sa pun dieta pe forum, intrucat o fac publica si eu stiu....nu cred ca e chiar OK?!!
    Pe mail v-o trimit cu drag celor interesate pentru ca va consider ca si prietenele mele carora le impartasesc dieta pe care am tinut-o.
    Asa vad eu problema.
  •  
    • 4 mesaje
    19 Mai 2006, 11:15
    0 0
    Buna!!! As vrea si eu sa-mi trimiti, te rog frumos, dieta pe adresa raluca_ochianu@yahoo.com. Multumesc anticipat...
  •  
    • 53 mesaje
    19 Mai 2006, 11:17
    0 0
    sylvia, te rog trimite-mi si mie reteta - am mare nevoie de ea.
    multumesc mult.
    adresa mea e adela_kom@yahoo.com