Nesuferitele de 6 kile in plus.....
-
0 0Mam ingrasat cam 6-7 kg in ultimele 3 luni. Faza haioasa este ca slabesc relativ usor, DAR pun extrem de repede, fenomenal. Cam 3 kile in 2 zile... Vi se pare normal???????????

Ce sa fac? Am incercat sa tin regim/dieta, dar nu merge!!! Pur si simplu, sunt singura acasa si devorez frigiderul. Mai sunt si prajiturile de la soacra
pe care altadata le aruncam ca nu apucam sa le mananc, iar acum numai sunt decat resturile. Plus ca si gatesc, deci mai gust mancarea din cand in cand. Mai il astept si pe sot seara cu masa si, fara sa vreau, ajung si eu sa mananc cot la cot cu el. Iar el mananca, nu se joaca, caci este barbat...Nici eu nu ma las mai prejos...
In concluzie, ajutoooooooooooo!!!!!!!! Miscare fac, caci la munca sunt sus-jos pe scari, iar acasa vin pe jos (cam 25-30 minute de plimbare usoara). Nu sunt insarcinata, mi-am pus si astfel problema. Desi nu se stie niciodata...
Va rog, idei, sugestii, orice. Am ajuns sa nu mananc dimineata si nici la munca nu am timp de mincare, deci cand ajung acasa numai apuc sa vad de foame si nici timp sa imi pregatesc salate sau supe. In week-end imi fac salate, caci am timp, dar in cursul saptamanii, pic obosita si numai apuc sa imi pregatesc ceva. Plus ca nici numai am energia si vointa de a tine un regim riguros, tot clachez. Si nu ma mai simt atragatoare, vine vara si mooor cand le vad pe astea mai tinere ca mine cum se fataie in tot felul de tinute. Vreauuuuuu si eu!!!
As incerca ceva creme, ceaiuri, dar nu prea ma tine cureaua. Am ceva gel de la Dove contra celulitei, dar parca nu are efect. Iar ceaiuri?...
Apreciez si faptul ca ma veti trimite la sport/sala/electrostimulare, insa pe moment nu am baniii necesari. si va rog este URGENT!!!! In mai putin de 2 saptamani sunt nasa si trebuie sa incap in rochia de anul trecut cand aveam 42 de kile, iar acum am 50!!!! -
Scapa de zahar! zaharul blocheaza slabitul.
Incearca sa-ti faci timp si la serv sa mananci ceva. Digestia in sine consuma destul de multe calorii. Iar seara, foarte important, incearca sa nu mai mananci chiar orice. Fa-ti ceaiuri, iti dau senzatia de satietate.
Poate ai timp sa citesti pe topicul Impachetari cu argila. Mi se pare o solutie foarte utila daca vrei sa dai repede jos nu atat kg cat cm. -
Ziceai ca nu ai timp sa mananci dimineata..si nu e bine ca e cea mai importanta masa. Mananca o mana de musli(nu-ti ia m mult de 5 min). Si in timpul zilei cumpara-ti fructe, legume si le mananci ca atare. Si astfel cand vii seara acasa n-o sa mai fii asa "mancacioasa". Si cum ti s-a mai spus...nu mai manca dulciuri, grasimi, fainoase si alte tampenii. Incearca sa mananci cat mai sanatos si sa bei multa apa!
Succes! -
Asta cu mancatu' dimineata e cu dus si intors. Adica la mine nu a dus la diminuarea meselor urmatoare - se zice ca daca mananci dimineata mult si bine, ai tendinta de a avea un pranz usor si o cina aproape invizibila

Dar e mult mai sanatos. Eu pana la 28 de ani nu ma atingeam de nimic pana la 12-13. Si apoi m-am decis sa mananc (in sila!). In timp se formeaza reflexul, stomacul iti cere singur... acum mananc sanatos in fiecare dimineata si ma simt bine. Oricum iti da fortza plus ca in felul asta nu mai bei cafeau pe stomacul gol, nu? -
Mai intai de toate se cuvine sa va multumesc de atentie. Si va va spun ca multe idei sugerate de voi chiar am sa le folosesc (exemplu: cereale dimineata, cina cat mai devreme si renuntarea la zahar).
Intr-adevar m-am hotarat ieri ca merit o tinuta noua, deci sunt in cautare... o iau mai pe formele mele "generoase", adica mai stramta, poate totusi voi slabi ceva si nu voi arata asa de rau. Se pare ca faptul ca v-am scris ieri m-am mai motivat azi si aseara cantarindu-ma dupa baie (deci fara nici o textila pt a nu incarca prea mult cantarul
aveam 47 kile. Poate, poate desi nu vreau sa fac foame oi ajunge pe la 44-45 kile. In doua saptamani sa slabesc inca 3-4 kile nu mi se pare mission imposible. Totul este sa reusesc, sa tec peste faza ca nu voi manca sarmale ca toata lumea la pomana de sambata (obligatie de familie) si peste toate observatiile din jurul meu, ca ce-mi trebuie mie acum regim etc.
Bineinteles ca stiam de muuuuuulta vreme ca sunt nasa, DAR... Am tot amanat inceperea unui regim mai din timp, ca deh! mai este vreme, si iaca acum, sufar... Si de foame, si de pofta...Si tare mi-e ca de atata frustrare cineva va suferi!
Deja al meu sot, stiindu-ma in perioada "vesela" a lunii, ma ocoleste de cum intra in casa ca nu cumva sa fac genocid cu el
. Daca il mai pun la curent ca iaraaaaa sunt la regim, fuge de tot de-acasa
Sper numai sa treaca timpul mai repede, fara excese din partea mea...
Aveti ceva sugestii pentru rochii de ocazie pentru persoane ca mine: lata in solduri, coapse destul de latarete, insa normal conformata de la brau in sus? -
Iti pot spune o dieta...dar precizez...nu este recomandata mai ales ca iti va fi destul de greu sa o respecti! ATENTIE : aceasta este o dieta pentru cazurile de urgenta..in primul rand kilogramele pe care le vei da jos tine minte nu sunt numai din tesutul adipos ci si din masa musculara si totodata 3-4 dintre ele vor fi din cauza deshidratarii...TOTODATA tin sa precizez ca aceasta dieta este recomandata pentru MAXIM 10 zile...daca o tii mai mult risti sa-ti pui sanatatea in pericol...Deci ceea ce trebuie sa faci este relativ simplu...de spus...destul de greu de facut...timp de MAXIM 10 zile mananci NUMAI piept de pui la gratar,(fara sare, fara sa fie prajit in ulei),in cantitati normale, si in aceste 10 zile, in 5-6 zile din ele sa faci efort aerob (alergare, sarit coarda,bicicleta) timp de 30 de minute/sedinta!Mai ai voie sa consumi numai apa plata 1,5-2 litri pe zi! Aceasta este o dieta drastica, care va da rezultate pe termen scurt, dar dupa ce o termini daca iti reiei stilul de viata obisnuit vei pune la loc kilogramele pierdute! Iti doresc mult succes !
-
Buna, tot eu...Am mai slabit un kil, insa nu sunt mandra de mine deloc...Am tot tinut in dat la rate timp de 24 de ore vineri si azi dimineata...De ce? Joi noapte am dat-o pe nu-stiu-ce-prostie-de-rachiu de la finii nostri de la tara si...mai bine ma abtineam de la degustat...Sa mai spun ca la 8 dimineata eram mahmura-prastie si ca i-am vomat sotului in masina ceea ce l-a convins sa ma aduca rapid in casa, in pat??? Am adormit busteam, somn greu de "betivanca"
La trezire am tinut-o cu pastile de cap si nici apa nu puteam sa beau ca totul era "greu" pt stomacul meu...Acum, mi-am mai revenit, am mancat chiar si o pizza
drept recompensa ca am suferit atata, dar am impresia ca am suferit degeaba 
P.S. Nu pot manca pui, sunt din judetul dezastru Brasov, cel cu puii gripati de aviara... Mi-e si frica sa mai iau ceva de pui, chit ca este din celalalt colt al tarii.
Proicum, va mai tin la curent cu aventura kilogramelor mele. Si da, sunt latareata la 47 kile, mai ales ca sunt si mica de inaltime. -
Cel mai bine ar fi sa eviti variatiile astea atat de mari in greutate, iti distrug complet corpul... mai bine o iei usor, faci si ceva sport acasa sau gasesti o sala convenabila si incerci sa mentii o dieta echilibrata. Cat despre creme,ceaiuri samd...mai bine tii banii si mananci bine sau iti iei ceva frumos de imbracat, nu te vor ajuta prea mult daca nu ai grija cu ce mananci si nu faci sport. Eu fac acasa sport, am DVD-urile cu Pilates si TaeBo si fac zilnic cate 30-40 de minute si s-a vazut in 2-3 saptamani. Cand am bagat si dieta, in 2 saptamani am dat jos 2 kg. Trebuie sa fii consecventa, insa, ca sa pastrezi rezultatele.