mica dar picioare si solduri groase
-
0 0Am 1.53m si cam 47-48 de kg. Problema mea sunt piciorele mai exact enervantele pernute de pe laterale si soldurile. Incerc sa manac putin(lapte cu cereale dimineata si la pranz un sandwich cu paine neagra salam si rosii si un mar) si fac si dupa-amiaza exercitii(cam 900 de abdomene, diferite tipuri, si 3 serii de 25 fandari cu gantere de 2.5kg plus inca cateva ridicari pentru picioare) dar nu reusesc sa dau jos de nici o culoare. Ma gandeam la Clarinol ca se lauda ca dai jos grasie si nu muschi dar mi-e sa nu aiba efecte adverse.
Are cineva un sfat pentru mine? -
oana_new, exercitiile pe care le faci sunt foarte bune in sensul ca iti dezvolta musculatura. Ceea ce tu nu observi in cm e faptul ca pe masura ce grasimea este topita, muschii se dezvolta si practic isi maresc volumul. 900 de abdomene? hmm...parerea mea e ca sunt cam multe.
Orienteaza-te si spre cateva exercitii care vizeaza strict aripioarele: te asezi in fata unui scaun (de inaltime mai mica decat genunchii tai) si rotesti piciorul drept de la stanga spre dreapta, apoi in sens invers. Apoi schimbi piciorul. Ar mai fi exercitiul acela din stand culcata pe o parte, cu genunchii indoiti, ridici piciorul de deasupra (tot indoit).
La alimentatie, nu e indicat sa consumi mezeluri daca vrei sa slabesti. Mai indicat e un gratar sau peste. Eventual o supa.
Succes -
900 de abdomene de diferite tipuri...adica fac75 de abdomene scurte alternate cu 75 de ridicari de picioare din stand pe spate, astea cate 3 ture, apoi fac din pozitia sezand 75 de ridicari de genunchi la piept cu 75 de semibricege tot cate 3 ture. Dar cred ca o sa renunt la semibricege si ridicari de genunchi si ma concentrez pe picioare.
Exercitiile alea stand pe o parte cu genunchii indoiti le fac, am un filmulet de 12 minute in care combina exercitii pentru aripioare si ala il fac in fiecare zi. O sa incerc si faza cu scaunelul.
De mezeluri stiu ca nu sunt bune, dar nu prea am cum sa mananc gratar sau peste ca eu mananc la birou si cand ajung acasa e prea tarziu pentru mancare(nu mananc dupa ora 6 seara).
Apropo de Clarinol, credeti ca m-ar ajuta? In partea de sus sunt slaba, mi se vad oasele pe piept, doar de la talie in jos e problema... -
Cred ca pentru problema ta exercitiile sunt bune daca le faci in ritm cat mai rapid: atunci se lucreaza asupra stratului adipos fara ca el sa fie inlocuit cu masa musculara.
In privinta alimentatiei poti pastra dintre mezeluri, pentru pachetul de la serviciu, sunca de curcan care este o carne slaba.
Cel mai mare efect insa, cred ca l-ar avea un program la aparatul vibromass adaptat zonelor pe care vrei sa le modelezi. Trebuie insa sa fii sanatoasa fizic si poate chiar monitorizata de un medic pentru a fi in siguranta.
Imi place ambitia ta si cred ca va da rezultate. Kiss.