tinctura de soc...
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
17 Mai 2006, 15:310 0daca faci tratament cu tinctura de soc se tine si regim alimentar? eu am respectat ceea ce scrie pe prospect , adica cate 30, 40 de picaturi diluate in apa de 3 oripe zi... si nu da nici un rezultat si fac asta de vreo 3 sapt aproximativ... credeti ca daca iau cate o lingurita l;a 18 ore si apoi maresc doza treptat , da vreun rezultat? se ia inainte de masa sau dupa?
-
17 Mai 2006, 15:49nu ai citit cu atentie prospectul.pt. ce vrei tu trebuie sa iei in fiecare zi la ora 18 cate o lingurita,a doua zi 2,a treia zi 3 s.a.m.d.citeste prospectul si te lamureste.am auzit ca da rezultate.daca tii si putina dieta e ft. bine
-
17 Mai 2006, 23:57lenti, faci confuzie. Tinctura de soc nu-i acelasi lucru cu elixirul.
camy72000, te-ai gandit sa tii un regim, nu foarte restrictiv, dar...cu cateva reguli de baza: fara zahar, cat mai putine fainoase. Incearca si asa, vezi ce efecte are. -
18 Mai 2006, 08:28ai dreptate,olive,este vorba despre elixirul din fructe de soc.scuze!!!!
-
18 Mai 2006, 11:29deci sa inteleg ca elixirul de soc nu este acelasi lucruru cu tinctura de soc.... ok ms mult la toate ca m-ati informat...si chiar am sa incerc
-
18 Mai 2006, 11:29deci sa inteleg ca elixirul de soc nu este acelasi lucruru cu tinctura de soc.... ok ms mult la toate ca m-ati informat...si chiar am sa incerc
-
18 Mai 2006, 11:31deci sa inteleg ca elixirul de soc nu este acelasi lucruru cu tinctura de soc.... ok ms mult la toate ca m-ati informat...si chiar am sa incerc
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness