stiti ceva de LIPO 53 ?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
14 Mai 2006, 15:390 0doamnelor, in revista pro tv magazin nr.19, pag. 41, se vorbeste despre niste pilule de slabit 100% naturale. stiti ceva despre, aveti ceva informatii ?
va multumesc.
va pup,
Nico -
15 Mai 2006, 08:52dupa parerea mea si aceste pastile sunt o mare pacaleala a firmei producatoare... acum ceva timp sora mea era foaaaaarte incantata cand a vazut reclama ... cu toate insistentele mele de a nu face prostia sa le comande...le-a comandat. nu a slabit deloc si in plus nu s-au tinut de cuvant : promiteau nu stiu cate pastile si au trimis doar 4 apoi daca erai multumita iti trimiteau si restul de pastile (dar daca sunt apa de ploaie e normal sa nu mai vrei
)
daca chiar VREI pastile (cu toate ca mai bine fara) iti recomand clarinol, care pe langa faptul ca iti golesc portofelul mai putin, sunt de la o firma de incredere si foarte multe persoane au avut succes.
mai nou, am auzit si de ceaiul silueta perfecta de la fares ca e foarte bun si e chiar ieftin (33.000 lei),spunea cineva pe aici ca a slabit 4 kg intr-o luna fara prea mari eforturi...
succes!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness