dieta TEREZA

•  
    • 415 mesaje
    14 Mai 2006, 10:06
    3 0
    Ceea ce urmeaza am gasit pe net.Merge sau nu,magie sau autosugestionare,nu stiu....

"
    Inainte de a incepe efectuarea acestui asa-zis regim de slabire,nu uitati,sa-l oferiti altor 4(patru)persoane,executand pur si simplu copiile necesare dupa prezentul exemplar . REGIMUL este recomandabil a se incepe intr-o zi de "MIERCUREA"seara, fiind destul de importanta mentionarea corecta si perfecta a utilizarii sale pe toata durata sa. Se va fixa o anumita ora,si se va executa totdeauna inain- te de culcare.Iata si ceea ce va trebui sa faceti,pentru a-l termina in cele mai bune conditii. 1.Se va umple un 1/2 pahar mare cu apa;apoi adaugati nr.de boabe de orez corespunzator cu exact numarul de kilograme cu care dvs.doriti sa slabi- ti,lasand-l sa stea acolo toata noaptea. 2.Joi de dimineata,pe nemancate veti umple paharul complet cu apa,du- pa care o veti consuma,lasand pe fundul paharului boabele de orez.Apoi,veti umple din nou 1/2 pahar cu apa(acelasi),si-l veti lasa acolo pana Vineri dimi neata. 3.Vineri dimineata,exact la aceeasi ora,ca si-n ziua precedenta(de joi)umpleti din nou paharul si-l beti tot,de data aceasta insa,cu boabele de orez cu tot. 4.Operatia de mai sus,se va repeta timp de o saptamana. 5.Paharul va trebui sa fie pastrat tot timpul curat,si nicidecum ,sa fie folosit de o alta persoana. 6.La sfarsitul celor patru saptamani,cat tine respectivul REGIM,cand veti fi terminat de baut tot,veti avea si rezultatul mult asteptat,pentru ca Dumneavoastra veti fii cel care se va bucura categoric:" DE PERDEREA ACELOR KILO- GRAME" la care ati renuntat din proprie dorinta. 7.SPARGETI PAHARUL SI ARUNCATI-L ! 8.DAR,CEL MAI IMPORTANT SI INTERESANT LUCRU ESTE ACELA,PRIN CARE DVS. VI SE CONFERA ABSOLUT INTREAGA SIGURANTA,A ELIMINARII DEFINITIVE A SURPLUSULUI DE KILOGRAME NEDORIT.ACESTEA NU VA VOR MAI NECAJI NICIODATA,SI-N PLUS,TOT DVS.VETI FI SI CEI CARE VETI ELIMINA CELULITA CARE VA NECAJIT ATAT DE MULT PANA ACUM ! SINGURA SI CEA MAI IMPORTANTA RECOMANDARE PE CARE " MAICA TEREZA " O ADRESEAZA TUTUROR PRACTICANTILOR ACESTUI REGIM ESTE:"NOROC SI INCREDERE DESAVARSITA"
  •  
    • 309 mesaje
    14 Mai 2006, 10:14
    1 1
    dumnezeule,imi da fiorei,mi se ridica parul pe maini si mise face pielea de gaina.ce-i asta?
  •  
    • 1 mesaje
    14 Mai 2006, 10:21
    1 1
    De ce lenti?Care e problema?????
    Eu ii multumesc tipei care a postat.
    salutare.
  •  
    • 374 mesaje
    14 Mai 2006, 11:00
    0 0
    Am mai auzit una...
    Chiar sunt curios de rezultate.Dar daca ma gandesc la maica Tereza...R.I.P.
  •  
    • 309 mesaje
    14 Mai 2006, 11:48
    0 3
    satena,chiar ai fi dispusa sa incerci?????Tine-ma la curent!Poate o sa fim doua in toata treaba asta,sau poate chiar mai multe,cine stie!
  •  
    • 75 mesaje
    14 Mai 2006, 13:58
    0 0
    Mama,ce regim ciudat,unde l-ai gasit?Cred ca se bazeaza pe autosugestie,dar n-ar avea nici un efect daca ai papa ciocolata in fiecare zi
  •  
    • 204 mesaje
    16 Mai 2006, 08:24
    0 0
    Satena,
    Multumesc pt dieta.Am auzit de aceasta dieta demult de la prietene(care au slabit)
    PS.in zilele in care urmati "dieta Tereza"nu inseamna ca nu trebuie sa mancati.Mancati normal.
  •  
    • 70 mesaje
    16 Mai 2006, 11:48
    0 0
    Nu am inteles prea bine cum e cu dieta asta.Cat timp dureaza?Se tine de miercuri pana vineri si dupa aceea se repeta saptamana urmatoare tot de vineri?
  •  
    • 70 mesaje
    16 Mai 2006, 11:49
    1 0
    pardon...tot de miercuri?
  •  
    • 25 mesaje
    16 Mai 2006, 19:40
    0 0
    te rog sa ne dai amanunte,de vineri incolo ce faci?repeti sau astepti pina miercurea urmatoare?
  •  
    • 5 mesaje
    16 Mai 2006, 20:16
    0 0
    buna fetelor...ciudat intr-adevar dar la ce disperarea mea am sa incerc...se mai baga cineva? si dc vrei sa slabesti 10 kg ma indoiesc ca in sapt aia ai sa le dai...

si inca ceva...prietenele tale cat au dat?
  •  
    • 70 mesaje
    17 Mai 2006, 09:26
    0 0
    bun , am inteles o sapt si apoi pana la 4 sapt ca sa se vada rezultatul ....nu prea inteleg????!!!!!!!!!!
  •  
    • 244 mesaje
    17 Mai 2006, 13:17
    0 0
    Cum ne putem imagina ca mancam normal, bem apa cu boabe de orez si slabim??????????
    si de-ar fi o luna si tot nu-mi vine a crede,putem incerca,cine stie :-,
  •  
    • 151 mesaje
    17 Mai 2006, 13:27
    0 0
    vai, ce prostie crunta!!! cum poti sa semnezi asa ceva cu numele Maicii Tereza? De parca Maica Tereza tinea cura de slabire....Doamne, mare Ti-e gradina!!!
    Spor la miscare si atentie la ce si cat mancati.
  •  
    • 25 mesaje
    26 Mai 2006, 19:42
    0 0
    nu mai e nimeni pe aici?de miercuri am inceput si eu,daca mai tine cineva,rog sa-mi spuna si mie reactii si eventuale efecte.
  •  
    • 250 mesaje
    28 Mai 2006, 00:20
    0 0
    Eu sant surprinsa de ce se mai debiteaza, dar normal fiecare face cum crede, eu personal nu vad cum ai slabii cu asa reteta???...apa multa bei la orice reteta de slabit, asa ca...iar orezul nu dauneaza la nimic, nu stiu la ce reactii adverse ai putea sa te astepti,...poti continua linistita.
    Oricum sa ne spui si noua daca functionat si cate kg. ai dat jos.

Bafta la slabit.
  •  
    • 16 mesaje
    1 Mar 2007, 20:12
    1 7
    ss-a mai auzit cev a cu dieta asta?chiar se poate slabi???? eu nu cred asa ceva , dar totusi astept opinii