Stie careva?

•  
    • 601 mesaje
    12 Mai 2006, 16:42
    0 0
    Am o mica MARE curiozitate.Am aflat si am si trait pe propria piele ca dupa ce pierzi o cateva kg bune organismul incepe sa stagneze.Eu una am tinut un regim hipocaloric timp de vreo 2 luni iar rezultatul a fost minus aprox 10kg.Ideea e ,ce as putea face sa reusesc in continuare sa pierd din kg pt ca sincer chiar mai am de dat destul de multicele jos(la 1.62 avand 69 kg).Cu toate ca am tinut in continuare regim acul cantarului nu se mai misca de vreo 2 saptamani.Va rog mai mult decat frumos sa ma ajutatzi cu un sfat cele care va pricepeti la asa ceva.Multumesc!
  •  
    • 27 mesaje
    12 Mai 2006, 20:11
    0 0
    schimba metoda prin care ai slabit pana acum.eu nu mancam paste,cartofi si alti carbohidrati.cand am stagnat 2 luni am schimbat pe un regim cu carbohidrati.am slabit si mai mult decat prima data si ma mentin.
  •  
    • 9 mesaje
    14 Mai 2006, 21:33
    0 0
    codrys

Nu trebuie sa-ti faci griji! E foarte normal ce ti se intampla. Continua cu acest program dar indicat ar fi sa faci si sport atat cat iti permite timpul si forta. Nu iti schimba acum regimul pt ca exista posibilitatea ca organismul sa nu raspunda asa cum vrei tu si s-ar putea ca trecand de la un regim hipocaloric la alt regim sa pui inapoi kilograme. Te felicit ca ai reusit sa slabesti atat de mult in asa scurt timp!
  •  
    • 601 mesaje
    14 Mai 2006, 22:52
    0 0
    Multumesc mult pt sfaturi...oricum ma gandeam sa incep saptamana cu un regim disociat sau cel putin sa incerc sa mananc cateva zile doar fructe....trebuie sa recunosc ca am ceva timp de cand am lasat-o mai moale cu regimul si surpriza....kg nu s-au pus la loc,ceea ce m-a facut fericita.Acum simt nevoia sa imi ''curat ''organismul cum s-ar spune si consider ca fructele mi-ar fi de un mare ajutor,in cazul in care nu voi face fata doar cu ele voi apela si la ceva legume,numai de carne sa nu m-ai aud ca mai am putin si ma imbolnavesc de boala vacii nebune sau de gripa aviara.Va pup!!!