CE SA FAC SA SLABESC? AJUTOR

•  
    • 17 mesaje
    12 Mai 2006, 14:39
    0 0
    SALUT!MA PUTETI AJUTA SI PE MINE DAK STITI CEVA SA POT SLABIINTR-O PERIOADA SCURTA DE TIMP.STITI DAK E BUNA CREMA ROC?A FOLOSIT CINEVA?PA
  •  
    • 188 mesaje
    12 Mai 2006, 15:40
    0 0
    Depinde ce inseamna in timp scurt.Eu am slabit cu clarinol, plus dieta monty 7 kg. intr-o luna.Se vede enorm.
    Pupici
  •  
    • 17 mesaje
    12 Mai 2006, 16:42
    0 0
    buna!te rog imi poti da si mie mai multe detalii despre dieta monty si clarinol il gasesc la farmaci ?la ce pret poti sa-mi spui?eu am 167 si 62kg vreu si eu macar6_7kg.astept raspuns.
  •  
    • 33 mesaje
    19 Mai 2006, 12:51
    0 0
    salut, daca vrei sa slabesti repede iti dau sfatul sa folosesti elixirul din fructe de soc... din auzitese pare ca e f bun dar depinde si de constructia fiecaruia... succes aaa si sa nu ratezi cea mai importanta masa cea de dimineata, si seara dupa 19 nu mai manca...succes!!!!!
  •  
    19 Mar 2008, 11:46
    0 0
    buna....am luat si eu pastile nu mai stiu exacta denumirea...era ceva de genu 1.2.3.4....in fine....cum e cu patilele astea nu au efecte?
  •  
    • 1555 mesaje
    19 Mar 2008, 15:53
    0 0
    cum sta treaba cu elixirul din fructe de soc? are reactii adverse?
  •  
    • 75 mesaje
    19 Mar 2008, 16:57
    0 0
    buna fetelor! sper sa nu va suparati pe mine dar toate aceste pastile de care vorbiti nu au efecte pe termen lung. credeti-ma!!! am incercat nenumarate leacuri miraculoase care sa ma faca peste noapte mai slaba cu 20 de kile. nu functioneaza nimic decat regimul alimentar echilibrat si recomandat de un medic. imi pare rau ca nu am posibilitatea sa va arat poze cu "inainte si dupa". am slabit 20 de kile in 8 luni si ma simt minunat plus ca nu fac foame. sincer, nu alergati dupa himere si scuze daca am suparat pe cineva
  •  
    • 9 mesaje
    24 Mar 2008, 00:08
    0 0
    buna!!!!!!
    vrei sa slabesti urgent?scrie-mi!! rech_adriana@yahoo.com

am slabit 19 kg in nici 2 luni si de mai bine de un an imi mentin greutatea!!!
    eu am dat de ele in America si de atunci le aduc si la multe prietene si cunostinte de-ale mele!!nu ma doare gura sa comand si pentru altcineva atata timp cat stiu ca fac o fapta buna!stiu cum e sa fi grasa si sa nu ai cum sa slabesti si sa vrei sa fi slaba de la o luna la alta!crede-ma ca stiu!!!
    scrie-mi daca vrei!
    te pup! papa
  •  
    • 13910 mesaje
    24 Mar 2008, 00:15
    0 0
    """""scrie-mi daca vrei!
    te pup! papa """"

pa, adriana!

lasa-ne cu pastilele tale minune. si nu mai invada fiecare topic!

(19 kile in nici 2 luni....hm! esti bolnava la bibilica.....)
  •  
    • 18346 mesaje
    24 Mar 2008, 00:42
    0 0
    mama voastra de demente. daca va distrugeti pe voi de ce taraiti si altele dupa, ma?

drace! admine, nu vrei sa fac curatenie? thulai doamne!
  •  
    • 19 mesaje
    24 Mar 2008, 21:29
    0 0
    Ai dreptate mai me_eva ca si eu incerc sa le spun ca nu exista medicamente minune deca pentru cele care vor sa se lase inselate si sa dea banii pe prostii.Eu lucrez in farmacie si nu am incercat nimic in afara de clarinol.Am pacienti care au pati-o rau dupa ce au folosit astfel de medicamente.Reactiile adverse apar si afecteaza aproape tot.Aici ma refer la cele care folosesc regenon xenical si reductil(medicamente din farmacie)si altele care le-au luat dupa,,auzite''Se slabeste dar trebuie sa va ganditi si la riscuri ptr ca sunteti tinere
  •  
    • 9 mesaje
    26 Mar 2008, 09:59
    0 0
    de ce te crezi in masura sa imi spui ca "sant bolnava la bibilica?" atata timp cat nu sti daca e asa sau nu,nu face afirmatii aiurea.convinge-te si vorbeste cu mine pe mess sa imi vezi pozele si atunci mai discutam cine e bolnav si cine nu.
    v-am pupat
  •  
    • 22 mesaje
    26 Mar 2008, 10:48
    0 0
    Spunea ca esti " bolnava " pentru ca ti se pare normal sa slabesti 19 kg in doua luni si mai ales cu medicamente. PAREREA MEA
  •  
    • 5 mesaje
    31 Mar 2008, 01:10
    0 0
    Prea tare...bravo!!!!!!!!
  •  
    • 1 mesaje
    31 Mar 2008, 09:47
    0 0
    Eu iti ofer o alta modalitate de a slabi, de care eu beneficiez de anul trecut. Slabesc incet, dar sigur si sanatos. In plus, imi satisfac si pofta de a bea o cafea buna, care detoxifica, deci te ajuta la slabit. Nici pofta de mancare nu mai am, ca inainte. Intra pe www.sunrisetrade.ro si citeste.
  •  
    • 2 mesaje
    31 Mar 2008, 09:55
    0 0
    lasa pastilele si mult sport
  •  
    • 3 mesaje
    31 Mar 2008, 14:58
    0 0
    bunacam despre ce este vorba?si cum se folosesc?m-am saturat de toate felurile de diete am facut foamea cu dietele am slabit in 9 zile 9 kile si apoi cand m-am pus pe mankat am pus dublu inapoi.ce sa fac?ce imi recomanzi?pup
  •  
    • 3 mesaje
    31 Mar 2008, 15:02
    0 0
    buna.am auzit si eu ceva de acest elixir si nu vreau sa te dezamagesc dar se pare ca nu prea multe femei/fete sunt multzumite de el ca se pare ca slabesti si apoi pui dublu inapoi sau ceva in genu.poate u daca l-ai folosit si ai slabit ai putea sa-mi spui si mie de unde il cumperi si cum il folosesti te rog.pup
  •  
    • 3 mesaje
    31 Mar 2008, 15:12
    0 0
    pei daca nu o sa avem ambitzie cu orice fel de dieta si sa le incercam pe toate de unde o sa aflam si noi care este modalitatea cea mai buna de a slabi pt organismul fiecaruia?daca am fi demente si nu n-ear interesa deloc cat am ajunge oare?pop si ast raspuns
  •  
    • 5 mesaje
    31 Mar 2008, 18:16
    0 0
    Royal Fit va ofera acum "Standardul de aur” în testarea metabolica
    "MetaTest", cea mai naturala metoda pentru obtinerea greutatii optime!

Ultimele descoperiri stiintifice lucreaza in favoarea noastra, aratându-ne cum sa obtinem rezultate vizibile si de durata. intra pe situl www.royalfit.ro