CE SA FAC SA SLABESC? AJUTOR
-
0 0SALUT!MA PUTETI AJUTA SI PE MINE DAK STITI CEVA SA POT SLABIINTR-O PERIOADA SCURTA DE TIMP.STITI DAK E BUNA CREMA ROC?A FOLOSIT CINEVA?PA
-
buna fetelor! sper sa nu va suparati pe mine dar toate aceste pastile de care vorbiti nu au efecte pe termen lung. credeti-ma!!! am incercat nenumarate leacuri miraculoase care sa ma faca peste noapte mai slaba cu 20 de kile. nu functioneaza nimic decat regimul alimentar echilibrat si recomandat de un medic. imi pare rau ca nu am posibilitatea sa va arat poze cu "inainte si dupa". am slabit 20 de kile in 8 luni si ma simt minunat plus ca nu fac foame. sincer, nu alergati dupa himere si scuze daca am suparat pe cineva
-
buna!!!!!!
vrei sa slabesti urgent?scrie-mi!! rech_adriana@yahoo.com
am slabit 19 kg in nici 2 luni si de mai bine de un an imi mentin greutatea!!!
eu am dat de ele in America si de atunci le aduc si la multe prietene si cunostinte de-ale mele!!nu ma doare gura sa comand si pentru altcineva atata timp cat stiu ca fac o fapta buna!stiu cum e sa fi grasa si sa nu ai cum sa slabesti si sa vrei sa fi slaba de la o luna la alta!crede-ma ca stiu!!!
scrie-mi daca vrei!
te pup! papa -
Ai dreptate mai me_eva ca si eu incerc sa le spun ca nu exista medicamente minune deca pentru cele care vor sa se lase inselate si sa dea banii pe prostii.Eu lucrez in farmacie si nu am incercat nimic in afara de clarinol.Am pacienti care au pati-o rau dupa ce au folosit astfel de medicamente.Reactiile adverse apar si afecteaza aproape tot.Aici ma refer la cele care folosesc regenon xenical si reductil(medicamente din farmacie)si altele care le-au luat dupa,,auzite''Se slabeste dar trebuie sa va ganditi si la riscuri ptr ca sunteti tinere
-
Eu iti ofer o alta modalitate de a slabi, de care eu beneficiez de anul trecut. Slabesc incet, dar sigur si sanatos. In plus, imi satisfac si pofta de a bea o cafea buna, care detoxifica, deci te ajuta la slabit. Nici pofta de mancare nu mai am, ca inainte. Intra pe www.sunrisetrade.ro si citeste.
-
buna.am auzit si eu ceva de acest elixir si nu vreau sa te dezamagesc dar se pare ca nu prea multe femei/fete sunt multzumite de el ca se pare ca slabesti si apoi pui dublu inapoi sau ceva in genu.poate u daca l-ai folosit si ai slabit ai putea sa-mi spui si mie de unde il cumperi si cum il folosesti te rog.pup