AJUTATI-MA urgent, va rog
-
0 0dragele mele eve, va rog dati-mi un sfat, ce dieta pot sa-i aplic sotului meu, care in urma unei cure de slabire , mai mult s-a ingrasat. cat de cat pot sa-i urmaresc modalitatea in care se hraneste ( atunci cand sunt acasa ), dar mai si scapa la alimente care nu-i fac bine. ati luat pastile, ceva care sa va ajute sa dati mai repede jos? el nici nu face sport, si de altfel, nici prea multa miscare .va multumesc din suflet.
-
pastilele nu cred ca sunt o solutie decat daca le prescrie un medic...ce am mai citit/auzit etc ar fi clarinol care e bun (mi-am luat si eu dar nu m-am tinut de el asa ca nu iti pot spune prea multe).
o dieta echilibrata care sa-l aduca cat de cat pe linia de plutire: daca nu poate renunta la paine macar sa manance integrala, graham etc si sa se limiteze la o felie max 2 /zi... sa nu mai manance prajit , carnea de exemplu o poate manca la gratar... sa renunte la ouale prajite, sa prefere omleta cu verdeata : ceapa verde calita in putin ulei de masline (sau in tigaia de teflon fara ) ,oua si marar ... salate multe...sa evite cartofii , pastele, orezul... un meniu pe care il aplic eu din cand in cand:
dimineata:
varianta 1:un sandwich cu paine neagra CU CE VREAU(salam sibiu, cascaval, sunca , branza topita -orice varianta maximum 2 alimente)
varianta 2: omleta descrisa mai sus
pranz:
varianta 1: pui la gratar sau rotisor + salata
varianta 2: salata de fructe
cina:
varianta 1 : legume fierte (broccoli, conopida, morcov -imi cumpar legume congelate) + friptura
varianta 2: supa de pui
ce-i drept de aproape 2 saptamani am renuntat la cina... mananc dimineata sandwich, omleta, pranz acum mananc cam ce vreau... si gata
e foarte importanta apa... sa bea cat mai multa apa.
sper ca ti-am fost de ajutor! -
ruxandra - iti multumesc mult. Am sa-i pregatesc mesele dupa dieta pe care mi-ai trimis-o tu, si sper sa aiba efect si la el. Am mai citit acum cateva minute dieta de 13 zile, dar dupa parerea mea, e inumana. Nu stiu daca ar fi in stare sa o urmeze, pe cata vreme a ta, e normala. Merci mult, mai vorbim, te pup.
-
cu placere!
intr-adevar dieta de 13 zile e foarte stricta ... m-a tentat si pe mine dar sincer ...am renuntat in prima zi de dimineata luand decizia sa nu mai mananc seara.
oricum ,ti-am dat doar un exemplu... tot ce trebuie sa faca e sa renunte la alimentele care stim prea bine ca "fac rau": dulciuri, prajeli, fainoase... alcool...
o zi placuta!