ce sa fac?

•  
    • 47 mesaje
    8 Mai 2006, 22:07
    0 0
    dupa cum spune si niku' sunt cam dolofana:am 61kg la 1.66m.am 20 ani,sunt studenta si am incercat sa nu mai mananc seara,sa fac miscare dar nu vad rezultate.am un prog infernal la facultate si nu pot sa nu mananc o placinta pt ca am si cate 10 ore pe zi de scoala. as incerca supa de varza,reg. disociat dar........nu stiu. sugestii? multumesc
  •  
    • 6 mesaje
    8 Mai 2006, 22:25
    0 0
    nu-ti recomand supa de varza sau disociatul, in special ca esti studenta. organismul tau are nevoie de un regim echilibrat. incearca sa mananci multe legume, fructe, lactate, carne de pui fiarta sau la gratar. si in plus la dietele gen supa de varza sau disociat, apare garantat efectul yo-yo, si astfel vei constata ca n-ai rezolvat nimic.
  •  
    • 47 mesaje
    11 Mai 2006, 15:50
    0 0
    nu ma mai ajuta nimeni? va rog......
  •  
    • 75 mesaje
    11 Mai 2006, 20:49
    0 0
    Mi se pare mie ca nu esti chiar asa de dolofana,ce dumnezeu,cate kg ai vrea sa ai?
  •  
    • 1555 mesaje
    11 Mai 2006, 20:50
    0 0
    imi pare rau sa vad ca esti trista ... din cate am citit si auzit cel mai bine e sa consumi fructe in prima parte a zilei,contin multe fibre, un iaurt de baut sau un nectar cu pulpa iar spre seara iti faci ori un gratar cu salata ori o salata din mere,nuci, fructe confiate(curmale,prune), e foarte satioasa si nu ingrasa foarte rau, in plus e si foarte delicioasa ... si in plus mult, mult sport, inot daca ai posibilitati, e cel mai bun, aquagym - hotel parc, majestic, stadion lia manoliu..succes
  •  
    • 47 mesaje
    11 Mai 2006, 20:56
    0 0
    sunt dolofana RIPLEY chiar sunt: ar trebui sa am maxim 57 de kg. desi prietenul meu spune ca este f multumit de cum arat nu-mi place ce vad. sunt proportionata ce-i drept dar tot nu-i bine.am sani mari,talie fara sunculitze dar la picioare stau prost:am muschi la picioare amestecate cu sunculitza si nu arata bine la fusta. sunt din bacau LECSY si aici nu prea avem pe unde alerga. fac sala dar e mai greu cu programul de la facultate.
  •  
    • 47 mesaje
    11 Mai 2006, 20:58
    0 0
    asa ca nu stiu ce m-ar putea ajuta la picioare: am facut stepper, banda dar tot degeaba. am incercat tae-bo dar nu am timp. deci daca stiti o dieta va rog SPUNETI!
  •  
    • 75 mesaje
    12 Mai 2006, 14:53
    0 0
    Adica la tine grasimea sa localizat pe picioare? Cumva iei vreo medicatie,anticonceptionale,sau mamica ta e la fel?poate e o dereglare a sistemului endocrin.Oricum renunta la dulciuri si fa multe miscari pentru picioare in continuare,nu trebuie sa renunti sunt convinsa ca vor apare si rezultate
  •  
    • 47 mesaje
    13 Mai 2006, 08:33
    0 0
    la mine in familie e o predispozitie pt asa ceva adica si mama si sormea au muschi la picioare, picioarele cam grasutze pt restul corpului.
    Acum mi-am luat supliform(pt ca vad ca e asa de laudat),ceai "silueta perfecta" si astept sa ma decid pt o dieta. nu prea ma pot duce acum la sala pt ca incep sesiunea si nu mai am timp.
    daca totusi cineva imi poate sugera o dieta va rog AJUTATI-MA!
  •  
    • 374 mesaje
    13 Mai 2006, 10:54
    0 0
    Intru si eu in discutie.Sa inteleg ca punctul slab sunt picioarele.Daca esti bine proportionata si doresti sa iti schimbi picioarele atunci iti sugerez sa faci exercitii.Fa genoflexiuni mai ales, acasa nu la sala.Cat mai multe in trei minute si vei simti cum iti ard picioarele.Try it pe urma mai vorbim.
  •  
    • 47 mesaje
    13 Mai 2006, 13:45
    0 0
    esti binevenit Balthasar. intr-adevar picioarele sunt problema pt ca de restul corpului sunt multumita, este proportional. am o prietena care a tinut dieta cu supa de varza si a slabit mult si frumos la picioare si de asta m-ar incanta si pe mine.
    stiu ca felul in care slabesti difera de la persoana la persoana dar atat de groaza imi este cand stiu ca vine vara si iar nu o sa fiu multumita de cum imi sta in fusta.............
    la sala am facut multe exercitii pt picioare dar in loc sa mi se subtieze cat de cat picioarele am facut muschi.
    sa nu crezi ca am cine stie ce picioare de hipopotam dar dak ai vazut-o pe Lili Sandu in ultima vreme cam asa arat si eu la picioare. vreau picioare subtiri ca sa pot purta pantaloni scurti, fuste........

nu stiu ce sa fac pt ca genoflexiunile nu m-au ajutat desi faceam cate 50 a 3 serii de 3-4 ori pe sapt. de aceea cred ca-mi trebuie o dieta.
    PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 374 mesaje
    13 Mai 2006, 14:25
    0 0
    Eu acum 3-4 ani aveam picioarele mari si grase.Ideea e ca geno-urile te scapa de grasime prin producerea masei musculare dar asta nu inseamna ca vor fi mai mici picioarele.In prezent le am mai mari dar grasimea a disparut
    Nush ce sa iti spun...eu unul m-as gandi la alergari.Altceva nu imi trece prin cap momentan.
  •  
    • 47 mesaje
    13 Mai 2006, 14:27
    0 0
    ms dar totusi as incerca supa de varza.........
    ???????????
  •  
    • 374 mesaje
    13 Mai 2006, 14:34
    0 0
    Eu mai bine zic sa te informezi cu privire la functionarea corpului tau, odata ce stii bazele vei sti si ceea ce trebuie facut pentru a obtine rezultatele dorite. Nu mai cauta retete-minune.
  •  
    • 6 mesaje
    15 Mai 2006, 08:48
    0 0
    Hi!!! iti inteleg disperarea,am citit si incercat diete la greu cu efecte pe moment si apoi dublu pus inapoi.Am descoperit ceva care pt. mine functioneaza Grefuitul mananca un gref inainte de fiecare masa sau stoarce-l si bea sucul apou mananci cat de cat controlat iaurturi dietetice, carne de pui fiarta,salate cele cu rosii mie imi plac chiar f.mult,fructe e perioada capsunilor chiar se poate.(sunt genul de om comod cu vointa de 2-3 zile) dar am vazut ca intr-o saptamana am dat jos 2kg nu-i prea mult dar te impulsioneaza.
    Am citit ca greful elimina in special grasimea din tesuturi poate te ajuta si pe tine Bafta!!!
  •  
    • 47 mesaje
    15 Mai 2006, 14:41
    0 0
    ms pt rasp. am sa incerc si asa. sper sa mearga.
    nu prea mai am incredere ca o sa reusesc.............sper totusi.......
    am nevoie.
  •  
    • 41 mesaje
    17 Mai 2006, 13:13
    0 0
    buna, dolofanik! sunt si eu cam in aceeasi situatie, am 1,6 m si cam 55 kg...mi-ar placea sa mai dau jos cateva,mai ales ca acum vine vara..dar nu mai stiu ce sa fac!! am tinut atkins, south beach, am slabit ,nu zic nu , dar cum incep sa mai mananc si eu "normal" iara pun la loc kg.si nu se poate sa mananci tot timpul la dieta, mai ales cand mergi la scoala sau serviciu..am incercat si electrostimulare, dar fara efecte prea spectaculoase..m-am decis sa nu mai mananac dupa6-7 seara si poate sa merg si la aerobic..dar chiar nici eu nu mai stiu ce sa fac altceva!
  •  
    • 47 mesaje
    17 Mai 2006, 19:04
    0 0
    in sfarsit am si eu o colega de suferinta!
    daca ai sti cat de mult imi doresc sa slabesc dar nu reusesc. cum am spus la mine e putin si genetica treaba asta dar.............
    sper totusi ca vara o sa reusesc sa slabesc mancand mai multe fructe si legume.
    mi-am luat si supliform pt celulita, ceaiuri si incerc sa-mi fac curaj sa ma tin de dieta.
    sper sa reusim. te pup.
    daca puteti sa ne ajutati cu sugestii.........
  •  
    • 188 mesaje
    17 Mai 2006, 19:21
    0 0
    la montignac v-ati gandit?Mie mi se pare extraordinar pt. ca mananci si slabesti.Plus ca mi se pare a fi un mod sanatos de a manca si poate deveni un stil de viata.
    Am o prietena de 45 de ani care a slabit 10 kg cu Monty, iar timp de o jumatate de an (pana sa se apuce din nou - avea ceva de dat jos)a pus doar 2 kg. pe ea.Suna bine, nu?
    Pupici
  •  
    • 47 mesaje
    17 Mai 2006, 22:08
    0 0
    chiar ca suna bine. dar de unde gasesc exact cum trebuie tinuta dieta?