sunt tare curioasa!!!
-
0 0aparatele alea de vibromasaj sunt bune la ceva?...combat celulita?...slabesc?...relaxeaza?
n-as vrea sa sau banii de pomana pe un astfel de aparat...si de aceea va rog sa-mi impartasiti parerile voastre...
multumesc din suflet! -
nu doresc neaparat un aparat din cele carora le fac reclama la TV...am auzit ca exista unele ceva mai scumpe dar mai performante,in sensul ca pe benzile de masaj in loc de plastic este silicon si,in acest fel se evita ranirea...sunt si mai silentioase....in fine...
eu vreau un asemenea aparat pt celulita,n-am pretentia sa slabesc de la el... -
dar,asa cum spunea si marty nu stiu daca se merita totusi,caci consuma si cam mult curent,iar la un moment dat te plictisesti sa stai pe el sa-ti faca masaj,iar daca iti mai face si ranile alea,cateva zile nu mai poti sa-l folosesti caci te ustura pielea...asa ca mai ine du-te la masaj sau cumparati tu o crema care da rezulatate si maseaza-te tu in fiecare zimacar de 2 ori pe zi si ai sa vezi ca daca esti perseverenta or sa se vada rezultatele din propriile tale maini.Succes.
.PUPICII -
La sala unde mergeam eu sunt astfel de aparate pe care le foloseam pentru masaj dupa antrenamente. Ce pot spune e ca relaxeaza, mie una imi venea sa dorm
imi plac, nu slabesti folosindu-le ar fi prea frumos, dar te relaxeaza si daca insisti pe zonele cu grasime, celulita iti pun circulatia in miscare si probabil in timp o sa scazi in centimetrii.
In legatura cu vanataile fetelor, nu te pune nimeni sa folosesti din prima o banda dura sau sa stai o ora la masaj, bineinteles ca pielea nu rezista. -
eu am folosit un astfel de aparat la o sala de fitness si nu mi-a provocat nicio rana, dar nici nu pot spune ca am obs vreun efect. senzatia e misto, te simti relaxata dupa cateva minute de astfel de "exercitii". sincer, cred ca, daca este folosit zilnic, efectul va aparea, celulita se va reduce si toxinele se vor elimina. nu cred ca e rau un astfel de aparat sa-l ai in casa.