sunt tare curioasa!!!

•  
    • 25 mesaje
    7 Mai 2006, 04:54
    0 0
    aparatele alea de vibromasaj sunt bune la ceva?...combat celulita?...slabesc?...relaxeaza?

n-as vrea sa sau banii de pomana pe un astfel de aparat...si de aceea va rog sa-mi impartasiti parerile voastre...

multumesc din suflet!
  •  
    • 27 mesaje
    7 Mai 2006, 13:30
    0 0
    nui bun de nimic.face o galagie groaznica vecina de sub mine a venit cai trepida tavanul te zgarie te invineteste si consuma mult curent.mai bine dute la masaj.
  •  
    • 25 mesaje
    7 Mai 2006, 22:13
    0 0
    mai astept si alte raspunsuri....va rog din suflet!!!
    poate Marty e mai sensibila (la piele ma refer) si de aceea i-a provocat aparatul ala atatea rani...

multumesc!
  •  
    • 6 mesaje
    7 Mai 2006, 23:18
    0 0
    mai, parerea mea este ca aprox nici un produs de la teleshopping nu este bun. toate promit multi centimetri pierduti intr-un anumit interval de timp, si cand le cumperi iti dai seama ca este o mare manarie.
  •  
    • 25 mesaje
    8 Mai 2006, 03:45
    0 0
    nu doresc neaparat un aparat din cele carora le fac reclama la TV...am auzit ca exista unele ceva mai scumpe dar mai performante,in sensul ca pe benzile de masaj in loc de plastic este silicon si,in acest fel se evita ranirea...sunt si mai silentioase....in fine...
    eu vreau un asemenea aparat pt celulita,n-am pretentia sa slabesc de la el...
  •  
    • 77 mesaje
    29 Mai 2006, 20:40
    0 0
    mie mi-a priit aparatul de vibromasaj,cu fiecare folosire celulita dispare,pielea devine catifalata si placuta la atingere,dar asa cum mai spunea cineva,cam zgarie,adica iti lasa niste rani mici...inafara de acest dezavantaj mie mi se pare chiar util.Si nu e prea zgomotos..chiar deloc.Pupici
  •  
    • 77 mesaje
    29 Mai 2006, 20:45
    0 0
    dar,asa cum spunea si marty nu stiu daca se merita totusi,caci consuma si cam mult curent,iar la un moment dat te plictisesti sa stai pe el sa-ti faca masaj,iar daca iti mai face si ranile alea,cateva zile nu mai poti sa-l folosesti caci te ustura pielea...asa ca mai ine du-te la masaj sau cumparati tu o crema care da rezulatate si maseaza-te tu in fiecare zimacar de 2 ori pe zi si ai sa vezi ca daca esti perseverenta or sa se vada rezultatele din propriile tale maini.Succes..PUPICII
  •  
    • 430 mesaje
    30 Mai 2006, 08:18
    0 0
    La sala unde mergeam eu sunt astfel de aparate pe care le foloseam pentru masaj dupa antrenamente. Ce pot spune e ca relaxeaza, mie una imi venea sa dorm imi plac, nu slabesti folosindu-le ar fi prea frumos, dar te relaxeaza si daca insisti pe zonele cu grasime, celulita iti pun circulatia in miscare si probabil in timp o sa scazi in centimetrii.
    In legatura cu vanataile fetelor, nu te pune nimeni sa folosesti din prima o banda dura sau sa stai o ora la masaj, bineinteles ca pielea nu rezista.
  •  
    • 18 mesaje
    30 Mai 2006, 15:43
    0 0
    eu am folosit un astfel de aparat la o sala de fitness si nu mi-a provocat nicio rana, dar nici nu pot spune ca am obs vreun efect. senzatia e misto, te simti relaxata dupa cateva minute de astfel de "exercitii". sincer, cred ca, daca este folosit zilnic, efectul va aparea, celulita se va reduce si toxinele se vor elimina. nu cred ca e rau un astfel de aparat sa-l ai in casa.