Sauna Belt
-
0 2Buna fetelor... Am tot vazut reclame la TV cu Sauna Belt. Acum a aparut si in magazine si ma gandeam sa mi-o cumpar si eu, pentru ca daca e adevarat ceea ce zic ei e mai mult decat miraculoasa. Nu creed ca e char asa, dar ma gandeam daca o fi adevarat macar un sfert din ceea ce zic.
De aceea inainte de a da banii pe ea m-am gandit sa apelez la voi sa vad daca a incercat-o cineva si daca merita banii.
Sau fluturasii aia care se lipesc pe muschi si lucreaza ei muschii in locul tau, o fi un fel de electrostimulare? or fi buni de ceva?
Astept raspunsurile voastre, si sunt foarte nerabdatoare...
-
draga Ioana, si eu sunt din Iasi si l-am cumparat din Alexandru de la un magazin de 38000(cred ca stii despre ce magazin vorbesc...) in alexantru dupa piata (dupa acele tonete) la blocurile turn, langa BRD este acel magazin der 38000.... si un Sauna Belt costa 490.000lei... numai ca sincer nu stiu chiar cat e de bun...
-
sincer fetelor nu stiu ce sa va zic... ma impac bine cu acest sauna belt, cu exceptia ca ma mai parpalesc cate un pic... dar totusu da rezultat nu f mari dar e vizibil si imi face pielea mai neteda dar bine tr sa nu mai mananci dupa 6 seara si tr sa stai cu aces aparat in jur de o ora... si fac si gimnastica.. deci sunt multumita pt inceput
-
Fetelor va pacaliti! Cel mai bine luati aparate de cardio (bicicleta, stepper, banda ce vreti voi) si lucrati de cel putin 3 ori pe saptamana, in sedinte de cel putin 30 min pe zi si daca se poate sa urmariti si pulsul pentru ca e foarte important daca vreti ca exercitiul sa fie eficient sa-l mentineti la un anumit nivel. Sau faceti un abonament la un salon de remodelare corporala, dar remember nu renuntati la sport, ca e sfant!
-
da, sauna belt este o pacaleala!
am avut si eu, ma rog, imprumutata de la verisoara mea.
o puneam peste tot, abdomen, fund, picioare, genunchi, o dadeam la temperatura maxima, ma infofoleam cu n paturi si prosoape, stateam in niste pozitii imposibile, ca sa nu ma ard si asta timp de o luna IN FIECARE ZI.
rezultatul = 0 grame in minus!
si nici nu mai aveam timp sa mananc, pt ca toata ziua stateam cu ea pe mine, si dupa ce o dadeam jos nu trebuia sa mananc vreo ora, parca... in fine, m.am chinuit degeaba. la fel si verisoara mea si un cumnat
care a vrut si el sa o incerce, in speranta ca scapa de burta.
in concluzie, minuni nu se intampla!