am nevoie de un sfat
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
4 Mai 2006, 23:000 0salut! sunt noua pe aici si va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu dieta pe care vreau sa o tin. Vreau sa mananc doar salata si cu ficat de pui fiert. Ce ziceti am vreo sansa sa slabesc? mai fac si bicicleta si mai nou joging(nu stiu exact cum se scrie)
-
5 Mai 2006, 11:54Scuza-ma , dar sincer AI INNEBUNIT!Numai ficat si salata?!?!?!?!
Mananca numai salate ,gatrare ,lactate ,etc ,si slabesti SI CEL MAI SIGUR NU TE IMBOLNAVESTI!
SUCCES! -
5 Mai 2006, 17:22salate poti manca cat de multe...dar ficatul nu cred ca e indicat in fiecare zi
-
5 Mai 2006, 17:22Daca mananci prea putin o sa-ti incetinesti arderile metabolice si apoi te vei ingrasa mancand si un mar.
mai bine urmeaza sfaturile de mai jos pe care le-am postat pe alt forum.
Eu personal asa am facut. Trebuie rabdare (slabesti cam 1/2kg pe saptamana, dar odata slabite nu le mai iei inapoi).
Bafta si curaj!
"Poate o sa va dau peste cap toate planurile de regim zicand: nu va mai chinuiti degeaba, mancati de toate si veti slabi.
Cum? Simplu!
Calculati valoarea energetica a alimentelor si nu depasiti 1200kcal timp de 5 zile, iar in week-end puteti consuma ce va place dar moderat, nedepasiind 1600kcal.
Pt cele care fac regimuri de multa vreme (deci cu medabolism lent) incepeti prin a manca 1500kcal 5 zile si 2 1800kcal. Apoi cand v-ati reglat metabolismul (adica cand nu va mai ingrasati mancand 1500kcal, faceti regimul cu 1200kcal 5 zile).
Va anexez un tabel de calorii http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/
P uteti gasi si altele pe internet sau in carti specializate.
Astfel puteti manca ce va este pofta (chiar si dulciuri, paine… si veti slabi).
Apropo nu uitati de piramida alimentatiei: http://www.velpitar.ro/ro/util.html
Ve-ti vedea ca nu trebuie eliminata painea din alimentatie. Este chiar alimentul cel mai necesar organismului, la fel ca si lichidele.
Succes si Carpe Diem, ca viata-i scurta!!!"
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness