in cat timp dupa nastere slabesti

•  
    • 1272 mesaje
    30 Apr 2006, 18:53
    0 0
    va rog sa-mi dati si mie sfaturi, pareri, idei.
    sunt insarcinata in sapt.32.
    m-am ingrasat pana acum cam 16 kg.
    in primele lun am avut mai mult apetit, si am mancat cam necontrolat, e drept, dar pentru mine pe prim plan este bebicul, si dupa aceea kg.
    acum, pot spune ca mananc normal.

cam cat timp dupa nastere pot reveni la kilogramele avut inainte. ce a r trebui sa fac?

va multumesc mult
  •  
    • 1051 mesaje
    30 Apr 2006, 21:08
    1 0
    draga Angelica,
    eu dupa nastere am ramas cu aprox. 8 kg in plus.
    la inceput nu am prea putut tine nici o cura pt. ca alaptam si eram foarte surmenata dupa atatea nopti nedormite.
    un an de zile nu am reusit sa slabesc nici macar 100 gr.
    cam la un an si trei luni acul cantarului a inceput sa se miste...am luat elixir din fructe de soc pt. detoxifierea organismului si am baut sucuri de legume(telina, sfecla rosie, morcov si ridiche negra)...am slabit 5 kg. dar fara sa ma abtin de la mancare.

am si bicicleta medicinala ...o streg de praf zilnic si zic in gand ca de maine ma apuc de pedalat...am noroc ca nu arat grasa, dar cam 3 kg tot as vrea sa mai slabesc
  •  
    • 1272 mesaje
    30 Apr 2006, 21:49
    0 0
    multumesc, esti o draguta!

asta cu bicicleta medicinala se intampla la toata lumea!
    eu am cumparat-o acum 3 ani, ma gandeam ca o sa pedalez zilnic, dar am pedalat o saptamana, si dupa aceea ca si tine, o sterg de praf
  •  
    • 220 mesaje
    1 Mai 2006, 00:08
    0 0
    Dupa nastere imediat pierzi vreo 8-10 kg. Apoi, depinde de tine! Eu am slabit cam dupa 5 luni de la nastere f mult, vreo 25-30 kg. Nu te ingrijora, daca vrei vei slabi! Bebe sanatos!
  •  
    • 1272 mesaje
    1 Mai 2006, 10:09
    0 0
    multumesc