My own way of loosing weight!

•  
    • 432 mesaje
    30 Apr 2006, 03:46
    0 0
    Am tinut la viata mea o multime de diete,insa a aparut efectul yoyo dupa aceea.Prin urmare nu am reusit sa-mi mentin greutatea in urma slabitului.
    In ziua de Paste,anul acesta,stateam in pat si mi-a venit o idee: cum ar fi sa-mi creez propriul program de slabire?Nu m-am gandit prea mult si am si pus in practica.
    Ideea este urmatoarea:sa mananc in fiecare zi si la fiecare masa mai putin decat as fi mancat in mod normal.Am tinut o saptamana aceasta'dieta' si am slabit 2 kg.In felul acesta cred ca imi pot corecta si obiceiurile alimentare.Am mancat de toate si am slabit , dar am mancat moderat.
    V-as sfatui sa incercati si voi.
    Cred ca e cel mai bun mod de a slabi si de a va mentine.
    Sa va dau si niste exemple:
    - daca inainte la masa de pranz mancati felul 1,felul 2+ desert, acum puteti alege sa mancati doar felul1 si un fruct.
    - daca seara mancati cartofi prajiti,puteti manca un iaurt simplu sau un iaurt amestecat cu musli
    - daca la o masa mancati 10 masline , acum puteti manca 5
    - daca in 5 minute terminati o ciocolata , acum puteti sa o terminati in 2 zile
    Sfaturi:
    - sa incercati sa mancati cat mai multe fructe
    - sa incercati sa mancati paine graham sau de secara
    - sa nu mai mancati multe prajeli

Toata ideea se rezuma la: sa avem grija ce mancam,cum combinam alimentele si cat mancam.
  •  
    • 188 mesaje
    30 Apr 2006, 11:05
    0 0
    Suna oarecum interesant, dar atentie ca fructele nu se mananca la sfarsitul mesei pentru ca incetinesc digestia si nu se asimileaza vitaminele.Se mananca sau dimineata pe stomacul gol cu o ora inainte de micul dejun, sau la 3 ore dupa o masa si cu 0 ora inainte de urmatoarea masa
    Pupici si succes