fitness

•  
    • 127 mesaje
    29 Apr 2006, 03:50
    0 0
    Fetelor,m-am enervat ingrozitor pe mine insami si mi-am luat abonament la fitness.Acum,sper sa ma si tin ca altfel si mor,am dat o gramada de bani pe un an de zile.Au tot ce vrei acolo dar eu n-am cu cine sa merg si de asta nu m-am incumetat pana acum.Eu am probleme cu sunculitele de pe fese si mai vreau sa fac si muschiuleti ca am un examen la politie de trecut anul acesta.Daca va intereseaza va pot povesti mai multe despre sala,etc.Duminica am evaluarea si o sa mi se faca un program,sper sa fiu in stare sa ma tin de el.Pacat ca nu e nici una din voi pe aici sa vina cu mine.
  •  
    • 374 mesaje
    29 Apr 2006, 08:36
    0 0
    Academie?Interesant

*Edit* Daca vrei sa obtii rezultate tine minte combinatia antrenament+dieta+odihna

De asemenea trebuie sa fii atenta la programul de antrenament impus de respectivul instructor.Nu uita sa te si interesezi pe net daca este bun de ceva, nu toti instructorii au competente in ceea ce priveste antrenamentul.Da, au diplome,au muschi dar e posibil sa nu stie o iota despre antrenament (in cazul tau).

Daca intri in joc cu toate elementele de mai sus vei obtine rezultate dar nu te astepta la ceva fenomental de rapid.Rabdarea e un cuvant cheie.

Mai vorbim daca vrei.Succes!
  •  
    • 127 mesaje
    5 Mai 2006, 06:32
    0 0
    Scuza-ma ca revin asa tarziu cu un raspuns dar n-am prea avut timp.Nu este vorba de Academie,nu sunt in Ro.Am un examen de trecut,in cadrul politiei insa aici unde ma aflu acum.In rest am facut o febra ca abia merg.Programul mi se pare ok si sper sa dea si ceva rezultate.Chiar ma tine in forma de viata deci gasesc ca e bine desi e cam prematur sa trag cz.Daca tin si dieta posibil sa ma fac scandura si nu vreau asta.Nu sunt grasa insa uneori ma enerveaza cateva sunculite plasate pe unde nu trebuie deci ca sa le inlatur am nevoie doar de sport.Dar va mai scriu peste 6 luni cand vizibil sper sa vad ceva rezultate.