vreau un mic ajutor
-
0 0as vrea sa slabesc cam 5-7kg am 1.65 si 60kg si nu stiu ce sa fac.as incerca faimoasa dieta cu supa de varza dar e atat de drastik k nici nu-mi vine s-o fac. imi puteti da o sugestie? mersic.
-
redu painea, dulciurile, sucurile din comert, pastele, fast-food-ul, prajelile si grasimile in general.
treci pe salate (ca tot e sezonul), si pe fructe. bea multe lichide, nu manca dupa 6...
mai vino si pe jos de la servici, nu doar cu autobuzul... fa putina miscare, poate cateva abdomene cand ai timp... poate un abonament la sala...
orice ar fi, NU incerca tot felul de diete-minute, care iti promit ca pierzi 5 kg/sapt, pt ca disrtug organismul.
bafta! -
Ti-as putea recomanda ceva,dar nu ai specificat in cat timp vrei sa slabesti.Daca vrei sa dai jos intr-o luna 2 kg si sa nu le mai pui la loc exista la NUTRILITE produsul CLA 500,care iti garanteaza asta.Slabesti usor dar sigur fara nici un regim alimentar,iar daca vrei sa slabesti mai mult poti inlocui o masa cu un baton cu proteine tot de la ei.
-
si pe langa cele propuse de copil_dulce, incearca sa nu combini la o masa: cartofii+carne sau cartofii+orez sau orez+carne......incearca: cartofi+ legume sau orez+legume sau carne+legume.....dupa masa nu mananci imediat fructe...poti manca cu jumatate de ora inainte de masa sau cam la o ora si ceva dupa ce ai servit masa...intre mese mananca fructe