slabesc lent..si pun repede kg inapoi
-
0 0am slabit in 3 luni 10 gk ..am ajuns la 50.problema e ca intr-o sapt am pus la loc 2..si nu am facut excese. mentionez ca am slabit fara regim ..doar nu am mancat dupa ora 6 , nu am consumat zahar , paine si carne rosie. e cineva in aceiasi situatie ?
-
eu am incercat multe ceaiuri de slabit..dar nimic . singura cale prin care slabesc e "usoara infometare"
mananc de ex un iaurt si un piept de pui fiert si beau multa, multa apa.asa ca e normal ca de Pasti cand , pe langa astea am mancat o felie de conzonac si alte alea sfecifice ...m-am ingrasat atat.
-
pot spune si eu ca sunt in aceeasi situatie.am tinut mult regim de viata sanatos (bine imi perniteam si ceva dulce) dar de la un timp nu mai slabeam. am mers la medicul endocrinolog in contrul(ca am avut ceva pb mai demult) si am avut o surptiza super neplacuta colesterolu f mare, si hipotiroidism.
asa ca s-ar putea sa aveti pb cu glanda ca si mine. va sfatuiesc sa mergeti la medic e cel mai bine...ca viata nu e facuta sa te infometezi si sa nu-ti permiti din cand in cand ceva bun...
pana atunci mult sport si dupaia sa papati ceva usor (cica ajuta metabolismul)
sigur v-a scazut si metabolosmul
pupici si multa sanatate -
Si eu sunt la fel fetelor, chiar vroiam sa va intreb
e ce nu pot sa ma mentin la aceeasi greutate...adica daca 3 zile am mancat un pic mai aiurea...se vede...ma enerveaza rau...si tot asa, am tinut regim "mancam sanatos", fara sa ma infometez, am fost la sala de 3 ori pe sapt si atunci cand mai las pt cateva zile se pune la loc.
Oricum, o mica concluzie, e ca odata ce te-ai apucat, nu mai ai voie sa te lasi.
Spor la slabit fetelor. -
Asa am facut si eu multa vreme. Se poate ca metabolismul sa-ti fie dat peste cap sau pur si simplu vrei sa slabesti sub greutatea ta normala.
Am publicat pe alt forum ce urmeaza. Poate te poate ajuta.
"Poate o sa va dau peste cap toate planurile de regim zicand: nu va mai chinuiti degeaba, mancati de toate si veti slabi.
Cum? Simplu!
Calculati valoarea energetica a alimentelor si nu depasiti 1200kcal timp de 5 zile, iar in week-end puteti consuma ce va place dar moderat, nedepasiind 1600kcal.
Pt cele care fac regimuri de multa vreme (deci cu medabolism lent) incepeti prin a manca 1500kcal 5 zile si 2 1800kcal. Apoi cand v-ati reglat metabolismul (adica cand nu va mai ingrasati mancand 1500kcal, faceti regimul cu 1200kcal 5 zile).
Va anexez un tabel de calorii http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/
Puteti gasi si altele pe internet sau in carti specializate.
Astfel puteti manca ce va este pofta (chiar si dulciuri, paine… si veti slabi).
Apropo nu uitati de piramida alimentatiei: http://www.velpitar.ro/ro/util.html
Ve-ti vedea ca nu trebuie eliminata painea din alimentatie. Este chiar alimentul cel mai necesar organismului, la fel ca si lichidele.
Succes si Carpe Diem, ca viata-i scurta!!!"