Ce sa fac??

•  
    • 3 mesaje
    25 Apr 2006, 11:15
    0 0
    Am renuntat la fumat acum doua saptamani si deja am cu 4 kg mai mult. Daca o sa ma ingras in ritmul asta in jumatate de an cat o sa cantaresc??
    Nu mananc mult, nu sar peste micul dejun, am un program de masa relativ regulat dar iau proportii. HELP. Ce pot face?? acum cat nu este prea tarziu!!
  •  
    • 50 mesaje
    25 Apr 2006, 12:45
    0 0
    buna! este normal ca organismul tau sa reactioneze intr-un fel la aceasta schimbare. pt el a fost un adevarat soc renuntarea la ceva la ce era f obisnuit. dar nu dispera .oricat te-ai ingrasa nu te apuca din nou . este f nociv pt organism(dar sa nu-ti tin teorii ca doar sti acest lucru ,; doar deaia ai renuntat nu-i asa?!) ffff bine . te felicit
    si te sfatuiesc sa mananci la fel ca inainte cu putine restrictii si mult sport.apa multa si mult curaj. ingrasarea nu vine doar de la renuntare ci si mentalitatea, subconstientul e de vina. fii increzatoare (tu aveai ideea ingrasariin minte dinainte de a te lasa si subconstientul asta nu are ce face... ) dar nu dispera fii obtimista si bucura-te ca ai scapat de o adevarata otrava.
    pupici, ai cuaj si putere
    noi evele suntem alaturi de tine
  •  
    • 1 mesaje
    25 Apr 2006, 13:06
    0 0
    Buna
    eu m-am lasat de fumat acum 2 luni;este foarte greu, dar merita ! trebuie neaparat sa te apuci de facut sport; eu am facut aerobic o luna si am alergat cel putin 30 min pe zi; adevarul este ca te-ai ingrasat destul de mult, dar trebuie sa faci ceva pentru asta; eu am pus 2kg in 2 luni; de 2 zile m-am apucat sa tin un fel de Atkins (m-au convins fetele de pe eva) si am slabit 1.5kg in conditiile in care am mancat si vreo 2 felii de cozonac
  •  
    • 3 mesaje
    25 Apr 2006, 20:11
    0 0
    Am un loc de munca foarte "solicitant".
    Stau pe scaun 10 ore pe zi, 4 zile pe saptamana.Ar trebui sa fac miscare, e adevarat, dar imi lipseste vointa. Mi-am cumparat bicicleta medicinala, am pedalat cateva zile ceva de speriat,apoi din ce in ce mai rar si intr-un final bicicleta mea draga a ajuns la niste prieteni in curte.Adevarul este ca dupa 30 min de pedalare respiram ca o locomotiva... Cred ca ar fi timpul sa-mi recuperez bicicleta )
  •  
    • 2538 mesaje
    25 Apr 2006, 20:32
    0 0
    o sa rezolvi tu cu greutateati-ai analizat insa mai bine tenul de cind te-ai lasat de fumat?nu-i asa ca arata mult mai bine?ca este mai luminos?eu m-am lasat acum 6 ani si am sa regret toata viata cei 7 in care am fumat.Felicitari
  •  
    • 3 mesaje
    25 Apr 2006, 20:54
    0 0
    Ai dreptate, deja este mult mai bine. Nu imi mai miros hainele a tutun si in casa miroase asa de frumos
    Parca nu mi se mai exfoliaza unghiile asa de usor, dorm mai bine, nu stiu, e altfel...