ELIXIR DIN FRUCTE DE SOC

•  
    • 344 mesaje
    21 Apr 2006, 12:49
    0 0
    Am auzit ca ar avea efect de dezintoxicare a organismului, respectiv de slabire.A folosit cineva, ce parere aveti?
  •  
    • 601 mesaje
    21 Apr 2006, 14:10
    0 0
    Ce pot sa iti spun....este adevarat ca are rol in detoxifierea organismului,iar in cazul in care tii si o dieta ai sanse sa slabesti....eu una am incercat si sincer mi-a folosit...Singura problema este ca are un gust oribil dar am inghitit in sec si l-am luat.Daca vrei ceva cu siguranta vei reusi,doar ca trebuie sa iti doresti cu adevarat acel lucru.Sper sa iti foloseasca.
  •  
    • 1051 mesaje
    21 Apr 2006, 15:49
    0 0
    am slabit 5 kg. in 6 saptamani
  •  
    • 33 mesaje
    19 Mai 2006, 13:04
    0 0
    salut, pt acest elixir tr sa tii si o dieta alimentara?eu am vrut sa fac un tratament dar cu tinctura de soc, nu am stiut ca nu e acelasi lucru cu elixirul de soc... cat de repede se slabeste si ce reactii adverse are? mersi...
  •  
    • 2 mesaje
    27 Mai 2006, 20:13
    1 0
    salut! nu stiu cine ti-a spus tie ca nu e acelasi lucru cu tinctura de soc pt ca eu vreau sa te contrazic. E ACEEASI TREABA! este un compus hidroalcoolic compus din fructe de soc, alcool etilic de 96 grade si apa distilata.
    trebuie sa tii dieta ca degeaba iei tinctura daca mananci carne si alte alea. are un efect puternic si slabesti daca faci si putin sport.
    eu am slabit 7 kg in 2 saptamani dar nu am mancat decat branza de vaci, sunca de pui si cate un ou fiert. SI ATAT....
    succes!
  •  
    • 19 mesaje
    28 Mai 2006, 11:03
    0 0
    cum se procedeaza dupa a 7 a zi? se incepe iar cu cate o lingurita pe zi?
    eu am slabit numai un kg intr-o sapt...de la 57 la 56 iar o amica a slabit 2 de la 61 la 59...
    multumesc
  •  
    • 1552 mesaje
    28 Mai 2006, 17:15
    0 0
    buna,nu este bun de nimic.am luat si nu am slabit.vezi ca sa mai scris pe forum ff mult despre el.
  •  
    • 3 mesaje
    28 Mai 2006, 19:51
    1 0
    Si eu am luat si ...PAUZA! Nu s-a intamplat nimic special....aaaaaaaa, ba da....m-am constipat! Si cica trateaza lucrul acesta....
  •  
    • 19 mesaje
    29 Mai 2006, 10:12
    0 0
    multumesc mult pt raspunsuri, da ai dreptate cu constipatia...a trebuit sa beau ceai de slabit pt asta.
    va multumesc
  •  
    • 33 mesaje
    29 Mai 2006, 16:08
    0 0
    deci sa inteleg ca aest elixir nu e bun de nimic.....
  •  
    • 19 mesaje
    29 Mai 2006, 22:10
    0 0
    se pare ca nu este bun...am luat timp de o saptamana, adevarat am slabit un kg dar am mancat mai putin si pana in ora 18...deci cu elixir sau fara tot slabeam un kg, cred ca voi continua sa iau pana termin sticultza desi ma ia ametzeala dupa ce beau si am o stare foarte proasta.
    Mulumesc mult evelor pentru raspunsuri si imi pare rau ca nu gasesc topicul despre care imi spuneati ca ati mai discutat despre asta.
    Pupici
  •  
    • 2 mesaje
    6 Iun 2006, 20:58
    1 0
    treaba cu constipatia nu prea cred eu ca e de la elixir. poate nu l-ai baut cu apa cum scrie in prospect. dar eu mai am cateva colege care l-au folosit si eu am reusit sa slabesc cel mai mult datorita regimului drastic pe care l-am tinut si datorita exercitiilor fizice zilnice. in primul rand afla ca eu sufeream de constipatie cronica iar acum nu mai am nimic. asa ca nu are nici o legatura socul cu constipatia din contra
  •  
    • 33 mesaje
    7 Iun 2006, 17:26
    0 0
    dar ce parere aveti despre ceaiul verde de slabit?
    ati incercat?