ati incercat dieta cu polen?
-
0 0am vazut o dieta cu polen,.. a incercat cineva??? ca eu vreau sa incep de maine.. va pup
-
Creola, cum functioneaza dieta cu polen? Pt ca din cate stiu eu polenul este un polivitaminizant care iti va face pofta de mancare

Eu am luat anul trecut cand am avut probleme, am slabit foarte mult si m-am anemiat. Am facut o cura de 2 luni cu polen + miere. M-a ajutat sa ma pun pe picioare si evident mi-a redat apetitul. -
Dieta cu Polen pentru un tonus excelent!
Resimti astenia de primavara? Atunci noi iti propunem DIETA cu Polen!
Dimineata
2 lingurite de polen
2 lingurite de miere cu laptiosr de matca
1 felie de paine graham
1 iaurt
1 cana cu apa in care se dizolva 1 lingurita de otet de mere indulcita cu 1 lingurita de miere
Pranz:
2 lingurite de miere
2 lingurite germeni de grau
1 felie de paine graham
1 salata de cruditati
1 cana cu apa in care se dizolva 1 lingurita de otet de mere indulcita cu 1 lingurita de miere
Cina:
2 lingurite de miere
1 felie de paine graham
Dupa 5 zile de detoxifiere veti da jos 2 kg si va veti simti excelent, avand un tonus mult mai bun!
asta e dieta... eu ash vrea s`o incerc da chiar nu stie nimeni despre ea?? -
Salata cu o felie de paine mi se pare de bun simt. Iaurt cu o felie de paine mi se pare iarasi de bun simt. Cam lipsesc fructele, dar decat o dieta disociata, asta cu polen mi se pare mult mai echilibrata. In fond, e de detoxifiere si tonifiere a organismului. Sa zicem ca nu slabesti, dar cel putin esti sigura ca e sanatoasa.
-
fetelor e faina dieta
macar stiu ca o sa fiu cu mai putine toxine, eu doar ce am nascut si am nevoie sa dau jos....imi pun grau la treaba si dupa ce incolteste ma apuc de treaba
ma gandesc ca mierea o voi manca dupa toate alimentele de la fiecare masa ca sa imi de senzatie de saturatie...da cum e cu cafeaua ca nu vad nimic despre ea
))))))
va pup si va tin la curent