vacum a facut cineva?
-
0 0fetelor vreau si eu sa fac sedinte de vacum stie cineva daca au efect?
-
Am facut eu.3o de minute a durat sedinta, minute in care imi faceam scenarii cum asi omori-o pe fata care imi facea.Ea saraca nu avea nici o vina, de vina eram eu ca am vrut sa incerc ceva ce multe prietene imi spuseserasa nu incerc.M-am invinetit, m-a durut.Aveam si un abonamnet la electro in alta parte, ce , doua saptamini nu m-am dus nici acolo.Asa ca eu sunt contra.Dar pina nu faci nu te vei convinge daca tie iti e bun sau nu.O zi buna
-
Ah! Am scris juma' de ora si pe urma a picat netu' ! Hai ca incerc din nou...
Merita! Incearca o sedinta sa vezi cum e. Nici eu nu m-am aruncat din prima la vacuum - am stat si am cantarit argumente pro si contra, oferte, saloane etc. Pana la urma m-am decis sa merg pt ca mai am un "rest" de celulita pe care as vrea sa-l ameliorez
Am facut 10 sedinte si SE VEDE DIFERENTA. Nu spun ca nu mai am deloc dar e cu totul altceva. Iar acum mai fac inca un set de 10. Si crede-ma in afara de cateva vanatai la inceput nu am avut probleme. Intensitatea o reglezi cum vrei, nu te obliga nimeni sa te chinui! Plus ca in timp, dupa 4-5 sedinte pielea se obisnuieste si nu mai e disconfortul asa mare.
Iti recomand sa incerci. Plus o sedinta de masaj saptamanal pt drenarea toxinelor si depozitelor d grasime activate la vacuum.
Pupi!