vacum a facut cineva?

•  
    • 33 mesaje
    14 Apr 2006, 20:54
    0 0
    fetelor vreau si eu sa fac sedinte de vacum stie cineva daca au efect?
  •  
    • 75 mesaje
    14 Apr 2006, 22:12
    0 0
    Am facut eu.3o de minute a durat sedinta, minute in care imi faceam scenarii cum asi omori-o pe fata care imi facea.Ea saraca nu avea nici o vina, de vina eram eu ca am vrut sa incerc ceva ce multe prietene imi spuseserasa nu incerc.M-am invinetit, m-a durut.Aveam si un abonamnet la electro in alta parte, ce , doua saptamini nu m-am dus nici acolo.Asa ca eu sunt contra.Dar pina nu faci nu te vei convinge daca tie iti e bun sau nu.O zi buna
  •  
    • 33 mesaje
    14 Apr 2006, 22:30
    0 0
    ok, am sa incerc, mersi
  •  
    • 767 mesaje
    15 Apr 2006, 14:18
    0 0
    Ah! Am scris juma' de ora si pe urma a picat netu' ! Hai ca incerc din nou...
    Merita! Incearca o sedinta sa vezi cum e. Nici eu nu m-am aruncat din prima la vacuum - am stat si am cantarit argumente pro si contra, oferte, saloane etc. Pana la urma m-am decis sa merg pt ca mai am un "rest" de celulita pe care as vrea sa-l ameliorez
    Am facut 10 sedinte si SE VEDE DIFERENTA. Nu spun ca nu mai am deloc dar e cu totul altceva. Iar acum mai fac inca un set de 10. Si crede-ma in afara de cateva vanatai la inceput nu am avut probleme. Intensitatea o reglezi cum vrei, nu te obliga nimeni sa te chinui! Plus ca in timp, dupa 4-5 sedinte pielea se obisnuieste si nu mai e disconfortul asa mare.
    Iti recomand sa incerci. Plus o sedinta de masaj saptamanal pt drenarea toxinelor si depozitelor d grasime activate la vacuum.
    Pupi!
  •  
    • 33 mesaje
    21 Apr 2006, 20:05
    0 0
    MULTUMESC foarte mult,credeam ca nimeni nu a incercat.
  •  
    • 11 mesaje
    2 Mai 2006, 14:22
    0 0
    Mgheorghies ai mers la vacuum? ce rezultate ai pana acum? vreau si eu sa merg, dar mai intai vreau sa aud si parerea altora...mersic
  •  
    • 33 mesaje
    3 Mai 2006, 15:38
    0 0
    nu am facut decat 2 sedinte, doare cam tare dupa ce faci o sedinta, zici ca te-a batut careva.o sa vad mai in colo rezultatele.