ceaiul verde

•  
    • 6 mesaje
    14 Apr 2006, 16:50
    0 0
    Cine cunoaste cel mai pur si eficient ceai verde de la noi?Ca la cel din Japonia e cam greu de ajuns.Vreau sa mai aud pareri (de la bautoarele multumite de aceasta licoare)despre efecte,cantitati etc.Daca cineva are intrebari,raspund fericita(daca stiu).Astept opinii,poate chiar la un ceai... ;
  •  
    • 736 mesaje
    14 Apr 2006, 17:08
    0 0
    Nu e bun cel la pliculete. Cica ar contine doar o pudra superficiala si fara mare actiune terapeutica. Eu am ceaiul chinezesc de la plafar (e la punga)
  •  
    • 878 mesaje
    14 Apr 2006, 17:14
    0 0
    buna,
    eu am incercat mai multe feluri de ceai verde, la plic, de la plafar...
    dar la toate am reactionat la fel. mi se face rau, greata si la cateva minute vomitam de la el!!
    am vrut sa beau cand tineam dieta pt slabit dar nu l-am putut suporta, dar de slabit am reusit si fara el.
    nu va suparati pe mine dar mi se pare cea mai naspa bautura care exista...
  •  
    • 6 mesaje
    14 Apr 2006, 18:33
    0 0
    Buun,mersi mult pt info.Defapt ma gandesc,ideea importanta din toata povestea asta e ca trebuie s abem min 2 litri/zi de lichide.Si daca e ceai verde si mai bine,pt ca purificarea corpului intr-un mediu atat de imbacsit cum e tara asta,e fff pretioasa pt individele care isi respecta trupul.
  •  
    • 6 mesaje
    14 Apr 2006, 18:41
    0 0
    Mai,treaba cu greata are legatura cu statusul de sanatate al corpului tau.Si eu am patit-o odata...a fost super ciudat,cam o luna n-am putut sa beau ceai,pt ca de fiecare data mi se facea greata.Dar mie mi-a trecut.Poate ar trebui sa urmaresti putin si dieta pe care o tii,pt ca saracul stomac trebuie sa suporte atatea atrocitati.Ideea e ca tre sa si ai ceva in stomac ca sa poti apoi sa bei ceai/lichide.
  •  
    • 1 mesaje
    14 Apr 2006, 20:18
    0 0
    Ceaiul verde pe care il prepari tu in fiecare seara cu atata rabdare e fantastic si daca mai are si bergamota e fantastic!Pana la urmatorul ceai pe care-l vom savura impreuna sa ia grija de tine si pupici}{}{
  •  
    • 220 mesaje
    15 Apr 2006, 21:40
    0 0
    Eu beau ceai verde antiadipos de vreo 2 luni si ma simt excelent! Beau in fiecare zi aproape in medie doua ceaiuri, sunt fff multumita, parca si psihic sunt mai bine! Am reusit chiar sa slabesc, nu numai cu ceai e drept, dar o fi avut si el o contributie acolo. Deci sunt pentru!
  •  
    • 20 mesaje
    6 Mai 2006, 20:56
    0 0
    buna fetelor
    Am incercat si eu ceaiul verde dar nu mia dat nici un rezultat.Eu va recomand ceaiul MALYVATEA.Nu stiu daca este si in Romania,mie mi la adus o prietena din Ungaria,se gaseste la farmacie