Fitomagra
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
14 Apr 2006, 12:450 0buna! am vazut zilele trecute oferta de la o farmacie pentru acest produs...voi ce parere aveti? eu am folosit in vara fitomagra prafuri (un fel de ceai) nu retin exact cum se numeau si nu au avut nici un rezultat. ciudat e ca farmacista mi-a garantat ca o sa slabesc si vazand atata reclama ma gandesc ca poate nu am stiut eu cum sa prepar ceaiul...adica: cu apa fierbinte sau cu apa rece?
gandul nebunului la marginea drumului...astept parerile voastre. va pupic! -
14 Apr 2006, 22:14Draga mea, eu am luat fitomagra pilule.Doua pe zi.Ideea e ca nu mai mi-era foame, nici sete, nu mai aveam nici o senzatie.Efectiv era sa cad de citeva ori pe strada de foame.Am incercat si biomed, si regenon.Eu cred ca daca nu tii un regim alimentar si ceva sport, tot degeaba
-
15 Apr 2006, 12:37mercic...si eu cred ca sesizez asta. daca nu ai ambitie, pastilele nu te pot ajuta. dar si ambitia asta e un dar...pe care eu il pierd de cele mai multe ori
-
16 Apr 2006, 10:05fitomagra nu are nici un efect, am cumparat cam toata gama de produse si nici un efect , o dieta sanatoasa putin sport si ...slabesti
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness