vitamine care sa nu ingrase?
-
1 0Buna. M-am apucat de cura de ceva timp, am vazut si rezultate... dar... am inceput sa ma simt putin slabita.
Ce vitamine imi recomandati, care sa nu ingrase? De fapt... sa nu stimuleze pofta de mancare, sau... ce efecte or mai avea...
Sau ce altceva as putea face? -
Vitaminele in sine nu au cum sa ingrase.Acum depinde daca mai exista vre-un ingredient pe langa vitamine care sa provoace o stare de foame.De asemenea, unele complexe de multivitamine si multiminerale adesea au in componenta si alte ingrediente, in special produsele adresate sportivilor, sportivi care au nevoie de o cantitate mult mai mare decat DZR-ul omului mediu.
Mai depinde si de ce intelege lumea prin vitamine.Cand mergeam la sale erau baieti care spuneau "frate, hai sa luam niste vitamine ca am auzit ca cresti de la ele". -
Salut pentru toata lumea!Eu acum am descoperit site-ul si sunt incantata.Daca vrei sa discutam mai multe despre vitaminele care nu ingrasa ,adresa mea de mail este mmal4u@yahoo.com.Si eu am avut o problema asemanatoare.Mergeam la medic si-mi recomanda B-uri injectabile,incepeam tratamentul dar nu puteam sa-l termin niciodata pentru ca ma ingrasam.Acum iau B-uri de o luna de zile si nu nu am pus nici macar un gram.
-
si eu sunt intrigata pentru ca citesc de la foarte multe eve caci vitaminele ingrasa, prietenele mele la fel afirma.
asa cum spune sparkle, am citit mult in internet si se spune ca vitaminele nu ingrasa.
chiar i-am zis medicului meu ca vreau sa incetez cu vitaminele prenatale ca ma ingrasa, a ras atat de mult de mine!
deci vitaminele nu ingrasa!
eu ti-as recomanda supradin! eu am folosit mereu, dupa fiecare iarna si chiar ma simteam minunat.