electrostimulare

•  
    • 188 mesaje
    8 Apr 2006, 01:25
    0 0
    Fetelor am vazut ca a fost deja abordat subiectul, insa l-ati abandonat!M-ar fi interesat si pe mine adresa salonului de pe 1 mai sau alte sfaturi in legatura cu unde as putea sa merg in zona centrala si sa nu dau o valiza de bani si sa si merite.
    Plus ca ma gandeam ca nu ar fi rau sa ne povestim si rezultatele sau macar etapele prin care trecem, cum evolueaza situatia.
    Ajutati-ma si pe mine si hai sa ne ajutam reciproc!Ma gandesc ca daca palavragim despre rezultate(in limita timpului disponibil)o sa ne sustinem si o sa ne gandim de doua ori inainte sa zicem ca suntem prea obosite ca sa mergem astazi!!!
    Va pup si succes!
  •  
    • 93 mesaje
    10 Apr 2006, 14:28
    0 0
    rezultate sunt exceptionale ,mai ales daca ,macar la inceput ,mergi de 3 ori pe saptamana si apoi mergi la intretinere macar odata la 6-7 zile .Eu sunt foarte multumita ,iar combinata cu masaj sau impachetari ...super rezultate!
  •  
    • 813 mesaje
    10 Apr 2006, 14:54
    0 0
    buna! am incercat si eu electrostimularea si nu am fost chiar atat de incantata. am facut 15 sedinte. ce-i drept dupa fiecare sedinta se simtea ca pielea e mai ferma, dar doar dupa ce iti lucrau muschii...asa ca m-am gandit ca decat sa dau 150 ron pe un abonament acolo mai bine merg la sala pentru un abonament de 50 ron si slabesc atat in diametru cat si in greutate (tipa de la electro mi-a spus ca asta nu ma ajuta sa slabesc decat in diametru, deci la cantar nu o sa vad nimic)...
  •  
    • 2198 mesaje
    10 Apr 2006, 15:19
    0 0
    Aiurea..Ai pe naiba rezultate ....
    An facut electro timp de 3 luni - de cate 2-3 ori pe saptamana- laintensitati de la medii la mari ...Nu am avut nici un fel de rezultat , cel putin nu notabil ..Spre deosebire de imbunatatirile vizibile pe care le vad dupa 2 luni de sala ( de 2 ori pe saptamana).
    Daca vreti sa dati banii pe ceva ,mai bine alegeti masajul pentru ca ala merita .Electrostimularea = bani aruncati !!!!
  •  
    • 81 mesaje
    10 Apr 2006, 15:38
    0 0
    Total de acord cu tine, Maddy! Nici un efect!
  •  
    • 93 mesaje
    10 Apr 2006, 15:59
    0 0
    depinde ! am facut electro la un salon ,cu tipul acela de electrozi rigizi ,grei aplicati cu ajutorul unui gel ..si dupa 2 abonamente , in total 14 sedinte nu am vazut mare lucru .Apoi am inteles ca depinde foarte mult de tipul de aparat , de tipul de electrozi .si bineinteles de fiecare organism in parte .Daca organismul are retentie mare d elichide ,electrostimulrea este indicata sa se inceapa cu program de Drenaj Limfatic , si apoi cele de slabire .Acum fac electro ,la alt salon ,cu alt tip de aparat si cu electrozi din piele de caprioara ,mari ,foarte mari ,care acopera o portiune foarte mare din corp.Si cred ca depinde,parere personala ,si de persoana care aplica electrozii ! Trebuie sa stie cum se aplica.
  •  
    • 188 mesaje
    11 Apr 2006, 11:33
    0 0
    Fetelor, multumesc frumos pentru raspunsuri.
    Nu-mi imaginez ca electrostimularea o sa-mi rezolve problemele, o sa merg si la aerobic si o sa tin dieta,dar ma gandeam ca probabil ca actiune adiacenta o sa ma ajute sa obtin rezultatea mai rapide, asa ca rugamintea mea este sa ma ajutato daca vreti si stiti sa-mi spuneti si mie niste locuri in zona centrala unde as putea sa merg sa fac electro fara sa dau o valiza de bani si sa se faca si bine, unde voi ati obtinut ceva rezultate.Please.......
    Ah si inca o chestie, de fapt o curiozitate.Care este senzatia cand faci electro?
    pupici
  •  
    • 2198 mesaje
    11 Apr 2006, 12:50
    0 0
    Draga mea , mai zic inca o data ca nu mi-e greu ..
    Daca vrei sa dai banii pe ceva ..alege masajul ..care - cu aerobic si dieta -chiar da rezultate .
    Asculta la mine ,care le-am facut pe toate...
  •  
    • 188 mesaje
    11 Apr 2006, 16:49
    0 0
    Draga Maddy,ok, am inteles sa traiti!Ma inscriu la masaj.E vorba de masaj anticelulitic banuiesc.Poti sa-mi dai niste idei unde as putea sa merg sa fac asa ceva?
    Unde pot sa fac masaj intr-o zona centrala, sa fie tipa buna si sa nu ma coste mult?
    pupici
  •  
    • 2198 mesaje
    12 Apr 2006, 12:17
    0 0
    Iti zic , cum sa nu ...
    Eu am facut prima oara la Diplomat ..Sper misto , super profesionist ..dar scump - 500.000/ora.
    Apoi am facut la BeautyLAand- Era parca 300.000 /ora - oK .Tipele se pricepeau .La Ammbra era mai ieftin un pic , dar nu faceau ca lumea...Nu am fost multumita ..
    Dar poti sa mai verifici site-urile saloanelor - toate au masaj .Alegi 2-3 care-ti convin la pret si faci cate o sedinta de proba la fiecare .
    Masajul anticelulitic ca lumea facut- trebuie sa fie dureros ( aproape insuportabil pe alocuri ...) , dar sa nu lase urme ( vanatai ).Ai grija si sa se faca cu creme si uleiuri speciale contra celulitei .
    Te pup si succes .
  •  
    • 188 mesaje
    12 Apr 2006, 19:27
    0 0
    Draga Maddy esti super draguta .Multumesc pentru sfaturi.Incerc sa ajung de saptamana asta, daca nu, de saptamana viitoare ma infiintez la masaj.
    Pupici
  •  
    • 43 mesaje
    13 Apr 2006, 16:02
    0 0
    Draga mea, eu am facut la ammbra si mi s-a parut super.Draga mady, depinde cine ti-a facut acolo si cind, caci am inteles ca pe una din vechile maseuze au dat-o afara.Acum fiecare cu parerea lui, eu doar am spus ca mi-a plakut
  •  
    • 2198 mesaje
    14 Apr 2006, 10:09
    0 0
    Zana buna , aici deja cunoastem reclama pe care o faci tu si inca 1-2 fete ( nick-uri) acestui salon .
    Asa ca te rog abtine-te si nu mai induce fetele in eroare .
    Si... nu te lansa intr-o polemica cu mine ca stiu cu cine am de -a face si nu am degand sa ma implic ...
    Pana la urma ravel ar trebui sa probeze mai multe saloane si sa aleaga ea ceea ce i se potriveste mai bine .
  •  
    • 43 mesaje
    14 Apr 2006, 10:20
    0 0
    SEdintele de electro au efect daca va duceti de 3 ori pe saptamina in cadrul unui abonamnet, iar dupa aceea va duceti pt intretinere cam o data pe saptamina.Mady, spune-ne si noua ce ti s-a intamplat la salonul mai sus mentionat, ca am remarct ca ai un of cu salonul asta.Nu e al meu, am cu totul alta ocupatie.Asa ca fetelor duceti-va la orice salon doriti, dar nu uitati de programul ce trebuie sa il respectati ca electro sa aiba efect.
  •  
    • 813 mesaje
    14 Apr 2006, 12:30
    0 0
    zinabuna, eu am incercat electrostimularea, am fost de 3 ori pe saptamana si da, efectul exista, dar este unul imediat si dispare...adica dupa ce termini sedinta ai muschii mai tonifiati, dar seara cand ajungi acasa esti la fel de plinuta...e doar o pacaleala pt ochi dupa parerea mea. daca vrei tonifiere permanenta mergi la sala - aerobic, fitness, ce-o fi...acolo slabesti garantat. electrostimularea, dupa parerea mea este doar o alternativa pt persoanele comode si cu foarte multi bani. nu am nimic personal nu nimeni, poate sunt fete care intr-adevar au obtinut rezultate bune, dar nu e o regula generala. va pup. zinabuna tot respectul, sper sa nu crezi ca sunt revoltata sau ca am ceva cu tine.
  •  
    • 43 mesaje
    14 Apr 2006, 14:44
    0 0
    Nici gind draga mea, nici nu s-a pus problema cum ca asi crede ca ai ceva cu mine.Din pacate, eu am fost la sala, dar probabil obosela si stresul si-au spus cuvantul.Efectiv nu am putut tine ritmul, oboseam foarte repede.Intr-adevar, electrostimularea este pt doamnele mai comode si nu neaparat bogate.Se gasesc si abonamnete rezonabile.Dar din ce stiu eu, si la sala daca te duci si dupa o perioada te lasi, formele tale cam revin la loc.Si ma gindesc si la altceva.Daca ar fi fost o vrajeala electrostimularea si impachetarile, de ce au aparut atitea saloane sau centre de slabit? Banuiesc ca a fost o investitie pe care, zic eu, nu o faci de nebun stiind ca nu functioneaza.Parerea mea.Te pup, o zi buna.