dieta south beach
-
0 0a tinut cineva dieta asta?am trecut de prima faza si am ameteli.nu eram consumatoare de carne decat 1 data pe sapt,in schimb sunt terminata dupa fructe si legume.fiind in faza 2 am voie si fructe dar simt ameteli,oare fiindca am eliminat zaharul sub orice forma?mananc cel mult budinca pt diabetici fara zahar..
-
Am tot auzit vorbinduse despre dieta asta...dar sincer nu stiu in ce consta...crezi ca ai putea sa imi faci si mie cunoscut acest lucru(care sunt regulile si daca ai inceput sa vezi rezultate deja)...eu una am o perioada de cand incerc tot felul de diete dar nu am gasit ink una care sa o fi tinut de placere...mersi
-
Buna!
Eu am inceput sa tin dieta South Beach prin ianuarie si am fost foarte multumita. Din pacate am renuntat destul de repede pentru ca am trecut printr-o perioada mai grea si imi era peste mana sa tin orice fel de regim,dar ce am dat jos nu s-a mai pus la loc.
Ce mi-a placut foarte mult a fost ca nu te infometezi deloc (eu sunt destul de mancaciosa de felul meu) si de asemenea in destul de scurt timp nu mai poftesti la alimentele pe care le-ai eliminatdin aimentatie.
Eu as vrea ca de luni sa reincep dieta pentru ca in sfarsit s-au mai linistit lucrurile, pot sa incep sa fac si sport si ceva tratemente pentru celulita (tot tacamul
)
Dupa cum vedeti, sunt o sustinatoare infocata a acestei diete si v-o recomand din toata inima. Daca vreti, de luni incolo o sa va tin la curent cu progresel pe care le voi face.
Pupicei si spor la slabit -
regimul este extrem de simplu la mine singurul impediment fiind carnea si ouale pe care le-am introdus in alimentatie,eu nu mananc carne decat 1 data pe saptamana si aia de pui sau curcan,de regula mananc soia in toate formele dar nu prajita. a fost mai greu la partea de dulce desi nici inainte nu mancam zilnic dar ceva dulce tot mancam 1 data pe saptamana de regula produse facute in casa,nu-mi place sa le cumpar ca nu stiu cine cum le-a facut,sunt un pic nebuna la capitolul igiena, de...
-
regimul este extrem de simplu la mine singurul impediment fiind carnea si ouale pe care le-am introdus in alimentatie,eu nu mananc carne decat 1 data pe saptamana si aia de pui sau curcan,de regula mananc soia in toate formele dar nu prajita. a fost mai greu la partea de dulce desi nici inainte nu mancam zilnic dar ceva dulce tot mancam 1 data pe saptamana de regula produse facute in casa,nu-mi place sa le cumpar ca nu stiu cine cum le-a facut,sunt un pic nebuna la capitolul igiena, de...