FETELOR CE ZICETI?

•  
    • 1 mesaje
    5 Apr 2006, 01:21
    0 0
    eu sunt la liceu si nu ma pot abtine sa nu mananc de dimineata in pauza o placinta sau un covrig polonez. plecinta nu e sarata si covrigul nu e asa dulce. in rest mananc la pranz o salata, uneori cu ton iar la cina iaurt degresat cu cereale fitness si pe parcursul zilei mai mananc si 2 mere. ce ziceti e posibil sa slabesc sau macar sa nu ma ingras? mentionez ca mai fac si 70 minute pe zi pe bicicleta de fitness si merg cam 15-20 minute pe jos. va rog sa ma ajutati
  •  
    • 374 mesaje
    5 Apr 2006, 06:36
    0 0
    Am dat peste topicul asta din intamplare, tot navigam pe net si hai sa dau pe forum...pan' la 7:30 mai am...

Anyway...ce as spune eu sa faci, ar fi bine sa iti iei cateva masuri si sa afli necesarul tau de calorii zilnice.Caloriile ingerate - caloriile consumate dau un numar. Cand numarul asta e pozitiv pui greutate sub forma grasimilor, cand e negativ arzi grasimi.

70 de minute pe bicicleta ZILNIC mi se pare cam aberant, am impresia ca vrei neaparat sa te mentii sau sa dai jos.Ma rog,depinde ce obiective ai.
  •  
    • 374 mesaje
    5 Apr 2006, 07:15
    0 0
    Sa nu te las cu ochii in soare, mai dau cateva detalii.

Daca vrei sa slabesti eficient corpul trebuie sa foloseasca insulina in mod corect.Acest lucru il faci prin indexul glicemic al alimentelor (timpul necesar digestiei),eficienta propriului metabolism, ponderea dintre grasime si muschi, cantitatea si tipul activitatilor fizice.
    Pentru a avea un metabolism eficient trebuie sa fii ACTIV FIZIC si sa MENTII CONSISTENTA, nu faci miscare o saptamana da, doua ba.

Revenind la masurile despre care spuneam in postul precedent:
    - greutatea (no brainer)
    - grasimea corporala
    Acasa poti masura grasimea corporala printr-o serie de ecuatii, alte metode ar fi sa te duci la un medic sportiv si sa-l rogi sa-ti spuna acest lucru.Va folosi un cleste pentru grasime,asa ceva nu prea se gaseste pe la noi dar ma rog...Pentru ecuatie mai ai nevoie de inaltime,solduri,talie.Mentionez ca unitatile de masura sunt inci iar pentru greutate pounds-urile.

Ecuatia: Soldurile x 1.4=... - 1=...(A)
    Talia x 0.72=... -2=...(B)
    A+B=(C)
    Inaltimea x 0.61=...(D)
    (C-D) - 10= % grasime

<14% - atletic;14-17% - bun;18-22 - mediu;23-27 - satisfacator;27+ obezitate
  •  
    • 374 mesaje
    5 Apr 2006, 07:20
    0 0
    Pentru a determina necesarul caloric zilnic:
    655 + (greutatea in kg x 9.6) + (inaltimea in cm x unu virgula opt - ce ma enerveaza,cand scriu cifre apare un maimutoi...grrr ) - (varsta x 4.7).
    Daca esti foarte activa in timpul zilei adauga 40-60% la calorii.
    Pentru sedentarism adauga numai 20%.

Inchei aici,pentru detalii astept reply,mail,mesaj whatever.Mi-am dat si eu cu parerea, la urma urmei obiectivele noastre nu ar fi aceleasi.
    O zi buna.
  •  
    • 1070 mesaje
    5 Apr 2006, 20:35
    0 0
    interesant este faptul ca stii atat de multe despre diete, pentru un tip asa slabut ca tine......sa fi fost intr-o ''alta viata'' mai plinut?
  •  
    • 374 mesaje
    5 Apr 2006, 21:23
    0 0
    Am fost "plinut" acum trei ani de zile.Cam 84 kg la 1.80 si am reusit sa slabesc pana la 68.Nu inteleg tonul rautacios avand in vedere ca toate informatiile se pot gasi pe orice site de culturism/fitness care se respecta.Ramane la latitidinea fiecaruia, am observat ca se prefera mura-n gura de tipul mananca cutare lucru iar daca ti se da ceva teorie ca sa mai gandeasca si omu' singur deja nu e bine.Nu-i nimic, asa cum am mai spus, nu este nimeni obligat sa ma bage pe mine in seama.Continuati sa slabiti cu fibrobar-uri...
  •  
    • 65 mesaje
    6 Apr 2006, 10:20
    0 0
    Eu cred ca Balthasar este informat si are dreptate : slabitul trebuie facut in mod mai organizat si mai constiincios, nu dupa ureche.
    Eu as vrea sa te intreb daca esti informat si despre ce se poate face in cazul unui metabolism scazut, in sensul ca nu reactioneaza la diete. Am fost la endocrinolog, am valorile tiroidei un pic scazute, dar trebuie sa fac si alte analize ca sa mi se poata spune exact daca e o problema de tiroida. Probabil ai sa spui ca miscarea, efortul fizic, dar eu stiu ca acum 4-5 ani slabeam mult mai bine fara sa fac efort fizic. Poate am mai imbatranit si de asta, oricum merg la aerobic de aproape 2 luni. Dar poate putem vorbi pe messenger, ca nu vreau sa ocup spatiu aici cu probleme care pentru altii n-au nici o relevanta. Asta daca vrei sa-mi dai vreo idee, desigur Emailul meu (si id-ul de messenger) : meoawme@yahoo.com. Sunt mai tot timpul on line.
  •  
    • 1070 mesaje
    8 Apr 2006, 21:13
    0 0
    Balthasar, nu ma intelege gresit....nu am avut nici un ton rautacios.Mi s-a parut interesant ca stii, adica te-ai interesat despre diete, pentru ca te-am vazut in poza si am vazut ca numai gras nu esti...acum ai inteles?
  •  
    • 374 mesaje
    9 Apr 2006, 09:47
    0 0
    Vazusem maimutoiul ala verde, drept pt care am crezut cele de mai sus.Oricum sunt obisnuit sa se ia lumea de mine, am invatat sa ma abtin de la comentarii...cand pot.

Lasand asta la o parte, am o carte electronica despre slabit care cred ca ar fi de folos multor eve dar este in engleza.Eu o traduc dar sunt abia la pag 30 si mai am...

Cine ar fi interesat anuntati-ma, macar sa stiu ca nu o traduc degeaba.
  •  
    • 46 mesaje
    9 Apr 2006, 14:26
    0 0
    Buna! Eu una sunt interesata si colegele mele de serviciu la fel. Deci continua,noi asteptam sa citim cariticica ,sa ne documentam si sa ne schimbam stilul de viata. Acum am ajuns la greutatea pe care o doream dar vreau sa ma mentin,nu vreau sa o dau in bara.trebuie sa invat sa adopt alt stil de viata.Asteptam traducerea... cat mai repede
  •  
    • 374 mesaje
    9 Apr 2006, 18:09
    0 0
    Momentan sunt la pagina 42/289. Cred ca saptamana viitoare va fi gata.Ideea e ca traducerea asta e mai mult un proiect
    pentru timpul liber, nu pot aloca super mult timp pt acivitatea asta, am si alte prioritati.
    Pentru cei/cele ce nu pot astepta pot descarca cartea in engleza de pe

http://rapidshare.de/files/4908100/The_Fat-Burning_Bible.pdf.html

Imediat cum se incarca site-ul,jos in dreapta click pe butonul free, asteptati 20-30 de secunde,apare o serie de 3 caractere, le tastati in locul special apoi dati click pe download.
  •  
    • 1070 mesaje
    9 Apr 2006, 19:14
    0 0
    eu astept........
  •  
    • 374 mesaje
    14 Apr 2006, 18:41
    0 0
    Pe site-ul respectiv sunt promovate programe care au in componenta produse herbalife.Asta inseamna slabire rapida?O fi dar este si ieftina?Nu prea...
  •  
    • 374 mesaje
    16 Apr 2006, 18:31
    0 0
    Traducerea este aproape gata, daca sunt doritori sau doritoare care vor cartea sa lase adresele de mail unde vor sa primeasca cartea sau sa-mi trimita un email sau mesaj pe messenger la [...]

Mai am de copiat pozele si sa creez fisierul .pdf
    Acest mesaj a fost editat de către Balthasar: 1 Aug 2014, 14:26
  •  
    • 374 mesaje
    16 Apr 2006, 23:40
    0 0
    Cartea e gata, cine vrea sa se anunte.
  •  
    • 42 mesaje
    17 Apr 2006, 10:31
    0 0
    si eu vreau carticica te rog...
    pruna_gabriela@yahoo.com
    tks!
  •  
    • 374 mesaje
    17 Apr 2006, 10:38
    0 0
    Acum o uploadez si o trimit
  •  
    • 1070 mesaje
    17 Apr 2006, 11:06
    0 0
    oanceaadina@yahoo.com
    Multumesc!
  •  
    • 374 mesaje
    17 Apr 2006, 11:43
    0 0
    Uploaded and sent
  •  
    • 432 mesaje
    17 Apr 2006, 12:12
    0 0
    Poate ai timp sa mi-o trimiti si mie pe adresa: silvia@loginet.ro.Multumesc mult!!!