oare slabesc sau ma ingras?

•  
    • 1 mesaje
    4 Apr 2006, 15:18
    0 0
    am comandat pe internet niste pastile de slabit numite " fat burners plus" si am nevoie de ajutor as vrea sa stiu daca ele ingrasa sau slabesc?bineinteles luate cu o dieta.
    pastilele contin:
    choline omplex,inositol,methionine, l- carnitina,lecitina,linoleic acid,oleic acid,chromium,vitamina b6, l-lysine si fier.ajutati-ma va rog ca sa stiu daca e bine sa le iau sau nu?
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Apr 2006, 18:31
    0 0
    Pai... ai comandat fara sa citesti ce cumperi? Zau daca te-nteleg...

Fat Burners Plus
    Fat Burners Plus
    Producator: American Fitness
    Compozitie:
    Choline Complex, Inositol, Methionine, Vitamina B6, L-Lysine, L-Carnitine Complex, Lecitina, Fier, Acid Linoleic, Acid Oleic, Crom Picolinat.
    Indicatii:

Supliment alimentar destinat arderii stratului de grasimi aflat sub piele, intensifica metabolismul, are o actiune benefica asupra ficatului.
    Continut: 100 tablete
    Administrare:
    2 tablete inainte de antrenament si 2 tablete seara inainte de culcare.

In concluzie:
    Tabletele astea sunt recomandate a fi luate de catre persoanele care practica in mod regulat exercitiul fizic, rezultatul promis fiind reducerea grasimilor de sub piele ca urmare a activitatii musculare.

Si pare sa fie adevarat: nu prea demult am citit si eu, pe undeva, ca atat lecitina cat si vitamina B6 ajuta in curele de slabire care se bazeaza SI pe efort fizic.

De aceea, daca chiar vrei sa slabesti cateva kilograme bune cu ajutorul acestor pastile, trebuie nu numai sa tii o dieta, dar sa faci si miscare. "No pain, no gain", baby. Componentele din pastile creeaza terenul propice pentru slabit - restul muncii trebuie sa-l faci tot tu.
  •  
    • 1037 mesaje
    4 Apr 2006, 19:51
    0 0
    astea sint doar vitamine si amino acizi.....daca le iei si stai picior peste picior....nu ai cum slabi...
  •  
    • 374 mesaje
    5 Apr 2006, 06:44
    0 0
    Carnitina impreuna cu cromul ajuta la arderea grasimilor dar asa cum scrie si pe prospect, suplimentul in cauza trebuie sa fie luat in cadrul unei diete cat si un antrenament adecvat.Toata lumea ar vrea sa stea cu fundul pe scaun si sa slabeasca dar raspunsul il stiti.
    I.Antrenament
    II. Dieta
    III. Suplimente