corset?

•  
    • 106 mesaje
    4 Apr 2006, 12:34
    0 0
    buna, fetelor. am o intrebare. sper sa nu vi se para stupida...

insa peste vre-o 5 saptamani va tb sa imbrac o rochie de seara, mai pretentioasa, si ...
    ..nu sunt f grasa, dar am pus in iarna asta niste kg in plus, toate pe burtica si la aripioare...

m-am apucat de dieta (in limita posibilitatilor), faca abdomene si am si planuri de jogging nematerializate inca...

as vrea totusi sa stiu dc exista niste corsete (ca cele de pe vremea bunicilor), dar in scopuri medicinale... sau mai degraba estetice. care sa "stranga" bine suncutzele, si sa nu se observe aiurea pe sub haine.

scuze dc v-am starnit rasul cu cererea mea, dar... nu prea am alte idei...
    cu toata dieta, si abdomenele si alergatul in parc nu cred ca rezolv pb intr-o luna, deci...
  •  
    • 416 mesaje
    4 Apr 2006, 12:43
    0 0
    ciudatzica dar ce dieta tii?
    incearca dieta cu supa de varza..am citit tot pe forumul asta ca rezultatele sunt uimitoare..8 kg intr-o saptamana si ceva...
    eu zic ca ma apuc de maine
    ce zici?haide sa incepem amandoua
  •  
    • 106 mesaje
    4 Apr 2006, 12:55
    0 0
    dieta de bun-simt nu cred in infometare, in calculul caloriilor samd.

pur si simplu, scot din alimentatie paine, paste, dulciuri ( ( ), sucuri acidulate, chestii prajite in ulei. nu mai mananc mult, nu mai mananc seara tarziu, si ma chinui sa beau cat mai multa apa...

si, spre rusinea mea, ma batea gandu sa trisez cu clarinol. dar nu sunt hotarata
  •  
    • 121 mesaje
    4 Apr 2006, 18:58
    0 0
    sunt niste corsete pe piata, dar denumirea e exagerata; sunt mai mult niste benzi late, elastice, care sa comprime suncutzele unor doamne mai in varsta si mai masive, dar nu ceva care sa ajusteze, si sa dea o forma mai adecvata unui corp putin deformat.

altceva eu nu stiu. daca ar exista insa, probabil ar fi foarte utilizate de multe din noi
    are cineva alte idei?
  •  
    • 8 mesaje
    4 Apr 2006, 22:13
    0 0
    Eu zic mai bine sa iti pui folie pe tine si sa te faci cu crema supliform de 3X pe zi si sa alergi seara ,asa scapi de burta ca prin minune .
  •  
    • 335 mesaje
    4 Apr 2006, 22:46
    0 0
    ciudatzica, mergi la un raion de lenjerie si cauta niste pantalonasi scurti cu talia foarte inalta. Nu au cusaturi si practic te incorseteaza, dand forma siluetei. Purtati pe sub o rochie, fac minuni.
    Unora le face reclama la tv...dar sunt cam scumpi.

Iar daca vrei rezultate f rapide, vezi topicul impachetari cu argila. Daca in timpul impachetarilor te incorsetezi destul de bine, dar suficient cat sa lasi sangele sa circule, ai sa vezi ca tesutul adipos se mai comprima.
  •  
    • 106 mesaje
    5 Apr 2006, 01:10
    0 0
    Multumesc pt indicatii.
    Sunt studenta... deci se exclude varianta cu impachetarile...
    Cum e cu folia, ca nu stiu la ce va referiti? Si cat de eficient e supliformul?
  •  
    • 335 mesaje
    6 Apr 2006, 21:22
    0 0
    Inteleg ca te referi la pret cand spui ca excluzi varianta impachetarilor. Dar eu nu despre asta vorbeam.
    Exista topicul "impachetari cu argila" si ai acolo toate detaliile. Sunt impachetari pe care le faci singura, acasa.
    Mult succes la slabit
  •  
    • 813 mesaje
    7 Apr 2006, 20:41
    0 0
    olive...referitor la faptul ca poti face impachetari cu argila si acasa...ideea e ca tratamentul respectiv costa, nu? am intrat pe un site si facand un mic calcul mai bine stau in banca mea...stii altceva care sa nu fie scump? sau ma rog...relativ scump? as incerca si eu asta acasa. pupici. mercic
  •  
    • 335 mesaje
    10 Apr 2006, 20:03
    0 0
    Stiu ca e offtopic, dar trebuie sa raspund
    lolisor, nu stiu pe ce site ai intrat si n-am idee ce calcule ai facut, dar tin sa-ti spun ca stai haios cu matematica.
    Stii cat costa o sedinta de impachetare la un salon? Minim 350 mii.
    Stii care e costul ingredientelor pt circa 5 impachetari? in jur de 250 mii. Retine: 5 impachetari! Pentru ca nu vad cum te poti duce la magazin si sa ceri numai vreo 10 picaturi de ulei esential sau numai cateva grame de ceai.
    Sa-ti detaliez cum am ajuns la suma asta:
    - un borcanas de argila la 200 g e 50 mii
    - o punga cu alge e 25 mii
    - sare de baie: maxim 75 mii
    - ceai verde: 35 mii
    - ceai de iedera, urzica: 17 mii X 2 = 34 mii
    - ulei esential (ienupar) 35 mii
    - otet de mere - maxim 20 mii
    Total: 274 mii.
    Fii sigura ca ingredientele iti vor ajunge pentru mai mult de 5 "sedinte"