Supliform cat si cum??
-
0 0deci dati`va cu parerea.. ca am auzit o gramada acu nush` cum sa incep
) -
eu una zic ca folosesti folie. eu am inceput sa merg la fitness din nou...si mi-a zis o tipa sa-mi pun folie in jurul abdomenului si, daca pot, chiar si pe picioare. vreau sa-ti spun ca dupa o ora si ceva de sala, cand merg in vestiar, trebuie sa-mi desfac folia la dus pentru ca pur si simplu curg apele de pe mine. concluzia: foloseste folie - chiar si fara supliform - si fa miscare. pupici
-
Asta iti zic eu ...stai cat de mult poti ca nu strica...eu m-am obisnuit sa dorm de multe ori noaptea cu folie in jurul abdomenului....cat despre adresele date de voi multam mult dar eu eram curioasa,daca este la farmacie sau alte locuri de astea,nu o adresa anume mai ales ca nu-s din Bucuresti....asa ca mai bine dau cateva zeci de mii de lei in plus decat sa imi platesc biletul pana la Buc. care e cam depare de mine
....oricum eu va multumesc enorm si va raman datoare. -
Fetelor, impachetati-va in folie, dar cu masura.
A pus vreuna din voi un fruct intr-o punga pe care apoi a inchis-o ermetic? Faceti experimentul asta. Alaturi de punga puneti un alt fruct si lasati asa 24 de ore.
Stiti care e efectul?
Asa ca nu exagerati. Jumatate de ora e bine, o ora la fel, dar nu mai mult. Pielea trebuie sa respire. -
si supliformul ce efect are? ca nu m-am edificat.
...daca de slabit nu slabeste, atucni ce face?
reduce si el circumferinta taliei macar cu 2 cm pe luna?
are efecta asupra celulitei, sau asupra suncutzei?
daca il folosesc timp de o luna, regulat, pe abdomen si aripioare, cam la ce efecte sa ma astept?
...sau... pot sa ma astept macar la vreun efect?
fara folii, si alte nebunii... ca stau in camin si mor colegii de ras dc afla ca ma mai si invelesc in saci de gunoi