Tine cineva cura cu varza?
-
0 0Asata e a doua zi la mine...mai tine cineva?
-
Am o curiozitate Krissstina....sub ce forma consumi varza?supa?sau salata?am tinut si eu cura cu supa de varza timp de o saptamana timp in care am scazut 8 kg,insa problema cea mare vine mai apoi cand revenind la vechiile obiceiuri am pus la loc mai mult decat slabisem,plus ca acum nu mai suport mancarea de varza ci numai salata...prin urmare ai foarte mare grija la ceea ce faci acum si la ce trebuie sa faci dupa.PUPICI
-
uite intreaga dieta cum suna:
Aceasta dieta este recomandata de catre departamentul de cardiologie pentru pacientii bolnavi de inima care trebuie sa piarda în greutate repede si sanatos.
Dieta este rapida, arde grasimile. Secretul este ca mâncând dupa dieta se ard mai multe calorii decât cele continute în mâncare. Dieta spala organismul de unele toxine si da senzatia de foame. Dieta se bazeaza pe consumul zilnic de supa arzatoare de calorii. Aceasta supa poate fi mâncata ori de câte ori simtim foame. Manânci atâta cât poti si oricând în timpul zilei, caci mâncând aceasta supa de fapt arzi calorii. Luati aminte! Cu cât mâncati mai mult din aceasta supa, cu atât pierdeti mai mult în greutate.
În timpul regimului, categoric NU!: bauturi alcoolice, pâine, zahar, prajeli, miere de albine.
RETETA DE SUPA
1. 6 cepe mari
2. o varza
3. o legatura de telina
4. doi morcovi
5. doi ardei grasi
6. 0,750 kg. rosii (se poate înlocui cu bulion)
7. condimente de orice fel
8. un cub de supa de vita Knor
Nota
Unde nu se mentioneaza bautura, se bea apa, suc de fructe neîndulcit, ceai, cafea, lapte degresat. Nu bauturi carbogazoase.
Progres
Dupa 7 zile - daca se respecta cu sfintenie regimul, se pierd 5-7 kg.
Ziua 1: supa, fructe (nu banane). Se recomanda pepene galben sau verde.
Ziua 2: supa, vegetale (fara grasimi), mai ales frunze: varza, salata, un cartof fiert cu putin ulei.
Ziua 3: combinatia celor doua zile, mai putin cartoful.
Ziua 4: supa, 3 banane, lapte cât poti, apa.
Ziua 5: supa cel putin o data, 300-500 gr. Carne de vita, pui sau curcan, fara piele, grasime, 3 rosii sau 6-8 pahare de bulion.
Ziua 6: supa, carne de vita (curcan) oricât, vegetale cu frunze verzi (fara cartofi).
Ziua 7: supa, orez, mazare, suc de fructe neîndulcit, legume. -
Fetelor, si eu m-am apucat saptamana trecuta de acest regim. In prima zi mi-a fost o foame de am zis ca ma urc pe pereti, dar am rezistat. Apoi m-am obisnuit, insa m-am dat batuta. De ce? pe mine supa ma baloneaza ingrozitor, tot timpul eram plina. Si cand mancam normal era mai plata. Maninc in continuare varza, dar salata, si fructe (mere) multe. Cam asta am patit-o eu cu supa, mie imi placea gustul ei, desi nu puneam decat morcovi si varza la fiert. Va doresc multa bafta!