Pielea flasca :(

•  
    • 29 mesaje
    26 Mar 2006, 15:16
    0 0
    Buna fetelor...eu am 20 de ani si o mare problema..de fapt am mai multe dar de vreo 2 saptamani incerc sa le depasec prin sport, un regim mai sanatos ..adik nu prajeli si nu grasimi,doar ca in acest moment consider ca am nevoie de ajutor...am 172 si vreo 51 de kg dar mai am si celulita cat casa poporului...mai nou am inceput sa fac si p burta...si problema este ca se vede cu ochiul liber...mai ales p fund p unde am inceput sa fac si "gropi" de la atata celuita a 2-a problema este ca am pielea sau carnea foarte flasca ...de parca as avea gelatina in loc de piele si cred ca aerobicul mi-ar fi de ajutor pt a nu mai avea pielea/carnea asa...vreau fermitate... vreau sa va rog sa ma ajutati cu alegerea unei sali unde pot sa fac aerobic dimineatza pt ca eu dupa amiaza lucrez cam de la ora 14 si peste tot p unde m-am interesat am vazut ca au program dupa ora 16 asa k daca cineva ma poate ajuta cu vreun sfat pt problemele mele si cu o sugestie pt sala( eu stau in sector 1 ) v-as fi recunoscatoare.
  •  
    • 335 mesaje
    26 Mar 2006, 15:49
    1 0
    Salut
    Am o sugestie pt tine: impachetarile.
    Eu fac impachetari cu argila de o sapt, iar ultimele 4 au fost cu un cocktail de substante: uleiuri esentiale, vitamina A si E, plante... efectele sunt uluitoare. Am scapat de vergeturile rosietice (cele albe au ramas, dar cel putin sunt obisnuita cu ele), pielea e muult mai ferma (desi nu ma pot plange ca as fi avut problema asta inainte). Efectul cel mai spectaculos a fost acela al gropitelor de sub funduletz: s-au atenuat foarte mult.
    Asadar iti recomand cu mare caldura impachetarile cu argila. Le poti face si acasa, cat timp te uiti la un film. Incearca, nu ai nimic de pierdut.
    Uite si un site cu mai multe detalii: http://www.fromnaturewithlove.com/soap/BodyWrap.asp
  •  
    • 50 mesaje
    26 Mar 2006, 16:48
    0 0
    si eu am cam aceeasi pb dar am 17 ani. cred ca sportul e esential dsar mi-e asa lene...
  •  
    Pry
    • 7 mesaje
    26 Mar 2006, 20:17
    0 2
    daca ai 51 de kg la 1'70 e super ok. Sincera sa fiu sportul nu cred ca te va ajuta prea mult, sau daca o va face va fi dupa mult timp. Pentru celulita in sine e nevoie de masaj si nici nu e scump, plus ca te relaxeaza extraordinar. Daca vei combina impachetari cu masaj o sa dai celulita jos cat ai zice peste! Succes!
  •  
    • 25 mesaje
    27 Mar 2006, 09:04
    0 1
    Pt piele flasca trebuie sa faci electrostimulare cu programul de tonifiere .la varsta ta nu ar tb sa ai asemenea probleme,cred ca pe undeva gresesti tu si in modul de alimentatie.Oricum la 172 si 51 kg e super
  •  
    • 101 mesaje
    28 Mar 2006, 01:10
    0 0
    Iubita, e o sala f draguta pe la restaurantul budapesta care are si aerobic de dimineata. mie aerobicul mi s-a parut cea mai ok varianta. cred ca sun complex se numeste complexul de care iti vorbesc. bafta multa!
  •  
    • 412 mesaje
    28 Mar 2006, 17:10
    0 0
    yo am carnea tare pe picioare si dak ma strang oleak ma doare tare..si am si multa celulita...si vase sparte de sange
  •  
    • 29 mesaje
    28 Mar 2006, 23:05
    0 0
    ms mult pt sugestii...o sa ma interesez de un salon pt electrostimulare..stiti undeva din intamplare daca se fac si in rate aceste tratamente de remodelare corporala?!
    O seara cat mai placuta
  •  
    • 61 mesaje
    30 Mar 2006, 13:09
    0 0
    olive25 spune-mi si mie te rog frumos mai multe despre impachetarile astea cu argila pe care le faci acasa...ce trebuie sa cumpar si de unde, in ce cantitati...eu sunt din slobozia si la noi nu este decat o sala de fitness...ce sa mai zic de impachetari
  •  
    • 335 mesaje
    30 Mar 2006, 19:35
    0 0
    kmy_a, e un topic deschis pe tema asta. Ai acolo toate detaliile de care ai nevoie.
  •  
    • 326 mesaje
    11 Mai 2006, 18:24
    0 0
    Daca iti trebuie electrostimulare poi sa iti iei un aparat pe care sa il folosesti acasa...

http://www.1001case.ro/Electrostimulator_Rio_Pro_12__p5030.html

asta ca sa nu mai ai o probelma cu timpul!

Succes!
  •  
    • 2538 mesaje
    11 Mai 2006, 20:00
    0 0
    electrostimularea si impachetarile sunt minunate pt piele flasca si celulita.
    dar celulita nu va trece sau ameliora simtitor decit daca va schimbati modul de alimentatie.Incercati si nu o sa mai aveti asemenea probleme,plus ca veti slabi.ananasul e super pt celulita.
  •  
    • 309 mesaje
    11 Mai 2006, 20:38
    0 0
    buna fetelor!sunt noua pe aici dar sper sa fac ceva vechime.m-ar interesa si pe mine despre impachetari mai multe relatii: ingrediente,cantitati si altele
  •  
    • 335 mesaje
    11 Mai 2006, 22:04
    0 0
    Cauta topicul impachetari cu argila
  •  
    • 309 mesaje
    11 Mai 2006, 22:14
    0 0
    habar n-am cum si unde.daca vrei sa ma indrumi mersi frumos