Pielea flasca :(
-
0 0Buna fetelor...eu am 20 de ani si o mare problema..de fapt am mai multe
dar de vreo 2 saptamani incerc sa le depasec prin sport, un regim mai sanatos ..adik nu prajeli si nu grasimi,doar ca in acest moment consider ca am nevoie de ajutor...am 172 si vreo 51 de kg dar mai am si celulita cat casa poporului...mai nou am inceput sa fac si p burta...si problema este ca se vede cu ochiul liber...mai ales p fund p unde am inceput sa fac si "gropi" de la atata celuita
a 2-a problema este ca am pielea sau carnea foarte flasca ...de parca as avea gelatina in loc de piele
si cred ca aerobicul mi-ar fi de ajutor pt a nu mai avea pielea/carnea asa...vreau fermitate...
vreau sa va rog sa ma ajutati cu alegerea unei sali unde pot sa fac aerobic dimineatza pt ca eu dupa amiaza lucrez cam de la ora 14 si peste tot p unde m-am interesat am vazut ca au program dupa ora 16
asa k daca cineva ma poate ajuta cu vreun sfat pt problemele mele si cu o sugestie pt sala( eu stau in sector 1 ) v-as fi recunoscatoare. -
Salut
Am o sugestie pt tine: impachetarile.
Eu fac impachetari cu argila de o sapt, iar ultimele 4 au fost cu un cocktail de substante: uleiuri esentiale, vitamina A si E, plante... efectele sunt uluitoare. Am scapat de vergeturile rosietice (cele albe au ramas, dar cel putin sunt obisnuita cu ele), pielea e muult mai ferma (desi nu ma pot plange ca as fi avut problema asta inainte). Efectul cel mai spectaculos a fost acela al gropitelor de sub funduletz: s-au atenuat foarte mult.
Asadar iti recomand cu mare caldura impachetarile cu argila. Le poti face si acasa, cat timp te uiti la un film. Incearca, nu ai nimic de pierdut.
Uite si un site cu mai multe detalii: http://www.fromnaturewithlove.com/soap/BodyWrap.asp -
daca ai 51 de kg la 1'70 e super ok. Sincera sa fiu sportul nu cred ca te va ajuta prea mult, sau daca o va face va fi dupa mult timp. Pentru celulita in sine e nevoie de masaj si nici nu e scump, plus ca te relaxeaza extraordinar. Daca vei combina impachetari cu masaj o sa dai celulita jos cat ai zice peste! Succes!